olmuyorki scan product dediğimde birşey bulmuyor ?tekrar kur arkadaşım.
şimdi ben bidaha geri dönüp tekrar belleyimi kur demiş oldun bana ?arkadaşım bide şu yolu dene phoneix in farklı dead phone versiyonunu indir emin ol olacaktır . http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...de-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html
hayır sen bu işi yap sonra da telefonu orjinal symbian anna ile güncelle.
muzigi ben deneyip haber veririm.desne cok calismam lazim guzel bir dosya hazirlayinca burdan paylasirim.
marsoy dostum bak burdan indir C/animasyon icine at degistirilsinmi sorusuna evet de ve kapat ac telefonu ama oncekilerini kopyala gerci kopyalamasan ne olucak bende cok var acilis animationlari paket yapar atarim sana.
burdan
C/animationun icinde startup diye iki dosya var biri mp3 biri gif ikisinide degistir.ustam bu c animasyon dosyası nerde bulamadım bir türlü x-ploreyle de baktım
Hocam eline koluna sağlık ya. Gerçekten olmuş. Çok çok teşekkür ederim![]()

ama cok ugrastim oldu ama fonts degistiremedim telefon acilmiyor ozaman E yada C atarak degistirebilirsiniz.

ama cok ugrastim oldu ama fonts degistiremedim telefon acilmiyor ozaman E yada C atarak degistirebilirsiniz.
evet gerek kalmadi diye istiyorsanYok hocam tek sorun yazı yazmamasıydı onuda hallettin Eline sağlık. Başka birşey yapmaya gerek yok.
Bu arada Restore HS Icon Text by CodeRUS sis dosyasına son dakika mı yetiştim kaldırdın galiba![]()
super derim ne deyim heralde bende yapicam birseyler.hocam bnm son 1 ayım kaldı sonra n8e veda edecem N9 geçiş yapcam ne diyosun bu konuda
evet gerek kalmadi diye istiyorsanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 01:49:47 ---------- Yazıldı @ 01:48:40 ----------
super derim ne deyim heralde bende yapicam birseyler.

evet N9 cok guzel biliyorum.bende bakiniyorum bulursam alicam ucuz yollu dek getirisem bakalim.hocam bugün bitane mavi gelmişti yurt dışı malı içine grdim böle bi makine yok ya bayıldım açıkçası ya geçişler grüntü kalitesi hız süper olmuş benm n8le onu karşılaştırdım webde hocam n9 işlemi bitrdi daha bnm girecek![]()