Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
evet demek istedigim budur.eksiklikler tamamlaniyor sifir bir yeni sizdirma birde euro3 dilleri aldigi icin ayarlamalar yapiliyor biraz zor oldugu icin yavas yavas olucaktir.arama no_foto anna siyah ekran?arama yaparken arka plan sadece siyah ekran oluyor ve değişmiyor bunumu kastettin tam anlayamadım kusura bakma.
yok ama pcden E/animations klasorunu gizli yapin fot editorde cikmamasi icin.Dosyalar iniyor tekrar üzerine flash atacağım eminim daha güzel olmuştur bu arada tekrar üzerine kurmamda sakınca yok dimi?
Tamam kurtuluş abi biliyorum fazla başını ağrıttım abi ama rehber,favoriler widgeti çalışmıyor haberin varmı bilmiyorum.
yok ama pcden E/animations klasorunu gizli yapin fot editorde cikmamasi icin.
simdi baktim ve gayet guzel calisiyor.sorun yok flash olayini guzel ve sifirdan atmalisiniz guncelleme yaparak degil bilgin olsun.Tamam kurtuluş abi biliyorum fazla başını ağrıttım abi ama rehber,favoriler widgeti çalışmıyor haberin varmı bilmiyorum.
Tamam abi şimdi bağladım pc ye atıyorum
simdi baktim ve gayet guzel calisiyor.sorun yok flash olayini guzel ve sifirdan atmalisiniz guncelleme yaparak degil bilgin olsun.
nasil bir hata veriyorki ben defalarca denedim hic bir hata almadim belki dosyalari eksik yapiyorsundur dalginlik olabilir bazen.18.11 surumu hata veriyor yüklenmiyor bende
Abi mağaza işini hallettim güncellemedeki sorun düzeldi ama diğerlerini aklım almıyor değişen birşey yok onun haricinde tuş kilidi widgeti süper olmuş aranınca titreşimde sorunsuz süper herşey için sağol ellerine sağlık kurtuluş reis...Abi bu rehber,favoriler widgeti gene çalışmıyor arama yapınca arka planda siyah ekranın kalması devam ediyor birde mağza çalışıyor ama güncellenmiyor o yüzdende ne indirmeye çalışsam hata veriyor malesef
arkadas sen birde *#7370# yap E bicimlendir tekrar flash at inan su an hic sorun yok valla dediklerin birseferde calisiyor bende.Abi bu rehber,favoriler widgeti gene çalışmıyor arama yapınca arka planda siyah ekranın kalması devam ediyor birde mağza çalışıyor ama güncellenmiyor o yüzdende ne indirmeye çalışsam hata veriyor malesef
----------Eklendi @ 15:11:42 ---------- Yazıldı @ 14:57:42 ----------
Abi mağaza işini hallettim güncellemedeki sorun düzeldi ama diğerlerini aklım almıyor değişen birşey yok onun haricinde tuş kilidi widgeti süper olmuş aranınca titreşimde sorunsuz süper herşey için sağol ellerine sağlık kurtuluş reis...
Kurtulus40 kardes bişey sorucam ben bir önceki senin verdiğin belle nin üzerine şu yeni eklediğin euro 3 olan belle yi dün gece flashlamak için denedim ama olmadı . core dosyası ıle ılgılı bı uyarı verdi unable to flash tarzı bişey yazdı sonra . bende iptal ettim mecbur . alman annası dosyalarının oldugu klasore (RM-596) atıyorum sonra dosyaları değiştirip flashlıyorum olmuyor neden sence ?
arkadaşım kurtuluş ne yazmış okumadınmı anna 024 üzerine kurulacak diye uyarmış.
belle üzerine bu belleyi yükleyemezsin tlefon dead olur.
senin maps sürümünü nerede bulabiliriz acaba ? Belle ikonlarına benziyordu tuşları çok hoşuma gitmişti ancak 111.20 li versiyona dönmek zorunda kaldım eski maps var nasıl yükleyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?