marsoy
Üye
alıyorum şuan umarım daha bi stabilleşir de sarj problemi de düzelir![]()
arkadaşım tlfondan korkma o senden korksun bişey olmaz dedğin sorunu çözermi bilmiyorum ama biz flaş öncesi ve sonrası formatlıyoruz
alıyorum şuan umarım daha bi stabilleşir de sarj problemi de düzelir![]()

Dene istersen rahatsız olmıycaksan bu isim yazmaması durumundan.portakalmıyım bende baya oluyor delight denemeyeli![]()

Dene istersen rahatsız olmıycaksan bu isim yazmaması durumundan.![]()

umarım sorunun çözüldüyok ya korkmak değil ben de format için yedeklicek zamanım yoktu o yüzden direkt flashladım ve an itibarı ile formatladım geçişler falan hızlandı. yedekleri yükliyim şimdi![]()
yok ya o zman bir işe yaramaz ki gider symbian anna yüklerim![]()
bişey değil arkadaşım sorun çözülsünde yardım için burdayız birbirimizedaha stabil olmuş evet ondan yana bi sıkıntım yok şarj problemini ilerleyen zamanlarda görücezsağol yardımların için
![]()
istegin ilk meseja yama olrak eklendi.hayirli olsun.Tmm Kurtulus40 bende dailymobile dan attığım mesaja cevap elirse buraya yazarım belki biliyodur o hangi dosya olduğunu.
kesinlikle duzgun degisteremiyorsundur iyi bak.arkadasım dediğini yaptım sürümü değiştirdim yükledim sorun olmadı ama yüklenen sürüm anna oldu belle felan değil..değişiklikleri yine yapmıştım ?
düzgün değiştirme gibi birşey yokki edit diyorsun yeni dosyayı seciyorsun..yanlısmıyım ?
kesinlikle duzgun degisteremiyorsundur iyi bak.
arkadaslar ozel mesajlrinizi silin dolu oldugu icin mesaj almiyorsunuz!!!!!
sorun degilki rofs2 icinde orjinalleriyle degistiricem ama simdi degil siz ayrlarinizi yapin eklenice restore yapariz ayarlariniz bozulmadan yaparsiniz.uda dosyasi haric diger 3 doyayi koyicaz hallederiz beyler ama yoruldum biraz musade.tamam program varda bu adamlar neden orjinalini değiştirmişler .bunu yüklediğimiz zaman bu işlemde arka planda çalışacak. zaten 4 gb ramı var![]()
arkadasim diger iki dosyayi siliyormusun?düzgün değiştirme gibi birşey yokki edit diyorsun yeni dosyayı seciyorsun..yanlısmıyım ?
sorun degilki rofs2 icinde orjinalleriyle degistiricem ama simdi degil siz ayrlarinizi yapin eklenice restore yapariz ayarlariniz bozulmadan yaparsiniz.uda dosyasi haric diger 3 doyayi koyicaz hallederiz beyler ama yoruldum biraz musade.
sorun degilki rofs2 icinde orjinalleriyle degistiricem ama simdi degil siz ayrlarinizi yapin eklenice restore yapariz ayarlariniz bozulmadan yaparsiniz.uda dosyasi haric diger 3 doyayi koyicaz hallederiz beyler ama yoruldum biraz musade.
hocam dinlen tabi sonra şu bana yaptığın dosya gibi delight 3.2yede yap tazecik bir flaş atayım![]()