N8 Güncelleme Çıkmış Ama İndiremiyorum Diyorsanız...

Sponsorlu Bağlantılar

vito andolini

vito andolini

Üye
saol darısı başına

vito andolini

vito andolini

Üye
senin bu resimdeki kim

vito andolini

vito andolini

Üye
tabi olabilir o da senin görüşün ama illet olmak die de biş var

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
tabi olabilir o da senin görüşün ama illet olmak die de biş var

Gözünüzü seviyim yapmayın güzel arkadaşlarım. 2 tane adam ortaya atıyor işte şu gün çıkacak bugün çıkacak yarın gelicek kapıya dayandı lşmdş gelicek falan diyor bizde neden çıkmadı diye Nokiya suçluyoruz bilmemne. Neyse o da sizin görüşünüz tabi. İnternette dolaşan her lafa inansaydık. Ohooooo !!!! :nono:

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
Gözünüzü seviyim yapmayın güzel arkadaşlarım. 2 tane adam ortaya atıyor işte şu gün çıkacak bugün çıkacak yarın gelicek kapıya dayandı lşmdş gelicek falan diyor bizde neden çıkmadı diye Nokiya suçluyoruz bilmemne. Neyse o da sizin görüşünüz tabi. İnternette dolaşan her lafa inansaydık. Ohooooo !!!! :nono:

nokia açıklama yapsın peki bu konuda...diğer telefonlar güncelliyor biz neden güncelleyemiyoruz....işini adam akıllı yapsınlar...madem bu arada SHADOW benim eskilerden tanıdığım insanmı????

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
nokia açıklama yapsın peki bu konuda...diğer telefonlar güncelliyor biz neden güncelleyemiyoruz....işini adam akıllı yapsınlar...madem bu arada SHADOW benim eskilerden tanıdığım insanmı????
Çok büyük ihtimal ta kendisiyim aradığın kişinin ama 50 mesajım olmadığı için özel mesaj atamıyorum. Biraz sabret konuşuruz özelden:D İşgal etmeyelim.

anlamamki

Üye
urun kodu ıle bırlıkte baktım banada hala yenı guncelleme yok nasıl bı ıs bu ya taksıt taksıtmı cıkıyor bu meled veya fınlanıdya cın vs gıbı secıyormu bıde makınamızın orjınal olup olmadıgını nasıl anlarız ,benımkısının kutusunda fınlandıya yaıyor ama sıstemden gorebılmem mumkunmu acaba...

barmanbek

barmanbek

Üye
Bende iphone alacaktım. Son anda N8 alıyım dedim. İphone da tepeye çıkartmayın müzik yüklemek için bile programa ihtiyacınız oluyormuş. :) ben açıkcası sırf o yüzden almadım ne uğraşacam alt üstü bi müzik yükliyecem nokia n8 ime sürükle bırak yaparım daha iyidir diye düşündüm. N8 bence gerçekten çok iyi bir telefon ama bu güncelleme olayı biraz soğuttu beni.

matanist

matanist

Üye
Iphone un herşeyi para. Sim kart için ayrı bir chip alıyormuşsunuz bilmem ne dediler ayrıntıları inan hiç bilmiyorum. Ama İphone 4 ile N8 arasında bir tercih yapmam gerekiyordu. İphone kullanıcılarına baktım ve İphone4 ü açtım şöyle bir müzik dinleyeyim dedim. Baktım sesi çıkmıyor arkadaş bu son sesi mi aç aç dedim ben sesi yüksek dinlerim kulaklarım sağır dedim abi bu sonu bundan başka çıkmıyor dediler. Hemen koştum gittim N8 aldım...Bilemiyorum belki de bozuk İphone4 e denk geldim ama N8 ime maşallah hiç pişman etmedi beni ufak tefek hataları olsa da. Güncelleme mi gelse ne olur ki :D ben Pr2.0 ı hatta 3.0 ı bekliyorum (symbian 4 ü :D )

suat1111

suat1111

Üye
n8 benim be adamı sütten kessede ossun bea

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
N8 aldım, pişman değilim, yine olsun yine alırım.

erollcelik

erollcelik

Üye
Ne biçim bir güncelleme anlamadım. Birinde var birinde yok. Ilginç!!!

--------------- Ekleme ---------------

Güncelleyi yükledim diye yazan arkadaşlar doğruyumu söylüyor acaba?

venusutarit

venusutarit

Üye
Ne biçim bir güncelleme anlamadım. Birinde var birinde yok. Ilginç!!!

--------------- Ekleme ---------------

Güncelleyi yükledim diye yazan arkadaşlar doğruyumu söylüyor acaba?
Onları telefonu başka ülkeler için üretilmiş

vito andolini

vito andolini

Üye
yeni güncelleme çok kral bekleyin bna yeni geldi telefon finlandiyadan gelmiş olsa bile rasgele sallıyolar

rizabakir

Üye
ya arkadaslar biri bana yardim etsin,ben ingilterede yasiyorum,yazilimda cikali 2 3 gun oldu.telefondan bulamiyodu,bugun software update ten girdim,guncellemeyi gordu ama bilgisayra baglanmaniz gerekiyo diyo,baglaniyorum ovi suite ten,bilgisayar telefonu goruyo ama software update makinayi gormuyo,ne is anlamadim,konu hakkinda tecrubesi veya bilgisi olan i arkdadas varsa lutfen yardim,kafayi yiyecem,

suat1111

suat1111

Üye
ya arkadaslar biri bana yardim etsin,ben ingilterede yasiyorum,yazilimda cikali 2 3 gun oldu.telefondan bulamiyodu,bugun software update ten girdim,guncellemeyi gordu ama bilgisayra baglanmaniz gerekiyo diyo,baglaniyorum ovi suite ten,bilgisayar telefonu goruyo ama software update makinayi gormuyo,ne is anlamadim,konu hakkinda tecrubesi veya bilgisi olan i arkdadas varsa lutfen yardim,kafayi yiyecem,

aynıb sorun bendede var

Üst Alt