N8 Güncelleme Çıkmış Ama İndiremiyorum Diyorsanız...

Sponsorlu Bağlantılar

mathman20

Üye
olabilir mathman yani sorunlu seri diye bişe var sonuçta finlandiyada 5 hafta önce çıktı bana yeni çıkıyor
Sorunlu seri donanımsal olduğu için yazılımın bununla alakası olduğunu düşünmüyorum.

electronics

electronics

Üye
Nokia güncellemeleri yayına koymadan önce parti parti sunuyor ülkelere, çünkü herhangi bir sorun olursa güncellemede bu durumdan çok kişinin etkilenmemesi için. Ha diyeceksiniz Nokia testerları kontrol etmiyormu güncellemeleri? Ediyor ancak son kullanıcıya ulaşana kadar olabilecek her türlü sorunda geri çekip düzeltip yayına vermesi daha kolay oluyor. Bu yüzdendir ki Türkiye de aynı anda çıkmadı güncelleme, turuncu mavi (product kodlarını hatırlamıyorum şuan) için çıkarken, siyahların da bazıları için çıktı, silver için daha çıkmadı mesela. Ovi güncellemesi de parti parti çıkmıştı hatırlarsanız, yani Nokianın aldığı bir önlem bu...

okin

okin

Üye
arkadaslar test surumden sonra yapılıp hemde uzun bı sure.daha sonra serverlere yuklenıyo....yanı o nokıa benı aradı turkıyede testteymıs dıyen arkadas ....nokıa sallamıs sana....boyle bısey mumkun degıl...guncelleme geneldır...daha sonra product kodlara ayrılıp servere yuklenır....bu tamamen yalan

--------------- Ekleme ---------------

kısaca nokıa turkıye basından savıp zaman kazanmak ve turkıye kullanıcılarıyla ugrasmamak ıcın atılmıs bı palavrasdan ıbaretr.....bı kere herseyden once daha n
NAVIFIRM de yok sılver ve dark grey product codu....benımkı 059D576.....BAKIN NAVIFIRM E YOK....EEEE O ZAMAN NOKIA TURKIYE HANGI OLMAYASN PRODUCT IN TESTTINI YAPIYO BI SOYLERMISINIZ

suat1111

suat1111

Üye
şimdi nokiaya mail attım verdim coşkuyu

cabal21

cabal21

Üye
arkadaslar test surumden sonra yapılıp hemde uzun bı sure.daha sonra serverlere yuklenıyo....yanı o nokıa benı aradı turkıyede testteymıs dıyen arkadas ....nokıa sallamıs sana....boyle bısey mumkun degıl...guncelleme geneldır...daha sonra product kodlara ayrılıp servere yuklenır....bu tamamen yalan

kısaca nokıa turkıye basından savıp zaman kazanmak ve turkıye kullanıcılarıyla ugrasmamak ıcın atılmıs bı palavrasdan ıbaretr.....bı kere herseyden once daha n
NAVIFIRM de yok sılver ve dark grey product codu....benımkı 059D576.....BAKIN NAVIFIRM E YOK....EEEE O ZAMAN NOKIA TURKIYE HANGI OLMAYASN PRODUCT IN TESTTINI YAPIYO BI SOYLERMISINIZ

Fazla bilgin olmadığı konularda yorum yapma bence. Bir tek türkiye değil testi yapan. Benim Telefon amerikada ve amerikalı yetkililer de halen test edildiğini yazıyor güncellemenin. Amerikada henüz hiç bir renge üstelik güncellemeyi yayınlamadılar.:nono:

okin

okin

Üye
Senın hıc bısey bılmeyıp bılgı fakırıu oldugun berllı....guncelleme nokıa da yazılır test edılır serverlere yuklenır...her ulke kendfı test eder dıye gerıkafalı bı dusunce yok....bo nokıa nın product ı...amerıkanın yada x yada z ulkenın degıl.....yanı ımal eden sırklet nokjıa ve genel mewrkez fınlandıya.....bılmem anlatasbıldımmı...herkesı kendınız gıbı bılgısız zannetmeyın...kımseyede bılıp bılmeden ılerı gerı hakarewt etmeyın....yada o kadar bılgınız varsa buyrun hodrı meydan bana 059 d 576 product kodun acılımını yapın hemen

cabal21

cabal21

Üye
sevgili kardeşim senin bildiğin kadarını ben unuttum.

okin

okin

Üye
059c8t6 amerika product dark grey...su anda guncelleme de...test mest ne alaka....

