emre.koc
Üye
hocam ne fark var o rofs dosyasında
Aynı nerdeyse pek fark yok. Aynı stabillikte çalışır.sağolun. euro 2 nin üzerinde olsa dil dosyaları,browser ve uygulamalar .daha stabil çalışır gibi me geliyor benim de o yüzden sordum euro 2 nin üzerinde olana kadar yüklemek istemiyorum .
----------Eklendi @ 17:49:12 ---------- Yazıldı @ 17:47:32 ----------
kurtuluş40 hocam euro 2 üzerinde çalışmanı daha çok isteriz .
Türkçe gömülü zaten.dil bakımından çok önemli kardeşim . uygulamalar da özellikle euro 2 bölgesi bizim için daha iyi (türkiye) için.
arkadasim kusura bakmayin gelemedim bugun.vb . derken açın madness arkadaşım . herkes daha bilgili olsun bu konuda .
Delight Belle 3.4 çıkmış bu adam C hafızasını çok yüksek yapıyo ama işte türkçe dil yok haritalar ingilizce vs vs
C hafızasını yüksek yapmak marifet değil. Önemli olan iyi çalışmış mı çalışmamış mı.
Bundan bir önceki sürümde Delight Belleydi ve Modlar Hep aynıydı. Bir sürü kullanan vardı ki Kurtuluş40 ßile üzerinde çalıştı değiştirdi ve mükemmel yaptı sence iyi çalışmıyor olmasında ihtimal varmıdelighti yapan sağlam yapıyor..
hangi versiyon eskimi yenimi guncellememi yapmis?Delight Belle 3.4 çıkmış bu adam C hafızasını çok yüksek yapıyo ama işte türkçe dil yok haritalar ingilizce vs vs
arkadasim bu surumu kullanamassin eski surumu kullanabilirsin.bu surumde tamamen bir 3 gun uykusuzluk ve yorgunluk var hic kimseye kullanmasi yonunde izin vermem lutfen anlayisli olmani rica ediyorum.Birde eger bu surumu kullanacaksan yapmadan once izin almalisin.ama deski versiyona izin vermistim zaten olaydan sonra onu alabilirsin.Önceki sürümün çoğu özelliği bugluyduve yarım bir sistemdi. Bu tamamlanmış bir sistem.
----------Eklendi @ 23:08:05 ---------- Yazıldı @ 23:07:04 ----------
Kurtulus40 senin cfw yi editleyip süper bir sürüm yaptım yarın paylaşıyorum. Linkini atacağım senin konunun büyük harflerle
hangi versiyon eskimi yenimi guncellememi yapmis?
arkadaslar bu surumu benim cfw kullanmadan turkce yapacak olursa ben onu yukluycem soz ama benim cfw olmuycak.
----------Eklendi @ 22:29:49 ---------- Yazıldı @ 22:26:19 ----------
arkadasim bu surumu kullanamassin eski surumu kullanabilirsin.bu surumde tamamen bir 3 gun uykusuzluk ve yorgunluk var hic kimseye kullanmasi yonunde izin vermem lutfen anlayisli olmani rica ediyorum.Birde eger bu surumu kullanacaksan yapmadan once izin almalisin.ama deski versiyona izin vermistim zaten olaydan sonra onu alabilirsin.
hangi versiyon eskimi yenimi guncellememi yapmis?
arkadaslar bu surumu benim cfw kullanmadan turkce yapacak olursa ben onu yukluycem soz ama benim cfw olmuycak.
----------Eklendi @ 22:29:49 ---------- Yazıldı @ 22:26:19 ----------
arkadasim bu surumu kullanamassin eski surumu kullanabilirsin.bu surumde tamamen bir 3 gun uykusuzluk ve yorgunluk var hic kimseye kullanmasi yonunde izin vermem lutfen anlayisli olmani rica ediyorum.Birde eger bu surumu kullanacaksan yapmadan once izin almalisin.ama deski versiyona izin vermistim zaten olaydan sonra onu alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?