Son Sürüm!... Nokia v52.0.7 Firmware Orijinal Güncelleme Dosyası (Hotfile) + Hack by PNHT

Sponsorlu Bağlantılar

17faruk

Üye
arkadaşlar elimde 5800 rm-165 war bunu rm-356 ya çıkarabilirmiyim bi bilginiz warmı_?

khytr89

khytr89

Üye
v60 navifirmde benim tel için çıkmadı yaw :(

orhnkya

orhnkya

Üye
tesekurler :)

harun emre mutlu

Üye
lütfen yadımcı olabilirmisiniz cihazım 5800 xpressmusic cihazımı haclamam lazım ama helloox ile haclamaya çalışıyorum sertifika hatası alıyorum yardım edermisiniz lütfensomuru:somuru:somuru:somuru:

Notxr

Notxr

Üye
Türkçe Firmware dosyalarını bir arkadaş paylaşmış buyrun:

TÜRKÇE Nokia 5800 Original Firmware Dosyası:

(KURULUM başlığında anlatılandaki gibi kurabilirsiniz:oke:)

Buradakileri benim gibi navifirm den indirme imkanı olmayıp İngilizce kullanmayı dert etmeyen arkadaşlar için paylaştım. Ayrıca Sade Hackli Dosya ve İlk çıkan Cfw de burada:islik

Nokia 5800 Original Frimware Dosyası:(ORIGINAL İNGİLİZCE SÜRÜMÜ)
(Bunu diğer Türkçe linkin silinme ihtimaline karşın kaldırmıyorum)

Nokia 5800 Hacked Rofs2 Dosyası (by PNHT):

Nokia 5800 v52.0.7 | RKY V6 GOLD By Rawand Kurdy

(PNHT den bir elemanın yaptığı ilk v52 modu, ben şu anda kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim:oke: Yanlız İngilizcedir dikkat)

KURULUM

1- "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" klasöründeki tüm dosyaları silin. (eğer bu klasör yoksa siz oluşturun)

2- daha sonra indirdiğiniz "5800v52.0.07.rar" dosyasının içindekileri aynı yere yani "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" klasörüne atın

3- JAF ile yükleme yapın.

HACKLEMEK İÇİN

1- "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" klasörüne attığınız "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02" dosyasını silin

2-Hack Dosyasının yani "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V11" dosyasının adını "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02" olarak değiştirin ve bunu "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" içerisine atın.

3- JAF ile yükleme yapın

1- KURULUM aşamasındaki işlemleri JAF ile yükleme hariç yapın. Bu indirdiğiniz dosyayı rar dan çıkarıp içerisindeki "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V11" dosyasının adını "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02" olarak değiştirin.

2- Bu dosyaların tamamını "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" içerisine atıp üzerine yazın.

3- JAF ile kurulum yapın

NOKIA 5800 için v52 ile Gelen Yenilikler:
+İşlemci performansı artırıldı
+Dokunma hassasiyeti artırıldı
+Wifi geliştirildi, OVİ Store a bağlantı hatası giderildi
+Ekran Dönmesi iyileştirildi
+Yazılım haritası eklendi
+Resim ve film oynatma performansı artırıldı
+RDS sorunu giderildi
-Nokia E-mail kaldırıldı
-Maalesef yeni widgetlı ev ekranı gelmedi
affedersinizde kullandığınız 4shared sitesİ Türkiyede 5 OCAK 2011 den beri erişim engelli
Mesaj birleştirildi:

Türkçe Firmware dosyalarını bir arkadaş paylaşmış buyrun:

TÜRKÇE Nokia 5800 Original Firmware Dosyası:

(KURULUM başlığında anlatılandaki gibi kurabilirsiniz:oke:)

Buradakileri benim gibi navifirm den indirme imkanı olmayıp İngilizce kullanmayı dert etmeyen arkadaşlar için paylaştım. Ayrıca Sade Hackli Dosya ve İlk çıkan Cfw de burada:islik

Nokia 5800 Original Frimware Dosyası:(ORIGINAL İNGİLİZCE SÜRÜMÜ)
(Bunu diğer Türkçe linkin silinme ihtimaline karşın kaldırmıyorum)

Nokia 5800 Hacked Rofs2 Dosyası (by PNHT):

(PNHT den bir elemanın yaptığı ilk v52 modu, ben şu anda kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim:oke: Yanlız İngilizcedir dikkat)

KURULUM

1- "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" klasöründeki tüm dosyaları silin. (eğer bu klasör yoksa siz oluşturun)

2- daha sonra indirdiğiniz "5800v52.0.07.rar" dosyasının içindekileri aynı yere yani "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" klasörüne atın

3- JAF ile yükleme yapın.

HACKLEMEK İÇİN

1- "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" klasörüne attığınız "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02" dosyasını silin

2-Hack Dosyasının yani "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V11" dosyasının adını "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02" olarak değiştirin ve bunu "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" içerisine atın.

3- JAF ile yükleme yapın

1- KURULUM aşamasındaki işlemleri JAF ile yükleme hariç yapın. Bu indirdiğiniz dosyayı rar dan çıkarıp içerisindeki "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V11" dosyasının adını "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02" olarak değiştirin.

2- Bu dosyaların tamamını "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" içerisine atıp üzerine yazın.

3- JAF ile kurulum yapın

NOKIA 5800 için v52 ile Gelen Yenilikler:
+İşlemci performansı artırıldı
+Dokunma hassasiyeti artırıldı
+Wifi geliştirildi, OVİ Store a bağlantı hatası giderildi
+Ekran Dönmesi iyileştirildi
+Yazılım haritası eklendi
+Resim ve film oynatma performansı artırıldı
+RDS sorunu giderildi
-Nokia E-mail kaldırıldı
-Maalesef yeni widgetlı ev ekranı gelmedi
bide link patlak

Dobraokuyucu

Üye
affedersinizde kullandığınız 4shared sitesİ Türkiyede 5 OCAK 2011 den beri erişim engelli
Mesaj birleştirildi:

bide link patlak
2010dan kalma linkin çalışmasını falan mı bekliyordun?

Üst Alt