HTC One S Sahibi Olan Arkadaşlar: Bu telefonu nerden buldunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
yahu htc'ye büyük merakım vardı, one s bekler dururdum ya, görüntülü görüşme özelliği yokmuş. bu benim için çok önemliydi. o olmayınca asla almam. yav ben bu adamlara kıl oluyorum, bu kadar para alacaksın benden, ama bir görüntülü görüşmeyi koymayacaksın. yok böyle bişey ya!

bi zamanlar sony'nin arc'ini da bu yüzden son anda vazgeçmiştim almaktan.
şuan piyasaya çıkan hiçbir akıllı tellerle görüntülü konuşma olmuyor biliyorum.. o yüzden şuan için önemli değil.. ön kamera koyuyorlar ama özellik güncellemelerle aktif edilecek..

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
şuan piyasaya çıkan hiçbir akıllı tellerle görüntülü konuşma olmuyor biliyorum.. o yüzden şuan için önemli değil.. ön kamera koyuyorlar ama özellik güncellemelerle aktif edilecek..

samsung'un üst düzey bütün telefonlarında görüntülü görüşme vardır. sanırım nokia'nın da...

krazy

krazy

Üye
üşenmedim 11 sayfa yazışmaları okudum alıcakmısın sen karar verdinmi ne zaman ne kadar alcan merak ettim bende :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
üşenmedim 11 sayfa yazışmaları okudum alıcakmısın sen karar verdinmi ne zaman ne kadar alcan merak ettim bende :D
Sabrını tebrik ediyorum gerçek alıcı böyle olmalı gidipte yeni konu açmamalı tebrikler :alkis

krazy

krazy

Üye
X'i düşünüyodum bende ama S çattı gözüme hem daha küçük hemde gayet hızlı ama sönük kaldı sanki X'in altında pek fazla ilgi odagı olmadı ülkemizde o yüzden çok fazla bi bilgi yok bende tereddütte kaldım dogrusu

Üst Alt