Sen bısey bılmedıgın ıcın unutmasn yada unutmaman bısey ıfade etmez ....cunku hıcbısewy bılmıyosun...hodrı meydan dedım acıkla 059 d 576 acılım nedır....???????ama verecek cevabınız olmadıgından lıselı cocuk agzı yazmısınız....her neyse sız 10 sene gerıden takıp etmısınız nokıa yı....

suat1111

suat1111

Üye
059c8t6 amerika product dark grey...su anda guncelleme de...test mest ne alaka....

Sen bısey bılmedıgın ıcın unutmasn yada unutmaman bısey ıfade etmez ....cunku hıcbısewy bılmıyosun...hodrı meydan dedım acıkla 059 d 576 acılım nedır....???????ama verecek cevabınız olmadıgından lıselı cocuk agzı yazmısınız....her neyse sız 10 sene gerıden takıp etmısınız nokıa yı....

olayı kişiselleştirip birbirinizi kırmayın ya alt tarafı telefon bu arada verdiğin siyah n8 kodudur

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yapmayın lütfen ya yok o kod yok bu kod yok Nokia denedi aman Türkler test etti. Bunu sonuçta Nokia çıkarıyor Türkiye'de veya herhangi bir ülkede birileri tarafından deneniyor ve yayınlanıyor. Bizde bekliyoruz çkmasını başka bir açıklaması yok. Adamlar bölmüş işte şu kod bu kod belli bir sırayla falan filan bi şekilde veriyolar ama bu konuda ne dersek yalan olur bence çünkü adamlarında kendine göre bildikleri birşeyler vardır sen şimdi buradan onlar böyle yapıyor da şöyle yapıyor sonra yayınlıyor dersen yalan olur. Gereksiz yere de tartışmayın he :D Kıçıkırık PR 1.1 1 hafta içinde veya 1 ay içinde veya 1 sene içinde gelicek işte. BEK-Lİ-YO-RUZ. :aha:

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
Arkadaşlar yapmayın lütfen ya yok o kod yok bu kod yok Nokia denedi aman Türkler test etti. Bunu sonuçta Nokia çıkarıyor Türkiye'de veya herhangi bir ülkede birileri tarafından deneniyor ve yayınlanıyor. Bizde bekliyoruz çkmasını başka bir açıklaması yok. Adamlar bölmüş işte şu kod bu kod belli bir sırayla falan filan bi şekilde veriyolar ama bu konuda ne dersek yalan olur bence çünkü adamlarında kendine göre bildikleri birşeyler vardır sen şimdi buradan onlar böyle yapıyor da şöyle yapıyor sonra yayınlıyor dersen yalan olur. Gereksiz yere de tartışmayın he :D Kıçıkırık PR 1.1 1 hafta içinde veya 1 ay içinde veya 1 sene içinde gelicek işte. BEK-Lİ-YO-RUZ. :aha:

yha haklısın ama gelsede iyi olur yha bir an önce :oke::oke::oke::oke:

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
yha haklısın ama gelsede iyi olur yha bir an önce :oke::oke::oke::oke:

E yani tabii ki çıksa iyi olur ben gğnde 2 kere bakıyorum, eğer o beni tatmin etmezse bi de telefonumu Ovi Suite'e bağlayıp güncellemeye falan bakıyorum yetiyor bana. Elbet çıkacak yani, m,lletten gelen şu gün çıkacaktı niye gelmedi Nokia iyice canımızı sıktı, işte ne biliyim 1 haftada telefondan soğudum gibi lafları umursamıyorum neden çünkü N8'imi severek aldım bi güncelleme yüzünden telefonumdan soğuyacak da değilim yani ki gelmeyecek de değil elbet gelicek :bigstar:

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
E yani tabii ki çıksa iyi olur ben gğnde 2 kere bakıyorum, eğer o beni tatmin etmezse bi de telefonumu Ovi Suite'e bağlayıp güncellemeye falan bakıyorum yetiyor bana. Elbet çıkacak yani, m,lletten gelen şu gün çıkacaktı niye gelmedi Nokia iyice canımızı sıktı, işte ne biliyim 1 haftada telefondan soğudum gibi lafları umursamıyorum neden çünkü N8'imi severek aldım bi güncelleme yüzünden telefonumdan soğuyacak da değilim yani ki gelmeyecek de değil elbet gelicek :bigstar:

