N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
dosyalar yoktu kendim oluşturdum ancak telefonda dosta yöneticisinden atmayı denediğimde dosyayı taşıma ekranında bütün klasörleri gördü private ı görmedi. Sonra bilgisayara geçtim orada dosyayı kopyala dedim. Hata verdi kopyalanamıyor dedi :s

Dosya yöneticisinden yapmayacaksın bu işlemi.

X-plore tarzı gelişmiş dosya yöneticileri ile yapacaksın. Ve telefonunda Rompatcher'ın Open4ALL yaması aktif olsun.

Rompatcher, Belleyi yüklerken yüklü olarak geliyor zaten. Rompatcher programını aç, Open4ALL diye bir yama olacak orada. Onun üzerine gel, bir defa dokun yama aktif olsun. Ardından Seçenekler > Add to Auto diyip işlemleri yapmaya başlayabilirsin.

wratH!

wratH!

Üye
yamaların hepsi aktif zaten ve dosyanın ismini herhangi bi kelime yaptım sonra içine attım ve ismini tekrardan private olarak değiştirdim reset attım ilk arama yaptım titreşim yok ikinciyi deniyeyim dedim izin yok dedi kimi aramak istesem izin yok dedi. Ben de dosyayı sildim :D düzeldi :D ama tabi hala titreşim yok.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yamaların hepsi aktif zaten ve dosyanın ismini herhangi bi kelime yaptım sonra içine attım ve ismini tekrardan private olarak değiştirdim reset attım ilk arama yaptım titreşim yok ikinciyi deniyeyim dedim izin yok dedi kimi aramak istesem izin yok dedi. Ben de dosyayı sildim :D düzeldi :D ama tabi hala titreşim yok.
benim anlattimi yaptinmi arkadasim?o sekilde daha kolay.onceki sayfada anlattim.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Dosyanın ismini neden herhangi bir kelime yaptın anlamadım?

Verdiğim dosyayı C:/Private/10282bc4/rules klasörüne atacaksın sadece.

wratH!

wratH!

Üye
ben hani atamadım dedim ya private ın içine dosya yöneticisine belki isim korumalıdır diye bi de ismini değiştirip atıyım dedim yaptığım şey bu sonuçta C:/Private/10282bc4/rules klasörüne attım ama reset sonunda ilk aramayı yaptım ve ben kapattığım halde karşı taraf çalıyordu sonra ikinci arama denedim izin yok dedi.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ben hani atamadım dedim ya private ın içine dosya yöneticisine belki isim korumalıdır diye bi de ismini değiştirip atıyım dedim yaptığım şey bu sonuçta C:/Private/10282bc4/rules klasörüne attım ama reset sonunda ilk aramayı yaptım ve ben kapattığım halde karşı taraf çalıyordu sonra ikinci arama denedim izin yok dedi.

O zaman kurtulus40 arkadaşımın bahsettiği yöntemiyle yap. Dosyaların ve programların silinmeyecek zaten.

wratH!

wratH!

Üye
O zaman kurtulus40 arkadaşımın bahsettiği yöntemiyle yap. Dosyaların ve programların silinmeyecek zaten.
flashlıcak zamanım olsa hiç durmayıp yapıcam ama yok işte. :D sağol kardeşim yine de yardımların için :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
flashlıcak zamanım olsa hiç durmayıp yapıcam ama yok işte. :D sağol kardeşim yine de yardımların için :)
ama zaten arkadasin dedigi rofs2 icine atiliyor cunku odosyayi Z kullaniyor.

wratH!

wratH!

Üye
ama benim rofs2nin değişmemiş olması lazım sadece hard format attım ? Farklı bir rofs2 dosyası kullanmadım.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama benim rofs2nin değişmemiş olması lazım sadece hard format attım ? Farklı bir rofs2 dosyası kullanmadım.
arkadasim bastan soyleseydin onceden varsa format sonrasi bazi ayarlar malesef gidiyor.flash atmandan baska sansin yok.
zaten simdiye coktan atmistin flash

• Beğen
Tepkiler: n000k
wratH!

wratH!

