karasubasi
Üye
Herkes öyle diyor ama tek mesele güncellemede değil bence ... Hatta güncelleme pek te işe yaramıyor ... Önemli olan yeni uygulamaların o android sürümüne destek vermesi ... Donanım yeterli olsun uygulama desteği verilsin yazılımın pek önemi yok bence ... Samsung kötü telefon değil yani ...samsung 1 yıl sonra amiral gemilerini kaderine bırakıyor dersek yanlış olmaz heralde.ama Windows cephesinde olay çok farklı.illa android dersen htc tavsiye ederim.ama lumia 1520 tavsiye ederim kesinlikle
Mille
Herkes öyle diyor ama tek mesele güncellemede değil bence ... Hatta güncelleme pek te işe yaramıyor ... Önemli olan yeni uygulamaların o android sürümüne destek vermesi ... Donanım yeterli olsun uygulama desteği verilsin yazılımın pek önemi yok bence ... Samsung kötü telefon değil yani ...
gereken cevabı vermişlerEğer aceleniz yoksa telefon alma planlarınızı 3-4 ay (Hazirana kadar) erteleyin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben wp yi 920 de kullandım şu an da note3 kullanıyorum ve kit kat yüklü touchwiz e kötü diyen arkadaşlar tek sorunum rehberin gec açılması boşta ram de 1-1.3 gb falan kalıyor ve takılma vs problemleri çok nadir yaşıyorum hatta kit kat tan sonra hiç yaşamadım 1520 yi de inceledim tasarım ve kalite beni de çok cezbetti fakat 8.1 gelmeden 1520 alinirmi ona cevabım Hayır acelen yoksa 8.1 bekle 8.1 geldikten sonra ben de belki 1520 alabilirim ama su an icin note 3 daha önde
sana katılıyorum ileride WP devrim niteliğinde şeyler yapacak inancındayım cortana bile süper adını yanlış demediysemşimdi tasarım konuşacaksak 1520 tabiki ama arkadaşa katılıyorum şu an işletim sistemi özellikleri olarak note 3 daha önde. Kalemi çok işine yarayacaktır. 1520 den çok çok daha esnek bir kullanım deneyimi sunacaktır şu an note 3 sana. Kalemdi android ti bence 1520 ye de bir şans vermek açısından 8.1 i bekle işte o zaman bence yüze 80 1520 tercih edeceksin ama şimdi note 3 alırsan da 8.1 çıkınca çok pişman olma ihtimalin yüksek
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
sana katılıyorum ileride WP devrim niteliğinde şeyler yapacak inancındayım cortana bile süper adını yanlış demediysem
katılıyorum 2 defa androide geçtim rezalet ya sony nin ki daha iyi arkadaşımda var ordan biliyorum samsung sadece satıyor bence hepsi bu. ben olsam 1520 alırdım.1520 tam sana göre tatlımsamsung alınmaz ama sony Z2'ye bakabilirsin oda güzel.
oldu canım görürsem alırım.Note 3 al harika telefon incecik sağlam çok şık ve güçlü şuan piyasanın en güçlülerinden toucwiz çok ram harcar kasar falan hikaye yağ gibi akıyor hiç kasmadı 12 pencere açtım ram hala boştu sayfa dediğim internet sayfası değil biliyon note 3 te pc gibi sayfalar açıyon aynı anda
3 gb ram var 1 gb sistem kullanıyor sadece hiçte ram harcamıyor hem harcasa ne okur android linux tabanlı bir sistem gereksiz uygulamaları otomatik kapatır yani ram sıkıntı olmaz herşey beleş androidde olmadı black mart var paralı oyunlar için kamerası süper şarjı bayağı dayanıyor kalemiyle harika özellikleri var
yani ben kullanıyom harika cihaz yeni touchwiz ile çoj daha güzel görünüp 4.4 değil 10.10 alır bu cihaz bu güçle öneriyorum
Bu nedir şimdi ?oldu canım görürsem alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?