N8 Güncelleme Çıkmış Ama İndiremiyorum Diyorsanız...

Sponsorlu Bağlantılar

vito andolini

vito andolini

Üye
576

okin

okin

Üye
Arkadaslar 059d576 product kod dan guncelleme yapabılmıs olan varmı

suat1111

suat1111

Üye
valla daha bekliyoruz

venusutarit

venusutarit

Üye
Bekleyenin bir yüzü bekletenin iki yüzü kara :ehe:ehe

vito andolini

vito andolini

Üye
ilk olarak telefon zart die açılıo arama ekranı yan dönüyo ekran geçişlerinde 1-3 ekran arasındaki donma geçti ekran hemen algılıyo önceden donan oyunlar kaymak gibi olmuş tarayıcı operadan 1 adım geride ram kullanımı max 65 mb

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
ilk olarak telefon zart die açılıo arama ekranı yan dönüyo ekran geçişlerinde 1-3 ekran arasındaki donma geçti ekran hemen algılıyo önceden donan oyunlar kaymak gibi olmuş tarayıcı operadan 1 adım geride ram kullanımı max 65 mb

Sağol paylaştığın için. Biz beklemeye devam ediyoruz :)

venusutarit

venusutarit

Üye
Sağolasın güzel açıklama

vito andolini

vito andolini

Üye
sizler saolun çiledaşlarım suat1111 telefonu kapa aç

vito andolini

vito andolini

Üye
d'oh nasıl yemedi

1985000

Üye
VAlaa ben navifirm den indirip kendim güncelledim bir değişiklik göremedim ben güncelleme de:islik

suat1111

suat1111

Üye
karar verdim bakmıcam artık

mc_mfi

Üye
walla arkadaşlar beni nokiada na aradılar yarım saat önce güncelleme türkiye cihazları için test aşamasında o yüzden çıkmamış dedik ne zaman çıkar dedim kesin bişi demedi ama bi haftayı geçmez dedi

suat1111

suat1111

Üye
:box:ehe
walla arkadaşlar beni nokiada na aradılar yarım saat önce güncelleme türkiye cihazları için test aşamasında o yüzden çıkmamış dedik ne zaman çıkar dedim kesin bişi demedi ama bi haftayı geçmez dedi

beni niye aramıyolar kıskandım seni:off:

mathman20

Üye

İyi sallamışlar.Bu firmware dilden bağımsız test edilmiyor mu nokia merkezde ? Adam sadece dili değiştirince neyin testini yapıyor bu kadar uzun sürede ? Diğer ülkelerde veya Türkiye'de bazı kodlar için yayınlamış yazılımlar test edilmeden mi kullanıma sunuluyor ? Yada aynı ülkede kodları farklı olanlarda yazılım farklı mı ?

vito andolini

vito andolini

Üye
olabilir mathman yani sorunlu seri diye bişe var sonuçta finlandiyada 5 hafta önce çıktı bana yeni çıkıyor

karasahinemre

Üye
beni de aradılar ama otobüsteydim açamadım :D

Üst Alt