saol darısı başına
şu an çıktım emmi olunun tükkanına gidiom varsa alcam şu an
--------------- Ekleme ---------------
way anasını 16 gb var alimmi swat
kafama s..k..m iki seçeneim vardı gittim iphone yerine n8 aldım

senin bu resimdeki kim

tabi olabilir o da senin görüşün ama illet olmak die de biş var

Gözünüzü seviyim yapmayın güzel arkadaşlarım. 2 tane adam ortaya atıyor işte şu gün çıkacak bugün çıkacak yarın gelicek kapıya dayandı lşmdş gelicek falan diyor bizde neden çıkmadı diye Nokiya suçluyoruz bilmemne. Neyse o da sizin görüşünüz tabi. İnternette dolaşan her lafa inansaydık. Ohooooo !!!!![]()
Çok büyük ihtimal ta kendisiyim aradığın kişinin ama 50 mesajım olmadığı için özel mesaj atamıyorum. Biraz sabret konuşuruz özeldennokia açıklama yapsın peki bu konuda...diğer telefonlar güncelliyor biz neden güncelleyemiyoruz....işini adam akıllı yapsınlar...madem bu arada SHADOW benim eskilerden tanıdığım insanmı????
İşgal etmeyelim.
ben açıkcası sırf o yüzden almadım ne uğraşacam alt üstü bi müzik yükliyecem nokia n8 ime sürükle bırak yaparım daha iyidir diye düşündüm. N8 bence gerçekten çok iyi bir telefon ama bu güncelleme olayı biraz soğuttu beni.
ben Pr2.0 ı hatta 3.0 ı bekliyorum (symbian 4 ü
)Onları telefonu başka ülkeler için üretilmişNe biçim bir güncelleme anlamadım. Birinde var birinde yok. Ilginç!!!
--------------- Ekleme ---------------
Güncelleyi yükledim diye yazan arkadaşlar doğruyumu söylüyor acaba?
yeni güncelleme çok kral bekleyin bna yeni geldi telefon finlandiyadan gelmiş olsa bile rasgele sallıyolar
ya arkadaslar biri bana yardim etsin,ben ingilterede yasiyorum,yazilimda cikali 2 3 gun oldu.telefondan bulamiyodu,bugun software update ten girdim,guncellemeyi gordu ama bilgisayra baglanmaniz gerekiyo diyo,baglaniyorum ovi suite ten,bilgisayar telefonu goruyo ama software update makinayi gormuyo,ne is anlamadim,konu hakkinda tecrubesi veya bilgisi olan i arkdadas varsa lutfen yardim,kafayi yiyecem,
