1 aydır kulanıyorum Lumia 925..
Göze çarpan sıkıntı yok, cihaz güzel ince hafif ve Lumia 920 eline alıp daha sonra 925 i alınca bayağı farkediyor.
İnternete fazla yüklenince ısınma oluyor fazla da oluyor ama sıkıntı yaşamadım. Arka kapak biraz can sıkıcı, parmağınla kamera etraflarını hafif bastırınca çat çut ses geliyor, o da br arkdaşımız bahsetmişti devreler falan filan direkt kapağın altında, yani üzerinde koruyucu bir ayrı kap yok içten, kabak gibi meydan da.
Hatta internette sökülme resimlerine bakarsanız kapağı açtığınız anda herşey ortada gibi. Neyse, bunun sakıncası kapak üzerine düştüğünde tehlikeye karşı daha savunmasız 920 ye göre. 920 maşallah taş gibi.
Kamera olayında zaten cihaz gerçekten çok güzel, foroğraflar güzel, video çekimi ise optik sabitleme sisteminin nimetlerinden yararlandığı için çok iyi.
Gece fotoğraf çektim bir mekanda, flaşsız ve 4 saniyelik pozlama ile Nokia Camera da.
Gözümle göremediğim 10 metre önümde soldaki binayı fotoğraf çektikten sonra fafrkettim.
Hafıza 16 GB, Fazla mb lık yüklü oyun yok, müzik 20 tane filandır, resim video var ama fazlaca, Uygulamalarda 1 GB, Şu an 8 GB boş.
Yeter mi ?
İşin özü her türlü yeter ki piyasa da 16 GB lık telefon kaynıyor hafıza kartı desteği olmayan.
Bana sorarsan ben yolunu bulsam bu cihazı 32 gb lığa çevirmeye çalışıyorum, sırf hafızası için satabilsem üzerine belki cüzzi koyarak 32 lik almak isterim.
İlk başta almamıştım sırf siyahlar 32gb diye, ama şimdi fikrim değişti biraz.
Psikolojik olaya döndü biraz da, 16 GB yeter ama 32 olursa kafam daha rahat olur