iPhone 5 vs Samsung Galaxy S4 vs HTC One vs Xperia Z(Öneri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 vs Samsung Galaxy S4 vs HTC One vs Xperia Z(Öneri)
Arkadaşlar yakınım dubaiden telefon getirecek. Ve bu getireceği telefon benim için çok önemli. Kalıcı olacak uzun süre kullanacağım. Telefondan beklentilerim çok büyük değil. Kalkıp server kurmayacağım :) Ama oyun oynarken internette gezinirken video izlerken kasma donma gibi sorunları yaşamamak istiyorum. Kamerada benim için büyük önem taşımasa da önemli bir unsur. Şimdi iPhone nin akıcılığı HTC One ın ses sistemi kamerası (ULTRAPİXEL) Galaxy S4 ün 8 Çekirdek işlemcisi ve Ram'ı Xperia Z nin suya ve toza dayanıklılığı beni cezbediyor. Sizce hangisini almalıyım. Fiyat sorun değil. Dubaide çoğu ürün burdan ucuz zaten. Bu telefonlardan birini alırsam en az 2 yıl kullanmak istiyorum satarsam da en az zarar edebileceğim telefonu istiyorum. Şarj ve hafıza çok önemli değil 16 Gb hafıza kartım var suan ki galaxy ace 2 telefonumda yarısından çok az fazlası dolu. yani 16 gb bir telefon bana yeter. Hafıza kartı desteği olan bir telefon alırsam da 16gb class10 kartım var. Ona göre öneri verin bana arkadaşlar. Karşılaştırın

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
htc

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Htc one ı pek fazla beğenmedim arayüz bakımından

- - - Eklendi - - -

Htc one ı pek fazla beğenmedim arayüz bakımından. Ama yinede iyi seçim. Başka seçenek yada beni htc yi almama itecek bir cümle ikna edecek bir cümle ? :)

ANIL

ANIL

Admin
Htc One'ın sesi dışında geri kalan her şey için S4 diyorum ben :oke:

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 5 al. Ses performansı One kadar iyi değil ama kamerası gerçekten çok güzel çekim yapıyor. Oyun ve kullanım performansı zaten mükemmel. Uzun süre güncelleme desteği alacak. Çok şık ve ince bir tasarıma sahip.

OğuzcanAbi

Üye
bende samsung galaxy s4 diyorum ama tabi xperia z ultra da öneririm :)

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş biliyorum s4 kullanıyorsun savunuyorsun doğaldır savunman. Ben ace 2 yi yeni aldığımda iPhone 4 mü ace 2 mi diyolardı. Allah ım işe bak ya. Millet ace 2 gibi dandik telefonla karsılastırıyolar. ( suan ace2 var bende aplle ci değilim ) bende mal gibi içimden ace2 öper atar falan diyodum :D neyse s4 ü bugun media markt içinde inceledim kardeş gerçekten donuyo. widget falan eklemeye kalksan 2 saniye donup kalıyo. o yüzden haticeye ve iphone 5 e daha yakınım

ANIL

ANIL

Admin
Yok dostum savunmuyorum. Karar senin. Sonuçta saydığın tüm telefonlar güçlü ve fiyatları belli. Sen telefonun ilk hali inceledin yeni güncelleme geldi ve diğer güncelleme yolda. Android 4.3 ve 5 gelicek telefonun sorunsuz olacağını düşünüyorum. Şuanda kullanımı engelleyen bir sorunu yok. Dediğim gibi karar senin tüm telefonları kullanıp incelemen daha iyi olur. Htc One'da sağlam telefon memnun kalırsın :oke: iPhone alacaksan yeni telefonu beklemeni öneririm.

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Yani Hatice de alınabilir S4 te. birde bi yerde hatan var. bugün inceledim ve sürüm 4.2.2 idi. 4.3 Allah bilir ne zaman gelir 5 Allah bilir ne zaman gelir :D

- - - Eklendi - - -

bende samsung galaxy s4 diyorum ama tabi xperia z ultra da öneririm :)
dostum ultra nın çıkmasına daha çok var. eylül gibi. bizim tanıdık p tesi gider carsamba gelir.

