Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiLumia Hakkında bilgi almak istiyorum ( 925 )
bir 925 kullanıcısı olarak söylüyorum alırsın veya almazsın ancak alacaksan vodafone dan 32 gb al yoksa kafanı taşlara vurursun
Topal Pire
Üye
16 GB yetmez mi beyler ? Oyun falan fazla yüklemem diyelim. Sadece birkaç gerekli program , belki bir iki oyun , müzik , resim , video falan. Bunlar için 16 gb yeter mi ?
16 GB yetmez mi beyler ? Oyun falan fazla yüklemem diyelim. Sadece birkaç gerekli program , belki bir iki oyun , müzik , resim , video falan. Bunlar için 16 gb yeter mi ?
Uygulama yeterli mi sence ? Sıkıntı yaşar mıyız ? iPhone 5 mi alayım yoksa daha uygun bir fiyata Lumia 925 mi ?
luckysleven
Üye
5c ile 925 i yan yana koy ekranları boyutları arasındaki fark bile 925 alman için yeterli bir sebep.. adamlar boşuna ip6 ve 6plus çıkarmadı hemde ip5 daha yeni bir modelken. ip5 lerde ekranı genişlettiler ama boyuna uzadı telefon enine hala dar çirkin saçma sapan bir model oldu. Uygulama yetermi yetmezmi o senin kullanım amacına kalmış. Ben günlük ihtiyaçlar ve iş için kullanıyorum daha bugüne kadar keşke bu da olsaydı dediğim uygulama sayısı 3 ü geçmez ki ben uzun süre android kullanmış biriyim uygulama çöplüğünden geldim wp ye yani : )
mc 5 ya da gta san andreas gibi oyunlar kuracaksan 32 lik al yoksa imkanı yok yetmiyor hafıza yani bana yetmiyor hafıza kartı desteği olmadığı için sonradan artırma şansın da yok şimdi olsa 32 lik alırım kesinlikle
Emre
Üye
İOS'da Flash Destekli Tarayıcılar var (örnek Puffin Browser)
WP O Bile Yok.