2 Dokunmatik Nokia Telefon - HTC ChaCha takaslı (istanbul) - Satıldılar

Sponsorlu Bağlantılar

brksencan

brksencan

Üye
    Konu Sahibi
2 Dokunmatik Nokia Telefon - HTC ChaCha takaslı (istanbul) - Satıldılar
Nokia N97 Mini 8GB ve 5800 Xpress Music

İki telefonunda ilk sahibiyim. İkiside çalışıyor hiçbir sıkıntıları ve problemleri yok. Sadece HTC ChaCha modeli hoşuma gidiyor. Onu almak istediğim için satıyorum aktif olarak kullandığım telefonlarımı.

Kozmetiksel olarak N97'de kullanımdan dolayı olan kapak üzerinde kılcal çizikler var. Onun haricinde bir şeyi yok. 5800'ın ise kalemi yok ve onun sadece arka kapağında ki derimsi kısımın kenarları biraz soyulmuş vaziyette. Arka kapak alınırsa ki gerek yok sıfırdan farksız görünür.

Garantileri yok. 5800'ın kutusu vs herşeyi mevcut sadece pc ara bağlantı kablosu yok.

Ödeme şekli İstanbul içinde elden olabilir ortak bir noktada yada sahibinden.com üzerinde GET ilanı açabilirim problem olmaz.

Takas olarak dediğim gibi HTC ChaCha modeli ile sadece takas düşünüyorum.

İkisini birlikte 270 liraya vericem son fiyatımdır ikisinin alım fiyatı olarak. GET ilan isteyen olursa da bana 270 lira kalıcak şekilde her türlü peşin yada taksitli ilan açabilirim

Telefon numaram : 0553 250 34 61

sawbaba54

sawbaba54

Üye
n97 ne kadar ve de bir sıkıntı ya da tamirat görmüş mü ?

brksencan

brksencan

Üye
    Konu Sahibi
n97 ne kadar ve de bir sıkıntı ya da tamirat görmüş mü ?

ilanı bu linkte fiyatı orada yazıyor tek tek alımda fiyat son Get ilan ile 160 TL. Bir sıkıntı bugüne kadar yaşamadım. Tamir konusunda ise kapağını bile değişmedim açıkçası

sawbaba54

sawbaba54

Üye
s3 mini almayı düşüüyorum eger alamazsam n97 yi alırım

Üst Alt