kolay yolu yok malesef dahili bilesen oldugu icin mecbur Rofs2 icine gomulmesi gerekiyor.kurtuluş abicim şu türkçe aylini kolay yoldan nasıl yüklerim bi yardım etsen ?
Anladım kurluluş bey sizin dil kodunuz programın yani yazılımın kendisine ait..arkadas bayagı bı programda gommüş sisteme önemli olan onlarında türkçeleştirilmesi sanırım...genede bi ugraşmaya çalışırım ..saygılarımla...
Tamam benim konumda var dil kodu yapin yayinlayin bizde faydalanalim ne dersiniz.
ayrica baska site linkini acikta vermek yasak.

Biraz da benim telefondan ekran görüntüsü gelsin.
Tekrar ellerine sağlık kurtulus40.
arkadaşım faklı bir tema koyduğunda ekranın altındaki seçenekler barının rengi değişiyormu.bi bakarmısın rica etsem.açık renkli bir temayla denermisin.
Arkadasim ilk mesajda programlar adinda dosya var hepsi onun icinde indirip kurmalisiniz.Haritalar sorununu çözmemin bir yolu var mı ? Telefonda haritayla ilgili en ufak birşey bulamadım , haritalar sürüş harita yükleyici falan yok :S
2 Tema örneğini de ekledim görmeniz açısından. Elimde sadece bu 2 tema var.
teşekkür ederim arkadaşımda yardımcı olmadı maalesef,ikiside siyah temaların.ben sana güzel tema upload edeyimde bi dene sana zahmet.derdim alttaki barın renk değiştirebilmesi,şeffaflaşabilmesi.
----------Eklendi @ 15:26:09 ---------- Yazıldı @ 15:25:11 ----------
bu n8deki widgetler e6dan portlanmış
dailymobile.se/2011/12/19/all-nokia-e6-belle-widgets-ported-to-other-symbian-belle-phones/
teşekkür ederim arkadaşımda yardımcı olmadı maalesef,ikiside siyah temaların.ben sana güzel tema upload edeyimde bi dene sana zahmet.derdim alttaki barın renk değiştirebilmesi,şeffaflaşabilmesi.
----------Eklendi @ 15:26:09 ---------- Yazıldı @ 15:25:11 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOKIA EVOLVE
STEALT AMOLED
PRO EDITION RESİMLİ
PRO EDITION VARSAYILAN
Ben ekranımdan değişik bir kaç örnek koydum.Altındaki isimler temaların isimleri.Gördüğün gibi bazılarında alttaki bar şeffaflaşıyor, özellikle resim koyarsanız, bazılarında koyu oluyor.
Bilmem istediğin gibi oldu mu...
burda beyaz bellenin teması.size zahmet arkadaşım
----------Eklendi @ 19:12:59 ---------- Yazıldı @ 19:10:35 ----------
teşekkür ederim arkadaşım,demek bu yeni sürümde temaya göre renk değiştiriyor.yukarıda bide kullandığım belle beyaz tema var.sana zahmet.
benim e6daki belle çakma olduğu için mal gibi kaldı.annayada çevrilmiyor maalesef