N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuyu türkçeye çevirsek diyorum hani :) :sarıl:
Arkaslar hic değişiklik yapmadan koydum hack yapan arkadaşa ayıp olmasın diye.zaten kopyala yapıştır yöntemiyle googlechroom'dan ceviri yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: GIRSAARLI

SilentOne

SilentOne

Üye
yani :D

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
C7 için neden yok ya of! :(

manisaa

manisaa

Üye
hani nerede türkçesi şimdi hemen kuracam

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
versiyon yenilendi tam turkce ve mesaj okuyucu aylinde eklendi.sadece nokia maps ingilizce yeni beta versiyonu kurarsaniz turkce oluyor.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bunun sayesinde ilk defa flash attım telefonuma :D Süper ötesi bişey

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunun sayesinde ilk defa flash attım telefonuma :D Süper ötesi bişey
bununlami flash attiniz? nasil biraz kullanim tecrubesi yazarmisin artilarini ve tabiki eksilerini yazarsaniz duzeltme sansim olur.kendimde kullaniyorum.sorun yok ama belki extra isteginiz olabilir.:pro:

• Beğen
Tepkiler: koyeserli1907
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ozel mesaj dosyasi olanlar profilden mesaj kutusunu bosaltsinlar ozel mesaj alamiyorsunuz maxicep formundan.:alkis

----------Eklendi @ 20:25:37 ---------- Yazıldı @ 19:00:21 ----------

hani nerede türkçesi şimdi hemen kuracam
bunu deneyebilirsin.

apolayn

Üye
arkadaşlar biraz daha dayanın belle 26 ekimde geliyormuş. ( gelirse 26 ekime gelmezse s.....e)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar biraz daha dayanın belle 26 ekimde geliyormuş. ( gelirse 26 ekime gelmezse s.....e)
anna'ya bekleyip dayananlara ne olduki belle'yi bekleyenlere ne olsun.cin anna'si cikar cikmaz hic dusunmeden yukledim ve ilk ben turkce yaptim N8 anna'yi sonuna kadar kullandim gercegi geldi sorunlar cogaldi.belle'yide cikar cikmaz yukledim ve suan telefonun keyfini suruyorum.aslinda iciniz gidiyor ama dead yaparsak halimiz ne olur diye cesaret edemeyenler ben kullanamiyorum baskasida kullanmasin diye kiskanclik yapip sabredin diyorsunuz sabreden dervis sabretmekten dead olmus.ne oldunuzu dusunun ve bilgi verin bilmediniz konu hakkinda bilgi vermeyin lutfen..............:op:

benki 15 senedir nokia uzerinde dans eden birisi olarak.hic saygisizlik yapmadim nokia kullanicisina
:naughty:

----------Eklendi @ 16:23:58 ---------- Yazıldı @ 16:17:34 ----------

ne o ssiz yoksa nokia'da yazarmisin :bilmm

• Beğen

portakalmıyım

Üye
Ben bu belleyi yükledim arkadaşlar ama bende daha önce ivo 3.1 yüklüydü onda uygulamaların vs dosyaların altında homepage lerde isimleri yazıyordu bunda simgeler anna gibi altında yazılar yazmıyor widget olarak eklediğimde bu sorun birtek bende mi var ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bu belleyi yükledim arkadaşlar ama bende daha önce ivo 3.1 yüklüydü onda uygulamaların vs dosyaların altında homepage lerde isimleri yazıyordu bunda simgeler anna gibi altında yazılar yazmıyor widget olarak eklediğimde bu sorun birtek bende mi var ?
dogrudur yazmiyor arkadasim sence sorunmu? sorunsa halledebilirim ama bence sorun degil.

• Beğen

portakalmıyım

Üye

Benim hiç hoşuma gitmedi ya benim belleyi en çok sevme nedenim android gibi hemen altında isimleri yazıyo olmasıydı bunu nasıl halledebiliriz ? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Şu an tamamen size odaklanmış durumdayım :) Sizden haber bekliyorum. Aslında İvo 3.1 e göre çok beğendim delight'ı fakat isimlerin yazmayışı home screen de uygulamalarda hiç hoş olmamış.
Ne kadar güzel bir belle hazırlamışlar neden kaldırırlar anlamam ki :(
Siz çözüm bulamazsanız mecbur ivo 3.1 e geri dönücem :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim hiç hoşuma gitmedi ya benim belleyi en çok sevme nedenim android gibi hemen altında isimleri yazıyo olmasıydı bunu nasıl halledebiliriz ? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Şu an tamamen size odaklanmış durumdayım :) Sizden haber bekliyorum. Aslında İvo 3.1 e göre çok beğendim delight'ı fakat isimlerin yazmayışı home screen de uygulamalarda hiç hoş olmamış.
Ne kadar güzel bir belle hazırlamışlar neden kaldırırlar anlamam ki :(
Siz çözüm bulamazsanız mecbur ivo 3.1 e geri dönücem :(
ben ivo777 hic yuklemedim peki ivo v3.2 de mi boyle haberin varmi?

• Beğen

portakalmıyım

Üye
3.2 yi bilmiyorum ama 3.1 de isimleri yazıyordu bunu düzeltemezmiyiz hocam ya çok güzel yapılmış delight neden kaldırmışlar isimleri anlamadım ki :S

----------Eklendi @ 20:04:38 ---------- Yazıldı @ 19:51:11 ----------

ben ivo777 hic yuklemedim peki ivo v3.2 de mi boyle haberin varmi?

Sonuç olarak sizin bunu düzeltebilme durumunuz var mı yoksa ben ivo yükliycem böyle anna gibi olmuş pek sarmadı :/

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakiyorum ariyorum ama uzun is duzelir mutlaka sadece bulup enable yamak.

• Beğen
marsoy

marsoy

Üye
ivonunda uygulama altında ismi yazıyodu ev ekranda 3.2si ben senin bana vermiş olduğun eskiye geri döndüm hocam hem bu yüzden hemde efektler hoşuma gtmedi açıkçası tlfonu yan çevrdiğimde basit duruyodu senin bana hazırlamış olduğun eski dosyayı kurdum tekrar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
okey mutlaka duzelir ama uzun is bulup aktif yapmak lazim buluruz sorun olmaz.ben hic farketmedim sen soyleyene kadar.gerci telefonlar surekli flash altinda kullanma firsati bulamiyorum.haber eder paylasirim.

portakalmıyım ozel mesajlarini sil mesaj alamiyorsun bilgin olsun!!!!

----------Eklendi @ 19:16:08 ---------- Yazıldı @ 19:14:17 ----------

ivonunda uygulama altında ismi yazıyodu ev ekranda 3.2si ben senin bana vermiş olduğun eskiye geri döndüm hocam hem bu yüzden hemde efektler hoşuma gtmedi açıkçası tlfonu yan çevrdiğimde basit duruyodu senin bana hazırlamış olduğun eski dosyayı kurdum tekrar
basiti varsi dostum bende vardi eski effetcs dosyalarini C/animation icinden silip bunlari atman yeterliydi.

• Beğen

Üst Alt