N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Aynen kurtuluş kardeş katılıyorum

emrecell27

Üye
kurtuluş abicim şu türkçe aylini kolay yoldan nasıl yüklerim bi yardım etsen ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belco2

belco2

Üye
türkçe aylin

----------Eklendi @ 12:03:47 ---------- Yazıldı @ 11:58:36 ----------

mesaj okuyucu ses ayarları
10201AF2.txt
cenrep
version 1
[owner]
0x10201af2
[defaultmeta]
16777216
[platsec]
cap_rd=ReadDeviceData cap_wr=WriteDeviceData
[Main]
0x1 int 0xFFFF 16777216 sid_wr=0x10201AF2
0x2 string "" 16777216 sid_wr=0x10201AF2
0x3 int 10 16777216
0x4 int 50 16777216 sid_wr=0x10201AF2
0x5 int 1 16777216 sid_wr=0x10201AF2
0x6 int 1 16777216 sid_wr=0x10201AF2
0x7 int 0 16777216 sid_wr=0x10201AF2
0x8 int 0 16777216 sid_wr=0x10201AF2

meletim

meletim

Üye
bir müddet sonra ekrana attığım kısa yollar çalışmamaya başladı başına gelen varmı başka

Anqer-X

Anqer-X

Üye

Tamam benim konumda var dil kodu yapin yayinlayin bizde faydalanalim ne dersiniz.
ayrica baska site linkini acikta vermek yasak.
Anladım kurluluş bey sizin dil kodunuz programın yani yazılımın kendisine ait..arkadas bayagı bı programda gommüş sisteme önemli olan onlarında türkçeleştirilmesi sanırım...genede bi ugraşmaya çalışırım ..saygılarımla...:hmmm

belco2

belco2

Üye
tüm yeni n8 Widgets türkçe rofs3 gömün sorunsuz çalışırlar

cyazici

cyazici

Üye

Biraz da benim telefondan ekran görüntüsü gelsin.
Tekrar ellerine sağlık kurtulus40.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
YkPkY

YkPkY

Üye

Biraz da benim telefondan ekran görüntüsü gelsin.
Tekrar ellerine sağlık kurtulus40.

arkadaşım faklı bir tema koyduğunda ekranın altındaki seçenekler barının rengi değişiyormu.bi bakarmısın rica etsem.açık renkli bir temayla denermisin.

cyazici

cyazici

Üye

arkadaşım faklı bir tema koyduğunda ekranın altındaki seçenekler barının rengi değişiyormu.bi bakarmısın rica etsem.açık renkli bir temayla denermisin.

2 Tema örneğini de ekledim görmeniz açısından. Elimde sadece bu 2 tema var.

srgngrbzz

Üye
Haritalar sorununu çözmemin bir yolu var mı ? Telefonda haritayla ilgili en ufak birşey bulamadım , haritalar sürüş harita yükleyici falan yok :S

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haritalar sorununu çözmemin bir yolu var mı ? Telefonda haritayla ilgili en ufak birşey bulamadım , haritalar sürüş harita yükleyici falan yok :S
Arkadasim ilk mesajda programlar adinda dosya var hepsi onun icinde indirip kurmalisiniz.

• Beğen
Tepkiler: srgngrbzz ve OzGuRKnowN

srgngrbzz

Üye
Çok teşekkürler kurtulus40 :)

----------Eklendi @ 15:22:05 ---------- Yazıldı @ 15:19:50 ----------

Bir de birşey daha sormak istiyorum kamerada bir iyileşme var mı ? Bana biraz öyle geldi sizlern görüşleri neler ?

YkPkY

YkPkY

Üye

2 Tema örneğini de ekledim görmeniz açısından. Elimde sadece bu 2 tema var.

teşekkür ederim arkadaşımda yardımcı olmadı maalesef,ikiside siyah temaların.ben sana güzel tema upload edeyimde bi dene sana zahmet.derdim alttaki barın renk değiştirebilmesi,şeffaflaşabilmesi.

----------Eklendi @ 15:26:09 ---------- Yazıldı @ 15:25:11 ----------

bu n8deki widgetler e6dan portlanmış

dailymobile.se/2011/12/19/all-nokia-e6-belle-widgets-ported-to-other-symbian-belle-phones/

OzGuRKnowN

Üye
Onlar e6dan Portlananlar ama tabi 609 versiyonunun orjinalindede Olacak diye biliyorum..

tamcoskun

tamcoskun

Üye

teşekkür ederim arkadaşımda yardımcı olmadı maalesef,ikiside siyah temaların.ben sana güzel tema upload edeyimde bi dene sana zahmet.derdim alttaki barın renk değiştirebilmesi,şeffaflaşabilmesi.

bu n8deki widgetler e6dan portlanmış

dailymobile.se/2011/12/19/all-nokia-e6-belle-widgets-ported-to-other-symbian-belle-phones/

NOKIA EVOLVE

STEALT AMOLED

PRO EDITION RESİMLİ

PRO EDITION VARSAYILAN

Ben ekranımdan değişik bir kaç örnek koydum.Altındaki isimler temaların isimleri.Gördüğün gibi bazılarında alttaki bar şeffaflaşıyor, özellikle resim koyarsanız, bazılarında koyu oluyor.

Bilmem istediğin gibi oldu mu...

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Habercii4

Habercii4

Üye
teşekkürler

YkPkY

YkPkY

Üye

burda beyaz bellenin teması.size zahmet arkadaşım

----------Eklendi @ 19:12:59 ---------- Yazıldı @ 19:10:35 ----------

NOKIA EVOLVE

STEALT AMOLED

PRO EDITION RESİMLİ

PRO EDITION VARSAYILAN

Ben ekranımdan değişik bir kaç örnek koydum.Altındaki isimler temaların isimleri.Gördüğün gibi bazılarında alttaki bar şeffaflaşıyor, özellikle resim koyarsanız, bazılarında koyu oluyor.

Bilmem istediğin gibi oldu mu...

teşekkür ederim arkadaşım,demek bu yeni sürümde temaya göre renk değiştiriyor.yukarıda bide kullandığım belle beyaz tema var.sana zahmet.

benim e6daki belle çakma olduğu için mal gibi kaldı.annayada çevrilmiyor maalesef

tamcoskun

tamcoskun

Üye

burda beyaz bellenin teması.size zahmet arkadaşım

----------Eklendi @ 19:12:59 ---------- Yazıldı @ 19:10:35 ----------

teşekkür ederim arkadaşım,demek bu yeni sürümde temaya göre renk değiştiriyor.yukarıda bide kullandığım belle beyaz tema var.sana zahmet.

benim e6daki belle çakma olduğu için mal gibi kaldı.annayada çevrilmiyor maalesef

Bu beyaz tema güzelmiş, ama alttaki bar bunda çok belli oluyor, ekrana kendin resim koyarsan engüzel şeffaflık o şekilde elde ediliyor sanırım.

gfb_10

Üye
kurtuluş usta öncelikle hizmetlerin için teşekkürler. bi sorum olucaktı bu program klasorunun içinde haritalar ve mağazayı goremedim yukledikten sonra teli de kapatıp açtım ama klasörlerden baska bi değişiklik goremedim neden olabilir acaba?

Üst Alt