15 mayıs 2012 de gelir herhalde:aha::aha::aha::aha:

okin

okin

Üye
arkadaslar sorun guncellemeden zıyade bı sekılde ve suresız beklemek...ben kasımda aldım n8 i....4 ay oldu bugun yarın dıyte defalarca servıse ve nokıa musterı hızmertlerını aramaktan ve aynı sorunları anlatıp bastan savılmaktan bıkkınlık geldı resmen....guncellemeyı bekleyın duzelır dedıler ok bekledık bekledık....guncelleme cıktı sımdı producty yuzunden tele yukleyemıyoruz...adamlar ta NEPAL de MOLDAVYA da UKRAYNA da guncellleme yapıyor...bız hala sonuc suz suresız caresız beklıyoruz....ama nokıa yı aradıgınıuzda en son bı anketımız var yanıtlarmısınız dıyolar ...yıllardır nokıa kullanıyorum ama son zamanlarda ve son cıhazlarda musterı resmen kobaylık yapıyor nokıa ya...pekı musterı memnunıyetı nerde...bızler beklemekten verem olduktan sonra gelen guncelleme anlamsız...nokıa sadece ve sadece dıyorkı ..kardesım sız nokıa almayın bı daha gıdın androıd alın demek mı ıstıyor bıze sorarım...

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar sorun guncellemeden zıyade bı sekılde ve suresız beklemek...ben kasımda aldım n8 i....4 ay oldu bugun yarın dıyte defalarca servıse ve nokıa musterı hızmertlerını aramaktan ve aynı sorunları anlatıp bastan savılmaktan bıkkınlık geldı resmen....guncellemeyı bekleyın duzelır dedıler ok bekledık bekledık....guncelleme cıktı sımdı producty yuzunden tele yukleyemıyoruz...adamlar ta NEPAL de MOLDAVYA da UKRAYNA da guncellleme yapıyor...bız hala sonuc suz suresız caresız beklıyoruz....ama nokıa yı aradıgınıuzda en son bı anketımız var yanıtlarmısınız dıyolar ...yıllardır nokıa kullanıyorum ama son zamanlarda ve son cıhazlarda musterı resmen kobaylık yapıyor nokıa ya...pekı musterı memnunıyetı nerde...bızler beklemekten verem olduktan sonra gelen guncelleme anlamsız...nokıa sadece ve sadece dıyorkı ..kardesım sız nokıa almayın bı daha gıdın androıd alın demek mı ıstıyor bıze sorarım...

Güncelleme güncelleme diye diye kafayı yedik resmen. Ya bu telefonu güncellemesiz bile kullansan dibine kadar gider, yapmayıb böyle lütfen adam sana kesin bir tarih açıklamış değil Türkiye'de güncellemeyi verdim dememiş ki sana tam olarak yani bunları göz önünde bulundurun, sabırlı olun arkadaşlar yapmayın lütfen böyle. Adam sana çıktı dediğinde yükleyeceğiz hep beraber neden bu kadar zorluyorsunuz kendi kendinizi Nokia gibi bir markadan soğutuyorsunuz tabii o da sizin görüşünüz birşey diyemem. Biraz ağır oldu ama kusura bakmayın.:sopa:

okin

okin

Üye
sevgılı shadow sunu unutmakı bızler musterıyız...nokıa bıze bedava telefon dagıtmadı....ve musterı her zaman haklıdır....sonucta asgarı ucretlı bı ıscının 1.5 aylık maası tele verdıgımız ve turkıye sartlarında ıyı para ve elbettekı memnunıyetsızlıgımızı de dıle getırıcez...sen kalkmıs dıyosunkı turkıyeye guncelleme gelmedı...nereye gelmedı ya....al sana bı product code verıyım gelmısmı gelmemıs mı gor...0599821 WH...0599896 BLUE...0599766 DG...0599844 GR..0599815 OR.....BUNLAR FIRWARE IN ILK GUNUNDEN BERI VAR ...PEKI GERISI NERDE...KAZAKISTAN DA BILE TUMU YAYINLAMIS VE YUKLUYOR KULLANICILAR...

barmanbek

barmanbek

Üye
Arkadaşlar dün gece rüyamda Telefonum uyarı veriyodu güncelleme yapın diyodu bende yüklemeye başlamıştımki şimdi uyandım bian da. hemen telefonumu elime alıp baktım yine yok yine yok. ouf çok bilinç altıma yerleşmiş :D

vito andolini

vito andolini

Üye
oha lan işi gücü bırakmışın sen:kop:

suat1111

suat1111

Üye
Arkadaşlar dün gece rüyamda Telefonum uyarı veriyodu güncelleme yapın diyodu bende yüklemeye başlamıştımki şimdi uyandım bian da. hemen telefonumu elime alıp baktım yine yok yine yok. ouf çok bilinç altıma yerleşmiş :D

kafayı yedirtmişler en sonunda ben bakmıyorum navifirmi öğrenecen yoksa so.......rım nokiaya

Üst Alt