N8 Güncelleme Çıkmış Ama İndiremiyorum Diyorsanız...

Sponsorlu Bağlantılar

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
sevgılı shadow sunu unutmakı bızler musterıyız...nokıa bıze bedava telefon dagıtmadı....ve musterı her zaman haklıdır....sonucta asgarı ucretlı bı ıscının 1.5 aylık maası tele verdıgımız ve turkıye sartlarında ıyı para ve elbettekı memnunıyetsızlıgımızı de dıle getırıcez...sen kalkmıs dıyosunkı turkıyeye guncelleme gelmedı...nereye gelmedı ya....al sana bı product code verıyım gelmısmı gelmemıs mı gor...0599821 WH...0599896 BLUE...0599766 DG...0599844 GR..0599815 OR.....BUNLAR FIRWARE IN ILK GUNUNDEN BERI VAR ...PEKI GERISI NERDE...KAZAKISTAN DA BILE TUMU YAYINLAMIS VE YUKLUYOR KULLANICILAR...

Bana neden dışardan gelmiş telefonların kodlarını veriyosun onu anlamadım. Ben Türkiye'deki Türkiye için kodlu olan telefonlardan bahsediyorum yani http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/n8-urun-kodlari-listesi-457293.html buradan Türkiye için olanları kontrol edebilirsin. Başka kodları verip bunlar Türkiye için çıktı dersen olmaz :)

barmanbek

barmanbek

Üye
Valla delirdim :) ipod touch alcam bugün,yarın bide apple a bakıyım o nasıl :)

vito andolini

vito andolini

Üye
bak kardeş allahın finlisi ne anlar telefondan mafetti bıraktı ortalıı en azından apple da uygulama gıyamet gibi

barmanbek

barmanbek

Üye
Ozaman ipod touch 4G 8gb almaya gidiorum teknosa 599 bence o üürün için çok iyi bi fiyat. apple a da baktım (bilkom) 8 gb 4G 615 tl di. Bide bişey sorcam ben hayatımda apple kullanmadım alışmam zaman alırmı itunes fln diyolar bide jealbrke gibi bişe vardı onlar nedir ben evde yapabilirmiyim. :) bu arada bi sorumda Nokiadan bu benim rüyalarıma kadar giren güncellemede dikey kalvye yokmu

vito andolini

vito andolini

Üye
klawye war da program olarak bulursun onu sen git al kesin beenirsin ve de bu yeni küresel ısınma olayına duyarlı oldukları icin ipodları ii kullanırsn şarjları çok ii gidiyo

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca jailbreak yapma gerek yok

okin

okin

Üye
arkadasım ...shadow...bı sey bılmedfıgın bellı...o verdıgım product kodlar tr yanı turkıye codları...o kodlar su an nokıa dan ota dan yada ovı den yuklenıyo....ama devamındakı kodlar hala yok

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım ...shadow...bı sey bılmedfıgın bellı...o verdıgım product kodlar tr yanı turkıye codları...o kodlar su an nokıa dan ota dan yada ovı den yuklenıyo....ama devamındakı kodlar hala yok

Ben sana oradan buradan yüklenen kodlardan bahsetmiyorum telefonuna *#0000# yazarsın çıkan koda bakarsın herkes senin gibi kod yüklemeyi bilmemne yapmayı bilmiyor olabilir biz işin orijinalini arıyoruz adamın beklediği şey kendi ürün koduna gelip gelmediği o da az önce vrdiğim listede gayet güzel bir şekilde var bakmanı tavsiye etmiştim.http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/n8-urun-kodlari-listesi-457293.html

suat1111

suat1111

Üye
dark greydede yok acaba nokia şoplar yüklüyomu geldimi

şimdi servisi aradım nokia yı bizede gelmedi internete düştüğünde bizede geliyor dediler

vito andolini

vito andolini

Üye
bu nokianın müşterileri ne kadar ciddiye aldıını gösteriyo dost

okin

okin

Üye
arkadasım sen hala cahıl cahıl konusup duruyosun....kendı verdıgın lınktekı propduct cod larla benım verdıklerıme bı bak once..bak bakalım hangı ulkenın mıs...sonrada nokıa software update ten kendıom guncelleyebılırmıyım kısmına bak...kontrol et hangı ulkenınmıs...su anda yuklenebılıyomuymus...ondan sonra cık konus...o kodlar turkıye codu ve su an yuklenıyor...software updater da mevcut...bı daha da bılmeden sallama..yorum yapma

ayrıca daha bı produc code *#0000# gırıp bakmayı bılmıyorsanız bence n8 kullanmayın....cunku cıhazdan netıce alamazsınız...elınızdekı cıhaz ılerı kullanıcı cıhazıdır...temel yada ılk kullanıcı cıhazı degıl

suat1111

suat1111

Üye
ayrıca daha bı produc code *#0000# gırıp bakmayı bılmıyorsanız bence n8 kullanmayın....cunku cıhazdan netıce alamazsınız...elınızdekı cıhaz ılerı kullanıcı cıhazıdır...temel yada ılk kullanıcı cıhazı degıl[/QUOTE] bunu sevdim

erollcelik

erollcelik

Üye
biryerde okudum güncellemeler pazartesiden itibaren verilecek diye yazılmış.bu pazartesiler gelmedi gitti

cod123

Üye
arkadaslar ben almanyada yasiyorum burdada yok güncelleme en azindan bende yok bende günde 2 defa kontrol ediyorum

okin

okin

Üye
suat kardesim tesekkurler...

Utku

Utku

Üye
konu bayağı hit almış:hmmm

suat1111

suat1111

Üye
n8 popiler bi cihaz :naughty:normaldir