Öneri Lumia 925 Alsam Nasıl Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
abi defalarca denedim daha iyi odak, daha iyi renk ve daha net çekiyor video'da öyle
ama düşük ışıkta 1.925
Nokia black bekliyorum
hm 928i beklemeye karar verdim dün 2.2ghz cezbediyor :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
pahalı olacaktır o düşmez de o donanımla 925 uygun benim için ancak s4ten kötü gündüz çekim yapıyorsa Nokia kamera raklamı yapmasın bir dahaancak 925 8 mp s4 13 aklıma yeni geldi küçük bi farkla s4 önde olabilir gece çekiminde 925 geçer herhalde?

PureFood

PureFood

Üye
megapiksele bakma. Krşılaştırma videolarını izle biraz arkadaşım. 925 kamera alanında çok üstünde piyasanın. +ois de zaten ekstra tuzu biberi.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
+ois derken?

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Optik görüntü sabitleme teknolojisi :) Siz fotoğraf çekerken eliniz titrese bile o titremeyi absorbe edebiliyor tabi çok şiddetli olmadığı sürece :D
hm ozaman müthiş bişey s4le kıyaslamaya baktım s4 tirtir titriyordu :D

narnia16

narnia16

Üye
Tatildeyken arkadaşımın s4 üyle benim 920 nin kameraları kapıştırmıştık arkadaşım o günden sonra benim yanımda fotoğraf çekemez olmuştu :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Tatildeyken arkadaşımın s4 üyle benim 920 nin kameraları kapıştırmıştık arkadaşım o günden sonra benim yanımda fotoğraf çekemez olmuştu :D
aynen 925 bilmiyorum ancak bende çogu kez 920 yi s4 ler karşılaştırdım hatta yakın zamanda bununla ilgili konu açarım belki deneme yapabilirsem ben kamera hayran arkadaşta benim çektiklerimde aşagı yukarı aynı performansı alıyorum ancak genel olarak biri 13-8,7 bence 8,7 nin hakkını veriyor ve black güncellemesi ile dahada hakkını vericek gibi

• Beğen
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Şuana kadar tespit ettiklerim 920 ve 925 S4'ten gece 4-5 gündüz 1 adım hep öndeydi.

Ama koşullara göre istisnalar biraz olabiliyor.

Ancak çözünürlükten bahsediyorsak 13mpix çözünürlüğü daha yüksek ancak kesinlikle kalitede 920/925

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şuana kadar tespit ettiklerim 920 ve 925 S4'ten gece 4-5 gündüz 1 adım hep öndeydi.

Ama koşullara göre istisnalar biraz olabiliyor.

Ancak çözünürlükten bahsediyorsak 13mpix çözünürlüğü daha yüksek ancak kesinlikle kalitede 920/925
ben çözünürlük üzerine kıyaslamadığım için çektiğim resimleri yaklaştırıp bakıyorum devamlı s4 aynı gibi tabiki resimleri aynı anda çekiyorum öyle kıayslıyorum

sekajmer

sekajmer

Üye
bence kameraya takılma sen çünkü her gün s4 ile karşılaştıran biri olarak söylüyorum: Tamamen yazılımsal !
bilenler bilir 820 ile çektiğim resimler s4 e kafa tutar cinstendi hatta s4 ten daha iyiydi sanki diyebilirim .
925'in kamera teknolojisi çok farklı, ben halen 820'de yakaladığım güzelliği yakalayamadım diyebilirim, tabi ki 820'den iyi bir kameraya sahip fakat Ois olduğu için fotoğraf çekerken hassas oluyormuş ( Ali Kemal abi sağolsun ) bu yüzden alacağı 3.güncelleme (Nokia Black) ile performansının artacağından şüphem yok bu olay mp olayı değil karşılaştırmalarımda rakip teli kaç mp ye çekersem çekeyim bir artısı oluyor dediğim gibi mesele mp değil . Bizimkisi tamamen yazılımsal( Microsoft duy sesimi :D)

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence kameraya takılma sen çünkü her gün s4 ile karşılaştıran biri olarak söylüyorum: Tamamen yazılımsal !
bilenler bilir 820 ile çektiğim resimler s4 e kafa tutar cinstendi hatta s4 ten daha iyiydi sanki diyebilirim .
925'in kamera teknolojisi çok farklı, ben halen 820'de yakaladığım güzelliği yakalayamadım diyebilirim, tabi ki 820'den iyi bir kameraya sahip fakat Ois olduğu için fotoğraf çekerken hassas oluyormuş ( Ali Kemal abi sağolsun ) bu yüzden alacağı 3.güncelleme (Nokia Black) ile performansının artacağından şüphem yok bu olay mp olayı değil karşılaştırmalarımda rakip teli kaç mp ye çekersem çekeyim bir artısı oluyor dediğim gibi mesele mp değil . Bizimkisi tamamen yazılımsal( Microsoft duy sesimi :D)
bu gidişle gdr3 yarın gelir ve dolaylı olarak microsoft sesini duymuş olur bu gün güzel gelişmeler oldu magazada

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
929 çıksa bile ona param yetmez 925 alcam

PureFood

PureFood

Üye
929 çıksa bile ona param yetmez 925 alcam

920 925 1020 bunlar aynı cihazlar..birbirlerinden çok az farkla ayrılıyorlar. 925 inceliği, 1020 kamerası, 920de Nokia'nın wp8li ilk gözbebeği olmasıyla.. 925 ve 1020yi elime aldım ancak 920deki tokluk hissiyatını vermedi. Tabi ikisi de 920den daha hafif. Bu yüzden olabilir. Sözün özü 920 ve sonrası bir kullanıcıyı en az 2 yıl rahat götürür bence. Artı olarak işletim sisteminin zamanla şişme, kasma olayı da olmadığından, ömürlük cihaz diyebiliriz (biraz mübalağa yaptık ama olsun) :D

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
820 alıcam :D para bayılamam aynı donanıma .d

PureFood

PureFood

Üye
bence 920 al. Hem 32 gb hafıza ile için rahat eder.