HTC ChaCha mı? Yoksa bu fiyata başka bir telefon mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabregas19

Fabregas19

Üye
    Konu Sahibi
HTC ChaCha mı? Yoksa bu fiyata başka bir telefon mu ?
Arkadaşlar Turkcell'den HTC ChaCha almayı düşünüyorum telefonun peşin fiyatı 550 TL sizce almalımıyım yoksa bu fiyata daha güzel bir telefon bulabilirmiyim ?

Almak istediğim telefondan beklentilerim;

-Kamera olarak 3.2 megapixel den düşük olmayacak
-3G desteği olcak
-Q klavye bir telefon olacak(Kızaklı veya
Blackberry tarzı)
-Android işletim sistemi düşünüyorum fakat + ve - leri konusunda pek bir bilgim yok
-Hızlı bir telefon olmasını istiyorum donma olayından nefret ediyorum :S
-İnternette kolay ve hızlı gezinme
-Fazla mesajlaştığım için kolay ve hızlı mesaj yazabileceğim bir telefon istiyorum
-uygulama içerik yönündende zengin bir telefon düşünüyorum
-Fiyat aralığım 500-1.000 arası.

Telefonun özellikleri;

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
xperia ve galaxy nin o fiyatlarda modelleri var onları incele istersen

futbol123

futbol123

Üye
ekranı çok küçük tavsiye etmem

Fabregas19

Fabregas19

Üye
    Konu Sahibi
xperia ve galaxy nin o fiyatlarda modelleri var onları incele istersen

Baktım ama pek ayrıntılı bir model bulamadım ben şuan 5800 kullanıyorum ama dokunmatik ekran bir telefon istemiyorum tam klavye bir telefon almayı düşünüyorum Blackberry tarzı telefonlar ve Nokia'dan fena halde sıkıldım :S model olarak önerilerin neler ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
fiyat aralıgın nedir birde telefondan beklentilerin varsa aklında olan modeller kamera internet tercihlerin hepsi önemli aldıktan sonra pişman olmamak için bunları belirtirsen ve başlıgıda düzenlersen daha iyi yardım alırsın

Fabregas19

Fabregas19

Üye
    Konu Sahibi
fiyat aralıgın nedir birde telefondan beklentilerin varsa aklında olan modeller kamera internet tercihlerin hepsi önemli aldıktan sonra pişman olmamak için bunları belirtirsen ve başlıgıda düzenlersen daha iyi yardım alırsın

Düzelttim uyarın için teşekkürler :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
htc desire z tam sana gore .

tempestshine

tempestshine

Üye
Samsung B5510 Galaxy Y Pro = PDA, Dokunmatik, Bluetooth, Radyo, MP3, 3G, Wi-Fi, GPS, Android, 3.2 MP, Bar Tipi
Samsung B7510 Galaxy Pro = PDA, Dokunmatik, Bluetooth, Radyo, MP3, 3G, Wi-Fi, GPS, Android, 3 MP, Bar Tipi

Fabregas19

Fabregas19

Üye
    Konu Sahibi
Samsung B5510 Galaxy Y Pro = PDA, Dokunmatik, Bluetooth, Radyo, MP3, 3G, Wi-Fi, GPS, Android, 3.2 MP, Bar Tipi
Samsung B7510 Galaxy Pro = PDA, Dokunmatik, Bluetooth, Radyo, MP3, 3G, Wi-Fi, GPS, Android, 3 MP, Bar Tipi

Önerilerin için teşekkürler :)

forever1907+

Üye
Arkadaşim alinma ama en tipsiz telefonu seçmişsin başka hangi tele baksan daha iyiidir

Fabregas19

Fabregas19

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşim alinma ama en tipsiz telefonu seçmişsin başka hangi tele baksan daha iyiidir

yok alınmam :) ama sana göre tipsiz bana göre şık :) o yüzden bu konularda şekilden çok özellikleri ve kendincen daha iyi gördüğün telefonlar hakkında bilgi verirsen daha iyi olur :)

qezma

qezma

Üye
Dün chacha sahibi oldum gayet kullanışlı ve hızlı tavsıye ederım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt