dogan64
Üye
valla sen hangisini istedigini soylemen yeterli ben koymuycaktim cunku renkli yerlerde hata olabilir biraz dusurup versem olmazmi.illaki istiyorsan sen bilirsin.aslinda gecici olarak paylastigim dosyayi C atip kullansan denemis olursun hem.
arkadasim mavi noktali klavye icindeki theme kullandigim icin oluyor sende ikinci theme sec olur.kurtuluş kardeş iki şey rica edecem...birincisi 1. Sayfada ekran görüntüsündeki mavili klavye. İkincisi font meselesi..font zomer kullanıyorum oda kısıtlamalı..şimdiden teşekkür .
----------Eklendi @ 00:31:22 ---------- Yazıldı @ 00:05:02 ----------
kurtulus ifont bi türlü silinmiyor..resetten sonra tam takım hazır bekliyor.
ifonts uzerine gelince menu/dosya/ozellikler yapicaksin.font zomer lite 3.0 deniyor.. Oviden indirdim...diger font zomerler bellede çalışmıyor.. Bide x ploer kulanıyorum. Salt okunur nasıl yapacagım
x-plorer turkce yapabilirsin turkce secenegide var.yani bilgisayardan yapmam lazım..dosya yöneticilerinden olmaz mı? Dil ingilizce oldugu için pek anlamıyorum
telefon bilgisi derken ne demek istediniz anlamadim ama heralde guzel birsey soylediniz guldunuze goreBöyle giderse herkesin telefon bilgisinde kurtulus40 yazacak
telefon bilgisi derken ne demek istediniz anlamadim ama heralde guzel birsey soylediniz guldunuze gore
Tamam ardasim bukadarda firca atilmazki canim.çOK MU Oluyorum bilmem ama bu ekran titreşimini artırmanın ßir yolu yokmu kardeşim :S
bakarim ama suan cikmam gerekli.kurtulus40 hocam Ovi777'nin CFW'lerini kullanırken ekran tuş kilidini açarken telefon titriyordu.
Delight'ta ve senin CFW'lerde bu özellik devre dışı bırakılmış.
Etkinleştirmenin yolu nedir?
kurtulus40 hocam Ovi777'nin CFW'lerini kullanırken ekran tuş kilidini açarken telefon titriyordu.
Delight'ta ve senin CFW'lerde bu özellik devre dışı bırakılmış.
Etkinleştirmenin yolu nedir?
bakicam ama dedin gibi 494 den fazla tam nunmarasini yazarsan ayar yaparim.Ercan kardeş İvo'nun dokunmatik titreşimiyle bunun dokunmatik titreşimi arasında fark varmı banamı öyle geliyor ya
Kurtuluş teşekkür ederim ama illaki artırmanın bir yolu vardır 10202be9'da illa vardır bir dosyası sanırım 494lü bir dosyaydı kafayı yordum ama en sonun titreşimi komple kapadım
bakicam ama dedin gibi 494 den fazla tam nunmarasini yazarsan ayar yaparim.
inanin bir tek o degil okadar dosya varki neyi nasil yapicam konusunda iki bilgisayarda aciyorum tum dosyalari yinede yer kalmiyor ekranda kafam karisiyor bende birakiyorum 2 saat'de kendime geliyorum tekrar devam ediyorum.ama onuda halletmeye calisicam.hatta dukunmatik seslerini degistiriyim dedim yaptigim butun calisma bosa gitti simdi tekrar sil bastan girecem icine arada onada goz atarim.ekran dokunmatik seslerini degistirebilirsem ne guzel olur ama bulmustum geri tekrardan ariycam her doyayi aklimda tutmaya calisiyorum oda olmuyor bazen kafam reset atiyor hersey sifirlaniyor yani fabrika ayarlarina donuyor iste ozaman mahvoluyorum.
----------Eklendi @ 16:29:37 ---------- Yazıldı @ 16:04:52 ----------
evet arkadaslar qt uygulamalarin sorunun olmadigi telefon dilindeki tum turkce hatalarin giderildigi bir belle isteyen varsa bugun aksama orjinal bellenin yanindan bile gecemeycegi bir guncelleme yapicam.iki secenekli yukleme dosyasi olucak biri menude klasorlu toplu digeri klasorsuz acik bir surum gelicek.3 ekran secenegi widgetlerle suslu,ekran duvar kagitlari,orjinal nokia acilisi,buyuk kucuk analog saat secenegi camera cekimi sikistirmasi artirilmis kaliteli bir cekim olanagi sunuyor.
az kaldi duzenleme yapilip sunulacak.
arkadasim ben hdmi kullanmadim icin bilemiycem ama buyuk ekran programi varya onunla deneyin big diye bir program.ben n95 den kalma tv baglantisini kullaniyorum onun icin simdilik hic sorun yok.ama arastiricam.ustam bişey sorcam bende yüklü olan belleyle daha da doğrusu başka bir arkadaş da değişik bir belleyle aynı sorunu yaşamış .. hdmı girişiyle tvye bağladığım zaman videoları izleyemiyorum senin bu yeni yayınlayacağını yüklesem aynı sorun varmı bilgilendirsen çok iyi olur !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?