Üye
arkadasim bastan soyleseydin onceden varsa format sonrasi bazi ayarlar malesef gidiyor.flash atmandan baska sansin yok.zaten simdiye coktan atmistin flash
Öyle mi? İlk mesajımda yazmıştım ama gözden kaçmış herhalde neyse sağlık olsun cumaya kadar beklicem artık bu hafta çok yoğunum yine de sağolun bilgiler için :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öyle mi? İlk mesajımda yazmıştım ama gözden kaçmış herhalde neyse sağlık olsun cumaya kadar beklicem artık bu hafta çok yoğunum yine de sağolun bilgiler için :)
Kizma be arkadas inan bak bir haftadir beri bende kafa kalmadi sabahlara kadar bu versiyonla ugrastim duzgun bir hale getirmek icin.
ozur saygisizlik yaptiysam.

ama daha kolay yontem olursa atarim pm

wratH!

wratH!

Üye
Kizma be arkadas inan bak bir haftadir beri bende kafa kalmadi sabahlara kadar bu versiyonla ugrastim duzgun bir hale getirmek icin.ozur saygisizlik yaptiysam.ama daha kolay yontem olursa atarim pm
yok arkadaşım estağfurullah ne kızması olsun denemiş olduk bazı şeyleri :)

vcihan

vcihan

Üye
benim giriş ekranlarda ne resim nede widget var nereyi atladım acaba

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim giriş ekranlarda ne resim nede widget var nereyi atladım acaba
normal hic bir yeri atlamamissin kendiniz ayarlayin.ordakiler benim ekran resimlerim.kendi sevkinize gore ayar yapabilin diye ayarlama yapmadim.

gablocu

gablocu

Üye

normal hic bir yeri atlamamissin kendiniz ayarlayin.ordakiler benim ekran resimlerim.kendi sevkinize gore ayar yapabilin diye ayarlama yapmadim.
Merhaba;

Dün net gitti bir anda ama herşey yolunda ve sağlam bir şekilde kuruldu ve çokda güzel bir işletim sistemi elinize sağlık.
Ama oviye giremiyorum. Ovi mağazaya giremiyorum. Onun haricinde heryer on numara bazende ayarlara girdiğim zaman yazuı karakterleri kare kare şeyler çıkıyor kapatıp açınca düzeliyor. Herzaman olmuyor tabi.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba;

Dün net gitti bir anda ama herşey yolunda ve sağlam bir şekilde kuruldu ve çokda güzel bir işletim sistemi elinize sağlık.
Ama oviye giremiyorum. Ovi mağazaya giremiyorum. Onun haricinde heryer on numara bazende ayarlara girdiğim zaman yazuı karakterleri kare kare şeyler çıkıyor kapatıp açınca düzeliyor. Herzaman olmuyor tabi.
arkadasim fonts olayindan bahsediyorsun biliyorum benimde dikkatimi cekti.onun icin yeni font ariyorum eger elinde olan varsa burda paylasirsa hallederim.cok denemem oldu ama basarili bir fonts bulamadim.dedim gibi elinde sorunsuz fonts olan arkadasim varsa bura koyabilir.yeni bir rofs2 yayinlarim bence ilk fonts iyi ama onuda sevmeyen arkadaslar oldugu icin degistirmistim.bulamazsam ilk fonts olayina geri donucem.
ilginize :tşk:

gablocu

gablocu

Üye

arkadasim fonts olayindan bahsediyorsun biliyorum benimde dikkatimi cekti.onun icin yeni font ariyorum eger elinde olan varsa burda paylasirsa hallederim.cok denemem oldu ama basarili bir fonts bulamadim.dedim gibi elinde sorunsuz fonts olan arkadasim varsa bura koyabilir.yeni bir rofs2 yayinlarim bence ilk fonts iyi ama onuda sevmeyen arkadaslar oldugu icin degistirmistim.bulamazsam ilk fonts olayina geri donucem.
ilginize :tşk:

Ne demek biz teşekkür ederiz. Bu arada ovi mağazaya girememem konusunda bir fikriniz varmıdır?

Üst Alt