N8 Güncelleme Çıkmış Ama İndiremiyorum Diyorsanız...

Sponsorlu Bağlantılar

kanka351

Üye
daha önceki güncellemede olmuştu bende serviste düzelttiler o yüzden sordum

karasahinemre

Üye
telefonun türkiye üzerine kayıtlı değilse değişir yeniden

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın en sabırsız milletiyiz :D Bir güncelleme için sabır taşlarımız çatlıyor resmen :aha: Hep kulaktan dolma laflar yüzünden oluyor yok işte güncelleme ocakta geliyor, yarın çıkıcakmış 1 hnafta içinde çıkar gibi laflarla dolduruşa gelip nokia gibi mükemmel bir şirkete kızıyoruz. :D Ben güncelleme gelmese de N8 imi seviyorum gayet de güzel nazar değmesin 0 sorun. :D

kanka351

Üye
türkiyeden aldım cihzı neden daha önceki güncellemede değişti anlamadım.şimdi değişirmi acaba

karasahinemre

Üye
bende de bi sorun yok maksat geri kalmamak :D

karasahinemre

Üye
olmadı ingilizce de güzel bi dil :D

karasahinemre

Üye
what's up ı dene bi :D:D sanmıyorum olsun ama yine de sen bilirsin

karasahinemre

Üye
yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

mc_mfi

Üye
aynen o kod ama telefonda yazan o ındırecegım 13. lü birsey sarj az oldugu ıcın yapmadı ınsallah sorun olmaz *#0000# kare yaptım guncelleme cıktı sorun olmaz inşallah N8 sılver benım tel

--------------- Ekleme ---------------

pardon :) kod 059D954
yeter lan küfürü basacam ha:sopa: benimkide 059D954 bu kodda ama olmuyor şimdi ta onların:off:

cabal21

cabal21

Üye
benim telefon hiç türkçeyi göremedi ki zaten :( o yüzden hiç sorun yok gelsede yüklesem biran önce şu lanet olası güncellemeyi.:vur

doruk944

doruk944

Üye
aynen o kod ama telefonda yazan o ındırecegım 13. lü birsey sarj az oldugu ıcın yapmadı ınsallah sorun olmaz *#0000# kare yaptım guncelleme cıktı sorun olmaz inşallah N8 sılver benım tel

pardon :) kod 059D954

benimkide aynı ürün kod renk ama daha yoq?

daha hala çıkmadı delirorm

barmanbek

barmanbek

Üye
Arkadaşlar bence bütün kodlara güncelleme tam anlamıyla çıksın. Sonra günecelleme çıktı diye başlık açılsın. Daha mantıklı olur. Yok seninkoduna çıkmamış yok benim koduma çıkmış diyede saçma bir muhabbet olmasın. Nokia ne mantıkla böyle bişey yaptı anlamış değilim ama çok geçmeden bütün kodlara çıkması dileğiyle. Merak ediyorsanız Bende güncellemeyi bekliyenler ve bu güncellemenin çok lazım olduğunu düşünenlerdenim

karasahinemre

Üye
ürün kodun ne?

deli oğlan

Üye
benimki silver white ve halen benimkinede yok..

karasahinemre

Üye
dark grey hala yok

Üst Alt