Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Arkaslar hic değişiklik yapmadan koydum hack yapan arkadaşa ayıp olmasın diye.zaten kopyala yapıştır yöntemiyle googlechroom'dan ceviri yapabilirsiniz.Konuyu türkçeye çevirsek diyorum hani![]()
![]()
Arkaslar hic değişiklik yapmadan koydum hack yapan arkadaşa ayıp olmasın diye.zaten kopyala yapıştır yöntemiyle googlechroom'dan ceviri yapabilirsiniz.Konuyu türkçeye çevirsek diyorum hani![]()
![]()
turkce derken T9 klavye dilinden bahsediyor.Türkçede gelmiş artık belleye geçme zamanı![]()

bununlami flash attiniz? nasil biraz kullanim tecrubesi yazarmisin artilarini ve tabiki eksilerini yazarsaniz duzeltme sansim olur.kendimde kullaniyorum.sorun yok ama belki extra isteginiz olabilir.Bunun sayesinde ilk defa flash attım telefonumaSüper ötesi bişey

bunu deneyebilirsin.hani nerede türkçesi şimdi hemen kuracam
anna'ya bekleyip dayananlara ne olduki belle'yi bekleyenlere ne olsun.cin anna'si cikar cikmaz hic dusunmeden yukledim ve ilk ben turkce yaptim N8 anna'yi sonuna kadar kullandim gercegi geldi sorunlar cogaldi.belle'yide cikar cikmaz yukledim ve suan telefonun keyfini suruyorum.aslinda iciniz gidiyor ama dead yaparsak halimiz ne olur diye cesaret edemeyenler ben kullanamiyorum baskasida kullanmasin diye kiskanclik yapip sabredin diyorsunuz sabreden dervis sabretmekten dead olmus.ne oldunuzu dusunun ve bilgi verin bilmediniz konu hakkinda bilgi vermeyin lutfen..............arkadaşlar biraz daha dayanın belle 26 ekimde geliyormuş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız( gelirse 26 ekime gelmezse s.....e)

ne o ssiz yoksa nokia'da yazarmisinarkadaşlar biraz daha dayanın belle 26 ekimde geliyormuş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız( gelirse 26 ekime gelmezse s.....e)

dogrudur yazmiyor arkadasim sence sorunmu? sorunsa halledebilirim ama bence sorun degil.Ben bu belleyi yükledim arkadaşlar ama bende daha önce ivo 3.1 yüklüydü onda uygulamaların vs dosyaların altında homepage lerde isimleri yazıyordu bunda simgeler anna gibi altında yazılar yazmıyor widget olarak eklediğimde bu sorun birtek bende mi var ?
Ben bu belleyi yükledim arkadaşlar ama bende daha önce ivo 3.1 yüklüydü onda uygulamaların vs dosyaların altında homepage lerde isimleri yazıyordu bunda simgeler anna gibi altında yazılar yazmıyor widget olarak eklediğimde bu sorun birtek bende mi var ?
Sizden haber bekliyorum. Aslında İvo 3.1 e göre çok beğendim delight'ı fakat isimlerin yazmayışı home screen de uygulamalarda hiç hoş olmamış.

ben ivo777 hic yuklemedim peki ivo v3.2 de mi boyle haberin varmi?Benim hiç hoşuma gitmedi ya benim belleyi en çok sevme nedenim android gibi hemen altında isimleri yazıyo olmasıydı bunu nasıl halledebiliriz ? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Şu an tamamen size odaklanmış durumdayımSizden haber bekliyorum. Aslında İvo 3.1 e göre çok beğendim delight'ı fakat isimlerin yazmayışı home screen de uygulamalarda hiç hoş olmamış.
Ne kadar güzel bir belle hazırlamışlar neden kaldırırlar anlamam ki
Siz çözüm bulamazsanız mecbur ivo 3.1 e geri dönücem![]()
ben ivo777 hic yuklemedim peki ivo v3.2 de mi boyle haberin varmi?
bakiyorum ariyorum ama uzun is duzelir mutlaka sadece bulup enable yamak.
Umarım kolay bulursunuz 
basiti varsi dostum bende vardi eski effetcs dosyalarini C/animation icinden silip bunlari atman yeterliydi.ivonunda uygulama altında ismi yazıyodu ev ekranda 3.2si ben senin bana vermiş olduğun eskiye geri döndüm hocam hem bu yüzden hemde efektler hoşuma gtmedi açıkçası tlfonu yan çevrdiğimde basit duruyodu senin bana hazırlamış olduğun eski dosyayı kurdum tekrar