N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
kurtuluş40 hocam yine mükemmel bir iş çıkartmışsınız teşekkürler. Affınıza sığınarak bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. 609 sürümünden önce yine sizin burda paylaşmış olduğunuz 3.5 belle sürümünü kullanıyordum 3.5 sürümünüzde web tarayıcı mükemmel bir şekilde çalışıyordu 609 sürümünde ise tarayıcıda ara ara kasılmalar meydana gelmekte. Cihaza iki sefer 609 sürümünü flash atmış olmama rağmen genede bu problemi çözemedim sizin önerebileceğiniz başka bir işlem varmı acaba ilginize tekrar teşekkür ederim umarım bu hayatta her daim yüzünüz güler. Sağlıcakla kalın :)
hocam affınıza sığınarak bir sorum daha olacak, bu animation klasörünü bulamadım bir türlü efect değiştiremeyecekmiyiz acaba bu sürümde?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş40 hocam yine mükemmel bir iş çıkartmışsınız teşekkürler. Affınıza sığınarak bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. 609 sürümünden önce yine sizin burda paylaşmış olduğunuz 3.5 belle sürümünü kullanıyordum 3.5 sürümünüzde web tarayıcı mükemmel bir şekilde çalışıyordu 609 sürümünde ise tarayıcıda ara ara kasılmalar meydana gelmekte. Cihaza iki sefer 609 sürümünü flash atmış olmama rağmen genede bu problemi çözemedim sizin önerebileceğiniz başka bir işlem varmı acaba ilginize tekrar teşekkür ederim umarım bu hayatta her daim yüzünüz güler. Sağlıcakla kalın :)
hocam affınıza sığınarak bir sorum daha olacak, bu animation klasörünü bulamadım bir türlü efect değiştiremeyecekmiyiz acaba bu sürümde?
Tarayici banada sanki biraz gec tepki veriyor gibime geldi onunla alakadar olucam.
Effetc dosyasini bulamazsin suan z icinden islem goruyor fakat E/resource icine effetcs doyasini atarsan calisiyor yolunu orasini ayarladim bulamazsa z icinden calisiyor ;)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Tarayici banada sanki biraz gec tepki veriyor gibime geldi onunla alakadar olucam.
Effetc dosyasini bulamazsin suan z icinden islem goruyor fakat E/resource icine effetcs doyasini atarsan calisiyor yolunu orasini ayarladim bulamazsa z icinden calisiyor ;)

Cevap için teşekkürler hocam:) efect olayını denedim ama efect dosyasını birtürlü e/resource klasörüne yerleştiremedim. Tarayıcıyı düzeltmenizi de dört gözle bekliyorum.... :) Efect olayı tamamdır, hata bende imiş romoatcher ı aktiv ettim problem kalmadı ;)

idris-tolar

idris-tolar

Üye
kurtulus abi facebook'un orjinal sitesine giriorum senin guncellemenle super ya.
Ama videolara tiklaynca adobe guncellenmeli diyo. Tiklaynca da cihazinza uygun surum yok diyo. Bunu nasil hallèdebilirz ustadim?

Adope flash player sorunu herkeste var ..yüklediğimiz belleden kaynaklanıyor bu...Hatta flv dosyalarını bile tam oynatamıyor ...

Yotubede izliyormusun ben ikisindede izliyorum extra birsey yuklemedim.

ben hala 607 sürümündeyim benim telefonumda ki tek sorun flash player ...

düzelmesini istediğim tek şeyde bu...

emrecell27

Üye
kurtulus abi annada klasör içinde klasör ekleyebiliyorduk mesala uygulamalar/araçlar/ofis gibi ama bellede bu yok bunu nasıl ekleriz abi .?

mydonose13

Üye
kurtuluş hocam, en son sürümü yüklemek için tam olarak hangilerini indirmem gerekiyor?

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
phonexle 25.7 yi kuracam navifirmden indirdim. 19 dosya, simdi deniyorum. Olmazsa size soracam. Refurbish secenegi ile yukleyecem. Cihaz e7 hersey dogrudur umarim.

hotboy_ist

Üye
Etkin arama aktarmaları yazısınıda kaldırmak için mod bilen varmı. Deli oluyorum her aradığımda bu yazının cıkmasına

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
arkadaslar denedim sonu hatali bitti sonra restat attim tele suan actim acildi ohghhh cektim sonra bi baktim turkce secenegide var sectim tekrar restat atti sonra acildi simdi turkce :) ovi ile basliyorum simdi ;) ya bu hem stress hem heyecan super bise artkadaslar. e 7 icin adam akilli belle cikarsa onuda yukleyecem. simdilik bu kadar

