Kurtuluş40
Emekli Yönetici
onlari zaten yaptm sagol kardsm ama olmuyo
Netlik ayarla olmaz cekim yaptiniz yerin isik kordinasyonlari iyi olmasi gerekiyor.
Malum 12 pixsel var profesyonel cekim yapicaksin.
onlari zaten yaptm sagol kardsm ama olmuyo
[alikan];4193487' Alıntı:Kurtuluş hocam bu belle yi şimdi deneyeceğim ama kullanılacak phoenix için mutlaka bu olmalı deyip link bırakmışsınız neden illa o olmalı .? Önceki kullandığımız phoenix olmaz mı ?
Netlik ayarla olmaz cekim yaptiniz yerin isik kordinasyonlari iyi olmasi gerekiyor.
Malum 12 pixsel var profesyonel cekim yapicaksin.
Phoenix herkez biryerlerden buluyor ben ilk phoenix kullanicilari icin verdim linki sonra telefonumu gormuyor diyorlar eski surum kurdukleri icin.[alikan];4193487' Alıntı:Kurtuluş hocam bu belle yi şimdi deneyeceğim ama kullanılacak phoenix için mutlaka bu olmalı deyip link bırakmışsınız neden illa o olmalı .? Önceki kullandığımız phoenix olmaz mı ?
nasil sifre istiyor anlamadim?aynen bende onu sorcaktım . birde 607 .03.01 den geçiş yapabiliriz degilmi . resim ve video düzenleme eklendimi
----------Eklendi @ 22:22:35 ---------- Yazıldı @ 21:58:15 ----------
bu verdiginiz phoenix i açarken paralo istiyor ? yardım
oyunlari nasil atiyorsunuz?bilgisayardan oyun atarken telefonda yükleniyor diyor ama ilerleme çubuğu bomboş hiç ilerleme olmuyor bu problem sadece bendemi var
olmadı abi benzaten profosyonel resim meraklısıyım ama ilk kez n8 de bu sorunla karşılaştım ya
----------Eklendi @ 00:26:13 ---------- Yazıldı @ 00:24:10 ----------
amaaaaan kurtuluş sbi boşver ben sana bi kere daha teşekkür etmek istiyorum emeklerin için ya telefonun hafıza nerdeyse tamamen dolu ama zerre kadar kasma yok. büyüksün abim sağoooooooooooooooollllllllllllll
----------Eklendi @ 01:30:58 ---------- Yazıldı @ 00:26:13 ----------
kurtuluş abi yeni güncellemenle ilgili olarak 2 özel istekte bulunmak istiyorum tabi mümkünse eğer?
1) senin de beğenip takip ettiği özgür kardeşimizin yaptığı 07 düzenlemesinde n8 sesin de yükseltildiği yazıyor bunu sen de yapabilir misin abicim?
2) bi de bu wi-fi çekimini daha güçlü yapma şansın var mı? yani çekim mesafesini ve kalitesini arttırman mümkün mü kopma olmaması için????
iyi forumlar abim üstadım
teşekkürler kurtuluş40 rica etsem kullananlar sitedeki videoları artık izleyebiliyorlarmı deneyip bildirirlerse sevinirim...