...decode...
Üye
-
Konu Sahibi
-
Oyun hastası birisi değilimşimdiden hayırlı olsun ben çok severek kullanıyorum ama özellikle Söylemek isterirmki bi oyun telefonu degil bunu dikkate alarak cihazı satın alın
Oyun hastası birisi değilim820'de bile iki tane oyunum var adam akıllı. Onlar da Temple Run ile Doodle Jump
valla ben yeşili çok Aradım bulamayınca turuncu aldım
LG G3 32 GB Daha İyi Geldi Bana Lumia Karışık Bir saat yedekleme işi ile uğraşıyorsun.Lumia 930 şu anda 1799 TL peki o parayı hakediyomu kesinlikle haketmiyo,onun için 100 TL daha ucuza Note 3 yada LG G3 32 GB 1539 TL ye almanı tavsiye ediyorum,illa Lumia alcam diyosan eğer 925 tasarımlı 5 inç model tanıtılcak onu beklemeni tavsiye ederim
Eğer iki dokunuşla olan yedeklemeye 1 saat gerekiyorsan sana herşey karışık gelir. Android wp'ye göre kat ve kat daha karışık.LG G3 32 GB Daha İyi Geldi Bana Lumia Karışık Bir saat yedekleme işi ile uğraşıyorsun.
Nasıl yani Adreno 330 oyunlarda kasıyor mu? Yoksa oyun azlığından mı bahsediyorsunuz?şimdiden hayırlı olsun ben çok severek kullanıyorum ama özellikle Söylemek isterirmki bi oyun telefonu degil bunu dikkate alarak cihazı satın alın
Evet ama favorim olan sarıyı bırakmasa iyiydiOlsun o da çok güzel. Nokia bu renk olaylarında çok iyi gerçekten.
Hangi cihaz lumia 1330 değil değil miLumia 930 şu anda 1799 TL peki o parayı hakediyomu kesinlikle haketmiyo,onun için 100 TL daha ucuza Note 3 yada LG G3 32 GB 1539 TL ye almanı tavsiye ediyorum,illa Lumia alcam diyosan eğer 925 tasarımlı 5 inç model tanıtılcak onu beklemeni tavsiye ederim
1520 şu an hem fiyat hem de özellik olarak gerçekten uygun bir telefon fakat sizin de dediğiniz gibi 6" ekranlı bir telefonu günlük hayatta kullanırken-taşırken zorlanacağımı düşündüğüm için 930'u istiyorum. Hani göz atma ekranı ve sd kart girişinden de fedakarlık yaptım bu seçimi yaparkenŞahsen ekran sorun değil dersen 930 yerine 1520 almak daha mantıklı. Kampanya vardı fiyat bayağı inmişti.
Ben alırkende 1520 ucuzdu batarya olarakta çok iyidi ama 6 inçlik bir oyuncak gibi duruyor tasarım olarak 930 çok iyi1520 şu an hem fiyat hem de özellik olarak gerçekten uygun bir telefon fakat sizin de dediğiniz gibi 6" ekranlı bir telefonu günlük hayatta kullanırken-taşırken zorlanacağımı düşündüğüm için 930'u istiyorum. Hani göz atma ekranı ve sd kart girişinden de fedakarlık yaptım bu seçimi yaparkenBüyük ihtimalle yeni cihazların tanıtımını bekleyeceğim Microsoft tarafından, hem fiyatının düşmesi durumu da olabilir.
mağazadaki oyunlar Hatalı sesde takılmalar yapıyor ve cihazı ısıtıyor diğer lumialar nasıldır bilmiyorum ama örnegin zombie tsunami oynarım 1 saat cihaz hiç ısınmaz şarzda %10-15 civarı gider ama aynı basitlikte diger bir oyun cihazı çok ısıtabiliyor ve şarzı çabuk götürebiliyor örnegin asphalt 8 i lumianın en alt segmentiyle kasmadan oynarsınız ama gel gör ki hem ses olarak takılmalar hemde ciddi bi Isıtma GörülüyorNasıl yani Adreno 330 oyunlarda kasıyor mu? Yoksa oyun azlığından mı bahsediyorsunuz?
ben senin dediğin gibi bir sorun yaşamadım 930 daBen alırkende 1520 ucuzdu batarya olarakta çok iyidi ama 6 inçlik bir oyuncak gibi duruyor tasarım olarak 930 çok iyi
mağazadaki oyunlar Hatalı sesde takılmalar yapıyor ve cihazı ısıtıyor diğer lumialar nasıldır bilmiyorum ama örnegin zombie tsunami oynarım 1 saat cihaz hiç ısınmaz şarzda %10-15 civarı gider ama aynı basitlikte diger bir oyun cihazı çok ısıtabiliyor ve şarzı çabuk götürebiliyor örnegin asphalt 8 i lumianın en alt segmentiyle kasmadan oynarsınız ama gel gör ki hem ses olarak takılmalar hemde ciddi bi Isıtma Görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?