Sony Xperia M4 Aqua Kulaklık ve Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

--blooder--

--blooder--

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia M4 Aqua Kulaklık ve Güncelleme Sorunu
Merhaba ahbaplar , Sony Xpera M4 Aqua cihazım ve yanında iki tane sorunum var.
İlki ;
Mesela kulaklığı takıyorum telefona , şarkı filan açıyorum normal çalışıyor,ama kulaklığı çıkarıp bilgisayara takıyorum.Geri tekrar telefona taktığımda kulaklığı görmüyor bu telefon.Telefonu yeniden başlattığımda görüyor anca.Ben kulaklığı bilgisayara veya herhangi bir yere taktığımda tekrar telefona takmak için bu telefonu yeniden mi başlatmam gerekiyor :( önceden yoktu bu problem.Yazılımsal bir problemdir diyenleriniz olabilir , ama telefona formatta attım.Yine aynı.
Bilgisayardan Xperia Companion programını kullanarak " Yazılım Onarımı " kısmına girdiğimde de hatayla karşılaşıyorum.


İkincisi ;
İkinci problemim ise , M4 Aqua'ya yeni gelen güncellemeyle alakalı."Ayarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Güncelleştirme " kısmına giriyorum , herhangi bir Sistem güncellemesi (Android 6.0.1 Marshmallow) bulunmuyor.Ancak bilgisayardan Xperia Companion programını açıp telefonu bilgisayara bağlayınca , programda uyarı çıkıyor " Yazılım güncellemesi mevcut , indirip kurabilirsiniz." diyor.
Kısacası telefonda görünmüyor ama Xperia Companion'da 6.0.1 güncellemesi olduğu görünüyor.
Problem şu ki , güncelleme dosyalarını indirirken yaklaşık %25'i iniyor ve hata alıyorum.
Hata şöyle : " UEstartNoMorePorts . Güncelleme hazırlanırken hata oluştu.Cihazda değişiklik yapılmadı.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.Sorun devam ederse Sony Destek ile iletişime geçin."
Aynı hatayı " Yazılım Onarımı " kısmında da alıyorum.


Format attım belki düzelir diye :D , depolama problemi olacağını da sanmıyorum 2.5 GB yer var..Ne yapmam lazım.Kulaklık konusunda servise vermeyi düşünüyorum ama belki bişey bilen vardır diye sormak istedim.Güncelleme konusunda yardım edin lütfen , Sony Desteğe de yazdım problemimi ama sizler de yardımcı olsanız.6.0 Güncellemesini nasıl indireceğim ve kuracağım :( bu hataları neden alıyorum.
En kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum...
 

furalp

Üye
bilgisayarım-yönet-aygıt yöneticisi telefonun sürücülerine bir bak bakalım hatalı sürücü varsa M4 Aqua driver indir Xperia Companion hatası düzelecektir
 


Üst Alt