N8 Güncelleme Çıkmış Ama İndiremiyorum Diyorsanız...

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
aynen bekliyoruz!

barmanbek

barmanbek

Üye
Daha nekadar bekliyecez merak ediyorum. İnş bu hafta olur.

doruk944

doruk944

Üye
off 1günü geçti ve hala çıkmadı :(

suat1111

suat1111

Üye
bize gelmedi dark grey nooldu anlamadım

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Sabır arkadaşlar, sabır :sopa:

doruk944

doruk944

Üye
saçmalık bu nokianın yaptığı ya hadi telefon ayrımın geçtim ülke ayrımın geçtim ama renk ayrımı ne alaka anlamadım :(

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
erollcelik

erollcelik

Üye
product code 059D956 çıktımı?

matanist

matanist

Üye
Aklıma geldikçe gülüyorum gerçekten ne alaka ya. Sana çıkmış bana çıkmamış. Ne bu piyango çekilişi mi yaw. Türkiye geldi hadi anladım server yüklenme olmasın diye belki böyle bir ayrıma mı gitti desem arkadaş Türkiye de ne kadar n8 kullanan var ki :D

cabal21

cabal21

Üye
amerika yaktın beni yaktınnn

barmanbek

barmanbek

Üye
Cidden saçmalık bu ama elden bişe gelmiyor. Ben en çok dikey klavyeyi istiyorum çünkü alfsayısal tuş takımına alışamadım boşlık yaparken yanlışlıkla seçenekler (üç çızgı olan kısıma) dokunuyorum ve hızlı dokunduğum için yazım dilini bile değiştiriyorum yanlışlıkla. Buda sinirimi bozuyor telefonu bir an fırlatıp atasım geliyor. Yan o alfsayısal tuş takımındaki boşluğun tam altında olan secenekler tuşunu taşısınlar başka yere yada şöyle güzel dikey klavye yapsınlar. Bunları neden mi anlattım. Dünyada bunu yapan ( alfsayısal tuştakımını kullanıp hızlıca boşluk yaparken yanlışlıkla seceneklere girip hemen hemen her seceneklere girdiğimde metin tahm.etkinleştir,yazma dili,sayı modu,yatay klavye ye) yanlıslıkla basan tek benmiyim diye merak ediyorum gerçekten.

hastali

Üye
bende basiorum ona oluo arada =)) ama bu güncelleme bnm telefonuma herhalde hiç gelmicek gerkçekn çok sıkıldım artık herdakka gncelleme kovalamaktan bunaldım yani nebçm bi telefon bu ya aldımda çok mtluydum güncelleme yüzünden sinirlerm bozuldu

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
Cidden saçmalık bu ama elden bişe gelmiyor. Ben en çok dikey klavyeyi istiyorum çünkü alfsayısal tuş takımına alışamadım boşlık yaparken yanlışlıkla seçenekler (üç çızgı olan kısıma) dokunuyorum ve hızlı dokunduğum için yazım dilini bile değiştiriyorum yanlışlıkla. Buda sinirimi bozuyor telefonu bir an fırlatıp atasım geliyor. Yan o alfsayısal tuş takımındaki boşluğun tam altında olan secenekler tuşunu taşısınlar başka yere yada şöyle güzel dikey klavye yapsınlar. Bunları neden mi anlattım. Dünyada bunu yapan ( alfsayısal tuştakımını kullanıp hızlıca boşluk yaparken yanlışlıkla seceneklere girip hemen hemen her seceneklere girdiğimde metin tahm.etkinleştir,yazma dili,sayı modu,yatay klavye ye) yanlıslıkla basan tek benmiyim diye merak ediyorum gerçekten.

evet saçmalıktan başka birşey değil arkadaşım...ben bıktım uzandım bu gün artık iyice....ben karar verdim IPHONE 4 alcam valla....

vito andolini

vito andolini

Üye
kafama s..k..m iki seçeneim vardı gittim iphone yerine n8 aldım

vito andolini

vito andolini

Üye
şu an çıktım emmi olunun tükkanına gidiom varsa alcam şu an

--------------- Ekleme ---------------

way anasını 16 gb var alimmi swat

vito andolini

vito andolini