N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

[alikan]

[alikan]

Üye
Kurtuluş hocam bu belle yi şimdi deneyeceğim ama kullanılacak phoenix için mutlaka bu olmalı deyip link bırakmışsınız neden illa o olmalı .? Önceki kullandığımız phoenix olmaz mı ?

Habercii4

Habercii4

Üye
[alikan];4193487' Alıntı:
Kurtuluş hocam bu belle yi şimdi deneyeceğim ama kullanılacak phoenix için mutlaka bu olmalı deyip link bırakmışsınız neden illa o olmalı .? Önceki kullandığımız phoenix olmaz mı ?

aynen bende onu sorcaktım . birde 607 .03.01 den geçiş yapabiliriz degilmi . resim ve video düzenleme eklendimi

----------Eklendi @ 22:22:35 ---------- Yazıldı @ 21:58:15 ----------

bu verdiginiz phoenix i açarken paralo istiyor ? yardım

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye

Netlik ayarla olmaz cekim yaptiniz yerin isik kordinasyonlari iyi olmasi gerekiyor.
Malum 12 pixsel var profesyonel cekim yapicaksin.

olmadı abi benzaten profosyonel resim meraklısıyım ama ilk kez n8 de bu sorunla karşılaştım ya

----------Eklendi @ 00:26:13 ---------- Yazıldı @ 00:24:10 ----------

amaaaaan kurtuluş sbi boşver ben sana bi kere daha teşekkür etmek istiyorum emeklerin için ya telefonun hafıza nerdeyse tamamen dolu ama zerre kadar kasma yok. büyüksün abim sağoooooooooooooooollllllllllllll

----------Eklendi @ 01:30:58 ---------- Yazıldı @ 00:26:13 ----------

kurtuluş abi yeni güncellemenle ilgili olarak 2 özel istekte bulunmak istiyorum tabi mümkünse eğer?
1) senin de beğenip takip ettiği özgür kardeşimizin yaptığı 07 düzenlemesinde n8 sesin de yükseltildiği yazıyor bunu sen de yapabilir misin abicim?
2) bi de bu wi-fi çekimini daha güçlü yapma şansın var mı? yani çekim mesafesini ve kalitesini arttırman mümkün mü kopma olmaması için????
iyi forumlar abim üstadım

chill35

chill35

Üye
bilgisayardan oyun atarken telefonda yükleniyor diyor ama ilerleme çubuğu bomboş hiç ilerleme olmuyor bu problem sadece bendemi var

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[alikan];4193487' Alıntı:
Phoenix herkez biryerlerden buluyor ben ilk phoenix kullanicilari icin verdim linki sonra telefonumu gormuyor diyorlar eski surum kurdukleri icin.
aynen bende onu sorcaktım . birde 607 .03.01 den geçiş yapabiliriz degilmi . resim ve video düzenleme eklendimi

----------Eklendi @ 22:22:35 ---------- Yazıldı @ 21:58:15 ----------

bu verdiginiz phoenix i açarken paralo istiyor ? yardım
nasil sifre istiyor anlamadim?
bilgisayardan oyun atarken telefonda yükleniyor diyor ama ilerleme çubuğu bomboş hiç ilerleme olmuyor bu problem sadece bendemi var
oyunlari nasil atiyorsunuz?

OSMANATAKAN

Üye
web taraycıya bir cözüm bulunabilinirmi cok yavaş ve daha önce anna da actıgı videoları açmıyor teşekürler

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kurtulus abi cewap bekliyorum

chill35

chill35

Üye
telefonu bilgisayara bağlıyorum nokia suit prog açıyorum sis dosyasına tıklıyorum suit programından ok diyorum telefondan kabul ediyorum yükleme ekranı geliyor yüklemede ilerleme durumunu göremiyorum bomboş bekleyince yükleme tamamlandı diyor

