N8 Güncelleme Çıkmış Ama İndiremiyorum Diyorsanız...

Sponsorlu Bağlantılar

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
N8 Güncelleme Çıkmış Ama İndiremiyorum Diyorsanız...
Arkadaşlar, N8 için güncelleme çıktı ama yükleyemiyorum diyorsanız eğer;
öncelikle,

*#0000# yapıyoruz ve oradaki ürün kodunu linkindeki boşluğa yazıyoruz. Daha sonra eğer cihazımız için güncellemenin çıktığını görürsek, cihazımıza güncellemeyi *#0000# "Güncellemeleri Kont. Et" kısmından veya Nokia Software Updater ile yükleyebiliriz.
Yani demek istediğim ürün kodunuza güncelleme geldiği zaman indirebiliyorsunuz, o yüzden tekrar tekrar kontrol etmenize gerek yok sadece bunu 1-2 sefer deneyin yeter.

• Beğen
Tepkiler: yyoruge, ThebLue16, birmot ve 1 kişi daha

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ana konuya yazsanız daha iyi olurdu. Karışıklık oluyor diğer türlü.

venusutarit

venusutarit

Üye
Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 011.012
Numaraları karşılaştırma:
Bu sürüm geçerli yazılımdan daha ileri bir sürümse, en son özellikleri, uygulamaları ve gelişmeleri almak için hemen güncelleştirin.

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Numaraları karşılaştırma:
Bu sürüm geçerli yazılımdan daha ileri bir sürümse, en son özellikleri, uygulamaları ve gelişmeleri almak için hemen güncelleştirin.

Şu an senin cihazın için çıkmamış, neden dersen Sürüm::011.012 ile senin cihazındaki sürüm ile aynı yani daha güncellemen ürün koduna kaydolmamış. O yüzden benim gibi beklemeye devam ediyorsun :)

--------------- Ekleme ---------------

Ana konuya yazsanız daha iyi olurdu. Karışıklık oluyor diğer türlü.

Daha rahat görebilsinler diye yaptım çünkü öbür konuda kafalar çok karıştı.

yilan53

Üye
yapabilen varmi

venusutarit

venusutarit

Üye
Şu an senin cihazın için çıkmamış, neden dersen Sürüm::011.012 ile senin cihazındaki sürüm ile aynı yani daha güncellemen ürün koduna kaydolmamış. O yüzden benim gibi beklemeye devam ediyorsun :)
:angry::angry::angry::off::off::off:

suat1111

suat1111

Üye
Sorry! No software update available for this product code via the Nokia Software Update Tool aha bööle diyor

karasahinemre

Üye

karasahinemre

Üye
büyük küçük harf?

doruk944

doruk944

Üye
dio

suat1111

suat1111

Üye
birşay soracam güncelleme yapan arkadaslar müzik çalarda bi değişiklik varmı ekolayzer gelmişmi

blackbird48

blackbird48

Üye
Arkadaşlar, N8 için güncelleme çıktı ama yükleyemiyorum diyorsanız eğer;
öncelikle,

*#0000# yapıyoruz ve oradaki ürün kodunu linkindeki boşluğa yazıyoruz. Daha sonra eğer cihazımız için güncellemenin çıktığını görürsek, cihazımıza güncellemeyi *#0000# "Güncellemeleri Kont. Et" kısmından veya Nokia Software Updater ile yükleyebiliriz.
Yani demek istediğim ürün kodunuza güncelleme geldiği zaman indirebiliyorsunuz, o yüzden tekrar tekrar kontrol etmenize gerek yok sadece bunu 1-2 sefer deneyin yeterarkadaş açıklaman için saol. en azından deli danalar gibi her dakka cihazda yazılım güncellemesi bakmaktan kurtulduk çünkü N8 silwer whıte için yok henüz

anlamamki

Üye
bendede aynısı
Sürüm:: 11.012
sebekeden ındırmek ıstemıyorum ovı veya nokia software updater ıle yuklemek ıstıyorum gun ıcerıısnde sunuculara yuklenmıs olur sanırım

blackbird48

blackbird48

Üye
güncelleme yapan arkadaşlar bi sorum olcak güncellemeden sonra ovi magaza sorun çıkartmaz inşallah yani bazı arkadaşlar ovi magaza açamıyor muhabbeti yapıolar bizim başımızada gelmese bari

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Ürün kodunuzu girdiğiniz anda *#0000# de gördüğünüz Sürüm: 011.012 den farklı bir sürüm var ise gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
benim ki dark grey hala yok :S

Üst Alt