Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
ide gormedim gorsemde karsilik verdimmi?Hem iki gun once yazmadinmi sen yeniyi birak eskiyle ugras bu guncelleme sorunlu diyen simdi ne oldu?kendi yaptini kullanamiyormusun?izin istedim zaten görmedin sanırım birkaç sayfa önce. Tamam neyse paylaşmıyorum kendim kullanayım.
ama onlarin hicbirinde turkce tarayici birakin hic bir dilde calismiyor.birde sizmi hazirladiniz onlari?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da benden size bi kıyak olsun hep siz mi yapacaksınız
İlk çıktığında demiştim onları. Hem uğraştım baya iyileştirdim. İstersen sana vereyim sen yayınla?
ide gormedim gorsemde karsilik verdimmi?Hem iki gun once yazmadinmi sen yeniyi birak eskiyle ugras bu guncelleme sorunlu diyen simdi ne oldu?kendi yaptini kullanamiyormusun?
----------Eklendi 20.11.2011 @ 00:25:22 ---------- Yazıldı 19.11.2011 @ 23:52:41 ----------
ama onlarin hicbirinde turkce tarayici birakin hic bir dilde calismiyor.birde sizmi hazirladiniz onlari?
arkadasim tv kanallarin oldugu belle ilk sayfada var kanallar canli yayinlari aciyor sorun yok fmobi de calisiyor onlarda son verside calismiyor fmobi.hocam bende qt sorunu varmı fmobi uygulamasınıu çalıştıramadım açılmadı .. bide web tv kanalları hangi belleyi yüklersem yükleyeyim olmuyor bir türlü canlı yayınlara geçemiyorum nasıl bişey yapabilirim ..
arkadasim tv kanallarin oldugu belle ilk sayfada var kanallar canli yayinlari aciyor sorun yok fmobi de calisiyor onlarda son verside calismiyor fmobi.
hocam bende qt sorunu varmı fmobi uygulamasınıu çalıştıramadım açılmadı .. bide web tv kanalları hangi belleyi yüklersem yükleyeyim olmuyor bir türlü canlı yayınlara geçemiyorum nasıl bişey yapabilirim ..
İlk çıktığında demiştim onları. Hem uğraştım baya iyileştirdim. İstersen sana vereyim sen yayınla?
----------Eklendi @ 09:06:01 ---------- Yazıldı @ 08:55:31 ----------
OpenGL ES 2.0 Rendered.
CPU kullanımı 0
FPS 67'den 60'a düşürüldü (Hem gereksiz hem batarya harcıyor. En iyi performans + grafikler)
Açılış düzenlendi.
Video ve resim kaydı kalitesi 0'e yükseltildi.
Video sesleri artık 256kbps
BrightnessControl eklendi (Türkçe)
4x11 klavye varsayılan (Vereceğim .sis dosyasıyla eski hale döndürülebilir.)
Tarayıcı önbelleği E'de depolanıyor ve sınırsız.
Symbian Belle yazan yer Madness OS olarak değiştirildi.
Çalışmalarınızı keyif alarak takip ediyorum ve cani gönülden tebrik ederek başarılarınızın devamını diliyorum. Benim bir sorunum var, telefonu öyle internetti, filmdi, müzikti, oyundu çok kullanan biri değilim. Genel anlamda günlük olarak mesajlaşma dışında birşey yapmıyorum. Buna rağmen şarj ciddi derecede çabuk gidiyor. Gün içerisinde ikinci kez şarja takmak durumunda kalıyorum. Örneğin sabah şarjdan aldığımda 11.30 gibi şarj fulldü. Şu ana dek yaptığım tek işlem 130 civarı sms atıp 130 civarı sms almak. Yani yalaşık üç buçuk saatte bu kadar sms ile şarjım yüzde yetmiş. Şunu da ekliyim telefonum EDGE'de, çift mod veya 3G'yi düşünmek bile istemiyorum. Sırf bu yüzden tekrar anna ya dönmeyi bile düşünüyorum. Takdir edersiniz ki telefona sadece bekleme modunda hiç kullanmadan bakacak değiliz. Birkaç ufak eksik dışında en bariz eksiklik bu. Bu sorunu eğer halledebilirseniz eminim bundan daha iyi bir sürüm olamaz. Teşekkürler...
Hayır bitmedi %70 lerde şu anda anna da iken bir buçuk güne yakın gidiyordu bu şekildeki kullanımımla ama şu an ciddi şekilde çabuk azalıyor.11:30 ile 15:13 arası şarjın bittimi yani ? Eğer öyleyse senin bataryada problem var. Benden Çok Mesajlaşamazsın Şarjımı dün 21:00'da çıkardım ve gerçekten hala uyuma vaktini geç şuana kadar attığım mesaj sayısı 200ü geçmiştir.. Ve Teli 3G'de kullanıyorum..
Hayır bitmedi p lerde şu anda anna da iken bir buçuk güne yakın gidiyordu bu şekildeki kullanımımla ama şu an ciddi şekilde çabuk azalıyor.
Belle Biraz daha Hızlı ve Şarj ßiraz daha az gidiyor bence değer
sizde de kamera yavaş mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?