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
e ne guzel. Yukluyo ya bu yeter kardesim

chill35

chill35

Üye
benim için bi problem yok yüklüyor sonuçta cfw deki hatamı onu merak ettim hata eğer benden kaynaklanmıyorsa birdahaki yamada düzeltir :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bence sende çünkü ben güncellemenin ardından 60 civarı pro yukledim tel ile yada oci suite'yi kullanarak ama sorun çıkmadı ve gösterio yükleme sürecini sorunsuzca

----------Eklendi @ 01:39:33 ---------- Yazıldı @ 01:37:49 ----------

olmadı abi benzaten profosyonel resim meraklısıyım ama ilk kez n8 de bu sorunla karşılaştım ya

----------Eklendi @ 00:26:13 ---------- Yazıldı @ 00:24:10 ----------

amaaaaan kurtuluş sbi boşver ben sana bi kere daha teşekkür etmek istiyorum emeklerin için ya telefonun hafıza nerdeyse tamamen dolu ama zerre kadar kasma yok. büyüksün abim sağoooooooooooooooollllllllllllll

----------Eklendi @ 01:30:58 ---------- Yazıldı @ 00:26:13 ----------

kurtuluş abi yeni güncellemenle ilgili olarak 2 özel istekte bulunmak istiyorum tabi mümkünse eğer?
1) senin de beğenip takip ettiği özgür kardeşimizin yaptığı 07 düzenlemesinde n8 sesin de yükseltildiği yazıyor bunu sen de yapabilir misin abicim?
2) bi de bu wi-fi çekimini daha güçlü yapma şansın var mı? yani çekim mesafesini ve kalitesini arttırman mümkün mü kopma olmaması için????
iyi forumlar abim üstadım

kurtuluş abim bi cevap versen. eğer yazdıklarım olmuycak şeyler ise boşuna ümitlenip heves yapmayayım abim sevgiler saygılarrrrr

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar bir yenilik daha iste burda

1-Arama yonlendirme iptal.

2-Acilis theme degistirildi (Scarlet Blood)

3-Effetcs degistirildi orjinal theme'da bile resimler donuyor.

4-Digital saat ve dakika farliliklari ayarlandi ayni boyut oldular.

5-Acilis ilk ekran bos degil (harta olmadi icin bir uygulma gorunmez)

6-Yer imileri maxicep forum,N8 belle kullananlar grubu ve facebook eklendi.

7-Web tarayici iglestirildi video sorunsuz izleniyor.

Ilk ve tek ekranimiz

Baglanti perdemiz budur

Yer imleri ekraniniz

INDIR

Uda ve rofs2

Kendi telefonumdan videolar

[video=youtube;ZwlH8Nb3Ppw]http://www.youtube.com/watch?v=ZwlH8Nb3Ppw&feature=youtu.be[/video]

Flash islemi anlatimi kendi anlatimim

[video=youtube;4tOdHgAdXjg]http://www.youtube.com/watch?v=4tOdHgAdXjg&feature=youtu.be[/video]

Devami

[video=youtube;kzLUajRZHE0]http://www.youtube.com/watch?v=kzLUajRZHE0&feature=youtu.be[/video]

• Beğen
Tepkiler: mkahya, Habercii4, sayokantürk ve 1 kişi daha

bymetx

Üye
kurtulus, belle yi yükledim ama yine kilit kodu olustur diyor, fakat kabul etmiyor
sorun çözüldü

SuaT6027

SuaT6027

Üye
sabaah sabah bana flash attırdın guzel ınsan :D ellerıne saglık cok hos olmus :D

nosteam1

Üye
eline saglık usta qene 1 numarasın :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ellerine sağlık üstadım

polluxea♪

polluxea♪

Üye
eline saglık kurtulus abi :good:

sedat_2425

Üye
teşekkürler kurtuluş40 rica etsem kullananlar sitedeki videoları artık izleyebiliyorlarmı deneyip bildirirlerse sevinirim...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler kurtuluş40 rica etsem kullananlar sitedeki videoları artık izleyebiliyorlarmı deneyip bildirirlerse sevinirim...

Arkadasim bu konuya cepten gir bakalim izleyebiliyormusun burdaki video'lari ama mobil gorunumden en alttaki bilgisayar gorunumunu secerek tabiki.

Üst Alt