mathman20
Üye
Sorunlu seri donanımsal olduğu için yazılımın bununla alakası olduğunu düşünmüyorum.olabilir mathman yani sorunlu seri diye bişe var sonuçta finlandiyada 5 hafta önce çıktı bana yeni çıkıyor
Sorunlu seri donanımsal olduğu için yazılımın bununla alakası olduğunu düşünmüyorum.olabilir mathman yani sorunlu seri diye bişe var sonuçta finlandiyada 5 hafta önce çıktı bana yeni çıkıyor
şimdi nokiaya mail attım verdim coşkuyu

arkadaslar test surumden sonra yapılıp hemde uzun bı sure.daha sonra serverlere yuklenıyo....yanı o nokıa benı aradı turkıyede testteymıs dıyen arkadas ....nokıa sallamıs sana....boyle bısey mumkun degıl...guncelleme geneldır...daha sonra product kodlara ayrılıp servere yuklenır....bu tamamen yalan
--------------- Ekleme ---------------
kısaca nokıa turkıye basından savıp zaman kazanmak ve turkıye kullanıcılarıyla ugrasmamak ıcın atılmıs bı palavrasdan ıbaretr.....bı kere herseyden once daha n
NAVIFIRM de yok sılver ve dark grey product codu....benımkı 059D576.....BAKIN NAVIFIRM E YOK....EEEE O ZAMAN NOKIA TURKIYE HANGI OLMAYASN PRODUCT IN TESTTINI YAPIYO BI SOYLERMISINIZ

059c8t6 amerika product dark grey...su anda guncelleme de...test mest ne alaka....
--------------- Ekleme ---------------
Sen bısey bılmedıgın ıcın unutmasn yada unutmaman bısey ıfade etmez ....cunku hıcbısewy bılmıyosun...hodrı meydan dedım acıkla 059 d 576 acılım nedır....???????ama verecek cevabınız olmadıgından lıselı cocuk agzı yazmısınız....her neyse sız 10 sene gerıden takıp etmısınız nokıa yı....
Kıçıkırık PR 1.1 1 hafta içinde veya 1 ay içinde veya 1 sene içinde gelicek işte. BEK-Lİ-YO-RUZ.
Arkadaşlar yapmayın lütfen ya yok o kod yok bu kod yok Nokia denedi aman Türkler test etti. Bunu sonuçta Nokia çıkarıyor Türkiye'de veya herhangi bir ülkede birileri tarafından deneniyor ve yayınlanıyor. Bizde bekliyoruz çkmasını başka bir açıklaması yok. Adamlar bölmüş işte şu kod bu kod belli bir sırayla falan filan bi şekilde veriyolar ama bu konuda ne dersek yalan olur bence çünkü adamlarında kendine göre bildikleri birşeyler vardır sen şimdi buradan onlar böyle yapıyor da şöyle yapıyor sonra yayınlıyor dersen yalan olur. Gereksiz yere de tartışmayın heKıçıkırık PR 1.1 1 hafta içinde veya 1 ay içinde veya 1 sene içinde gelicek işte. BEK-Lİ-YO-RUZ.
![]()

yha haklısın ama gelsede iyi olur yha bir an önce![]()

E yani tabii ki çıksa iyi olur ben gğnde 2 kere bakıyorum, eğer o beni tatmin etmezse bi de telefonumu Ovi Suite'e bağlayıp güncellemeye falan bakıyorum yetiyor bana. Elbet çıkacak yani, m,lletten gelen şu gün çıkacaktı niye gelmedi Nokia iyice canımızı sıktı, işte ne biliyim 1 haftada telefondan soğudum gibi lafları umursamıyorum neden çünkü N8'imi severek aldım bi güncelleme yüzünden telefonumdan soğuyacak da değilim yani ki gelmeyecek de değil elbet gelicek![]()

arkadaslar sorun guncellemeden zıyade bı sekılde ve suresız beklemek...ben kasımda aldım n8 i....4 ay oldu bugun yarın dıyte defalarca servıse ve nokıa musterı hızmertlerını aramaktan ve aynı sorunları anlatıp bastan savılmaktan bıkkınlık geldı resmen....guncellemeyı bekleyın duzelır dedıler ok bekledık bekledık....guncelleme cıktı sımdı producty yuzunden tele yukleyemıyoruz...adamlar ta NEPAL de MOLDAVYA da UKRAYNA da guncellleme yapıyor...bız hala sonuc suz suresız caresız beklıyoruz....ama nokıa yı aradıgınıuzda en son bı anketımız var yanıtlarmısınız dıyolar ...yıllardır nokıa kullanıyorum ama son zamanlarda ve son cıhazlarda musterı resmen kobaylık yapıyor nokıa ya...pekı musterı memnunıyetı nerde...bızler beklemekten verem olduktan sonra gelen guncelleme anlamsız...nokıa sadece ve sadece dıyorkı ..kardesım sız nokıa almayın bı daha gıdın androıd alın demek mı ıstıyor bıze sorarım...

Arkadaşlar dün gece rüyamda Telefonum uyarı veriyodu güncelleme yapın diyodu bende yüklemeye başlamıştımki şimdi uyandım bian da. hemen telefonumu elime alıp baktım yine yok yine yok. ouf çok bilinç altıma yerleşmiş![]()