ANIL

ANIL

Admin
Yani Hatice de alınabilir S4 te. birde bi yerde hatan var. bugün inceledim ve sürüm 4.2.2 idi. 4.3 Allah bilir ne zaman gelir 5 Allah bilir ne zaman gelir :D

Hatam yok şuan en güncel sürüm 4.2.2 mevcut telefonda. Htc One için yeni sunulmaya başlandı. Güncelleme desteğinin iyi olduğunu belirtmek istedim. 4.3 sürümü S4'ün google edition versiyonu için sızdırıldı yakın zamanda gelmesi bekleniyor. Android 5.0 ise bu sene içinde gelmesi bekleniyor ki gelmesi yüksek çünkü iOS7 gelicek ona karşı çıkarırlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
gje

gje

Üye
    Konu Sahibi

Hatam yok şuan en güncel sürüm 4.2.2 mevcut telefonda. Htc One için yeni sunulmaya başlandı. Güncelleme desteğinin iyi olduğunu belirtmek istedim. 4.3 sürümü S4'ün google edition versiyonu için sızdırıldı yakın zamanda gelmesi bekleniyor. Android 5.0 ise bu sene içinde gelmesi bekleniyor ki gelmesi yüksek çünkü iOS7 gelicek ona karşı çıkarırlar :oke:
peki htc ne zaman güncelleme alır? aslında umudum çok yüksek. htc nin 5.1 i alıp 5.2 yi de almasından. çünkü en kötü telefonda bile htcnin en azından 4.0.4 var. customlarla 4.2.2 yüklenir. o yüzden htc iyi bu konuda. samsungu sevmememin bir sebebi de telefonları etmesi. bir türlü güncelleme vermiyorlar. 1 tane 2 tane en fazla 3 tane güncelleme veriyor. gerisi yok. yeni telefonlara asılıyor. s5 çıkınca yada s4 plus neyse artık. s4 ü bırakıp gidebilirler.

ANIL

ANIL

Admin
peki htc ne zaman güncelleme alır? aslında umudum çok yüksek. htc nin 5.1 i alıp 5.2 yi de almasından. çünkü en kötü telefonda bile htcnin en azından 4.0.4 var. customlarla 4.2.2 yüklenir. o yüzden htc iyi bu konuda. samsungu sevmememin bir sebebi de telefonları etmesi. bir türlü güncelleme vermiyorlar. 1 tane 2 tane en fazla 3 tane güncelleme veriyor. gerisi yok. yeni telefonlara asılıyor. s5 çıkınca yada s4 plus neyse artık. s4 ü bırakıp gidebilirler.

Yanlış düşünüyorsun Samsung güncelleme konusunda oldukça iyidir :oke: Htc One'da tabiki güncelleme desteği iyi olacak telefonlardan :oke: İki telefonu güncelleme konusunda karşılaştırmaya gerek yok bana göre.

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
oyun performansı nasıl ikisinde de ?

ANIL

ANIL

Admin
oyun performansı nasıl ikisinde de ?

Htc One Adreno 320 var. Şimdi S4'ün 2 versiyonu var birinde Adreno 320 var diğerinde PowerVR 544MP3. Burada iş yazılımcılara düşüyor biraz. Oyunda göre değişkenlik gösterebiliyor ama genel olarak ikiside iyi. S4'ün PowerVR kullanması avantaj çünkü iPhoneda kullanıyor ve lag olmuyor oyunlarda. PowerVR yazılımcılar için daha elverişli sanırım.

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
anladım. fakat bunu kabul etmelisin ki hiç bi cihazda iphone kadar akıcı oyun oynayamazsın. :))

- - - Eklendi - - -

Htc One Adreno 320 var. Şimdi S4'ün 2 versiyonu var birinde Adreno 320 var diğerinde PowerVR 544MP3. Burada iş yazılımcılara düşüyor biraz. Oyunda göre değişkenlik gösterebiliyor ama genel olarak ikiside iyi. S4'ün PowerVR kullanması avantaj çünkü iPhoneda kullanıyor ve lag olmuyor oyunlarda. PowerVR yazılımcılar için daha elverişli sanırım.
anladım. fakat bunu kabul etmelisin ki hiç bi cihazda iphone kadar akıcı oyun oynayamazsın. :))

nokia_belle

nokia_belle

Üye
İleride satmayı ve zarar etmemeyi düşünüyorsanız bu yüzden iphone harici elenir çünkü en az zarar edilen telefon,işin şu yanıda var uzun süre kullanmak maksatıyla alıcaksanız bu kez s4 veya htc one

MrExpert

MrExpert

Üye
Boşuna heveslenmeyin dubai çok pahalı bir şehir ordaki telefon fiyatları türkiye ile aynı benimde bir akrabam gitti türkiye ile aynı olduğu için fiyat alamadık.

Türe

Türe

Üye
iPhone 5 ve Htc One arasından ihtiyacına uygun olanı al.

Mert

Mert

Üye
iPhone 5'i öneririm. Kasma diye bir derdin olmaz ve uzun süre destek alırsın. 4.2.1 yüklü iPod'um bile Xperia P den daha akıcı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...