----------Eklendi @ 00:14:18 ---------- Yazıldı @ 00:12:44 ----------

25.7 de tamam

----------Eklendi @ 00:17:15 ---------- Yazıldı @ 00:14:18 ----------

benim telefon yurtdisi idi tim markasi vardi ona ait logolar ve programlar vardi onlarda gitmis ohh beeeeeeee :oke:

hotboy_ist

Üye
Hocam eline sağlık CFW için fakat birkaç sorun dile getirmek istiyorum... 1. birini aradığımızda etkin arama aktarmaları yazısını kaldırman mümkün mü? 2. Şöyle bir göz attım foruma kilit kodu ile sorun yaşayan bikaç kişi daha var. Evet gerçekten CFW de kilit kodu problemi var ama senin cfw ye hardformat atınca kilit kodum eski kilit koduma dönüyor... Yani C: telefon hafızasına yüklediğin bir mod yada program bu kilit kodunu bozuyor gerçekten... Bi kontrol edersen sevinirim... Teşekkürler...

sweetheart

Üye
025.007 annadan direk geçiş yaptım şuan sadece extra widget ler çıkmadı tekrar flashlayacağım bakalım gelecekmi?

hiksos

Üye
yar bana bi çare yar bana bi çare şarj hala 1gün zor gidiyor kurtuluş hocam sence neden olur bu önce senin sürüm de bisi var die düsündüm ama öle bisi olsa kullandıktan 5gün sonra neden olsun hemen olurdu dedim bi sıkıntı var ama cözemedim flash la ilgili bi sorun olabilirmi öncede refurbish yapıp yüklüyordum bu sefer update yaptım ondan kaynaklımı acaba 3kez flashbattım ama aynı bi cözüm bulabilirmisin buna

hiksos

Üye
bakalım aksam tekrar flash atıcam ama bu sefer sadece kırmızı olanları değil hepsini silip kurtulusunkileri ekliycem sıfırdan yüklücem bütün dosyaları tek tek umarım bu sefer olur tahminim cfw den kaynaklı

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakalım aksam tekrar flash atıcam ama bu sefer sadece kırmızı olanları değil hepsini silip kurtulusunkileri ekliycem sıfırdan yüklücem bütün dosyaları tek tek umarım bu sefer olur tahminim cfw den kaynaklı

Flash atmadan sarsinizin tam dolu olasina ozen gosterin.benim hic sarjla alakali sorunum olmadi neden hep ful atiyorum flash.

hiksos

Üye
bide oyle deneyim hocam flash attığmda sarj tam dolu değildi, telefonun sarjı algılama durumuyla alakalı olabilir deneyip sonucu bildiricem hocam saol

hotboy_ist

Üye
Hocam eline sağlık CFW için fakat birkaç sorun dile getirmek istiyorum... 1. birini aradığımızda etkin arama aktarmaları yazısını kaldırman mümkün mü? 2. Şöyle bir göz attım foruma kilit kodu ile sorun yaşayan bikaç kişi daha var. Evet gerçekten CFW de kilit kodu problemi var ama senin cfw ye hardformat atınca kilit kodum eski kilit koduma dönüyor... Yani C: telefon hafızasına yüklediğin bir mod yada program bu kilit kodunu bozuyor gerçekten... Bi kontrol edersen sevinirim... Teşekkürler...

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kurtulus abi bi soru da ben sorayim bari. Abi bugun isyerime ali ba$er yemek yemeye geldi. Bi hatira fotorafi cekilelim dedim ama pisman oldum 8tane foto cektim ama netlik yok naptimsa olmadi. Bu kamera netlïgini ayarlamanin bi yolu var mi?

hiksos

Üye
kurtulus üstad denwdim batarya ken ama gene aynı ayarları min. İndirip denicem bide olamazsa yapacak bisi yok saol yardımların için yeni güncellemelerini takip edicem saol

----------Eklendi @ 14:51:49 ---------- Yazıldı @ 14:44:40 ----------

kurtulus abi bi soru da ben sorayim bari. Abi bugun isyerime ali ba$er yemek yemeye geldi. Bi hatira fotorafi cekilelim dedim ama pisman oldum 8tane foto cektim ama netlik yok naptimsa olmadi. Bu kamera netlïgini ayarlamanin bi yolu var mi?

kamerayı ac ayarlar kısmındq netlik ve renk kısımları var netlii yüksek yap renk tonajını parlak yap ama kamerayı her kapattıında ayarlar eski haline dönüyor bi dene görüntü dahada netlesir

hiksos

Üye
pardon ayarlar kısmında değil kamerayı ac ... Seklinde bi ikon var o kısımda dediğim bölümler

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
onlari zaten yaptm sagol kardsm ama olmuyo

Üst Alt