Bir güncelleme için sabır taşlarımız çatlıyor resmen
Hep kulaktan dolma laflar yüzünden oluyor yok işte güncelleme ocakta geliyor, yarın çıkıcakmış 1 hnafta içinde çıkar gibi laflarla dolduruşa gelip nokia gibi mükemmel bir şirkete kızıyoruz.
Ben güncelleme gelmese de N8 imi seviyorum gayet de güzel nazar değmesin 0 sorun. 
bende de bi sorun yok maksat geri kalmamak![]()
çat pat bilirsen güzel olmuyorolmadı ingilizce de güzel bi dil![]()
birde mesajları rahat yazamıyorsun dil ingilizce olunca.t9 kullanıyorum.naber yazacaksın abuk zubuk şeyler yazıyor

alemsin yaa seviyorum buradaki arkadaşları tamam işallah ingilizce olmaz deneyeceğimwhat's up ı dene bisanmıyorum olsun ama yine de sen bilirsin
saol yardımların için
D

yeter lan küfürü basacam haaynen o kod ama telefonda yazan o ındırecegım 13. lü birsey sarj az oldugu ıcın yapmadı ınsallah sorun olmaz *#0000# kare yaptım guncelleme cıktı sorun olmaz inşallah N8 sılver benım tel
--------------- Ekleme ---------------
pardonkod 059D954
benimkide 059D954 bu kodda ama olmuyor şimdi ta onların
yeter lan küfürü basacam habenimkide 059D954 bu kodda ama olmuyor şimdi ta onların
![]()

aynen o kod ama telefonda yazan o ındırecegım 13. lü birsey sarj az oldugu ıcın yapmadı ınsallah sorun olmaz *#0000# kare yaptım guncelleme cıktı sorun olmaz inşallah N8 sılver benım tel
--------------- Ekleme ---------------
pardonkod 059D954
Eğer benimkini soruyorsan. 059D576ürün kodun ne?