iPhone 5 vs Samsung Galaxy S4 vs HTC One vs Xperia Z(Öneri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
S4 te yazilimsal bazi sorunlar mevcut be donuyor. Duzeltilecek olsa da ileride tekrar sorun olma ihtimali var.
Htc one alirken de satarken de deger kaubetmez samsunglar gibi. Hatta ekrani kasasi sesi mukemmel.S4 veya z ile karsilastirilamaz bile.
Ip5 bildigin uzere sorun cikarmayan sade ve biraz sikici ama bol oyunu uygulamasi olan bir telefon. Ve pazari da cok iyi. Belki satarken kara bile girersin dubaiden geldigi icin.
Xperia z nin fazladan ozelligi su gecirmezligi ve guzel goruntusu.
Benim tavsiyem htc one. Ama dersen hic sorun cikarmasin o zaman ip5. Bu ikisinin piyasasi cok iyi oldugi icin 1200e aldin desek mujtemelen 50 100 liraz zarar eder de satarsin.

Artles

Artles

Üye
Hayatımda bu kadar komik bi konu ve kararsız bir adam görmedim :D

Sen zaten konu açmadan önce kafanda hepsini elemişsin kararını vermişsin iyfın da iyfın diyosun epıl da epıl diyosun ( senin gibi konuşamya çalışıyorum metnin bu kısmında :D )

Ne diyelim hayırlı olsun.

Türe

Türe

Üye
S4 te yazilimsal bazi sorunlar mevcut be donuyor. Duzeltilecek olsa da ileride tekrar sorun olma ihtimali var.
Htc one alirken de satarken de deger kaubetmez samsunglar gibi. Hatta ekrani kasasi sesi mukemmel.S4 veya z ile karsilastirilamaz bile.
Ip5 bildigin uzere sorun cikarmayan sade ve biraz sikici ama bol oyunu uygulamasi olan bir telefon. Ve pazari da cok iyi. Belki satarken kara bile girersin dubaiden geldigi icin.
Xperia z nin fazladan ozelligi su gecirmezligi ve guzel goruntusu.
Benim tavsiyem htc one. Ama dersen hic sorun cikarmasin o zaman ip5. Bu ikisinin piyasasi cok iyi oldugi icin 1200e aldin desek mujtemelen 50 100 liraz zarar eder de satarsin.

Yalnız pazarda işçiliği değil populerligi para ediyor ne yazık ki

Türe

Türe

Üye
Kararını vermissindir artık konu kitlensin.

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Hayatımda bu kadar komik bi konu ve kararsız bir adam görmedim :D

Sen zaten konu açmadan önce kafanda hepsini elemişsin kararını vermişsin iyfın da iyfın diyosun epıl da epıl diyosun ( senin gibi konuşamya çalışıyorum metnin bu kısmında :D )

Ne diyelim hayırlı olsun.
beyler ayfon istiyorum epıl istiyrem de heyçtisi de gözümün önünden gitmiyoo :/ :D onur kardeş okundugu gibi yazmayı seviyorum :D maksat gülmek değil mi? :D

- - - Eklendi - - -

konu açık kalabilir isterseniz. diğer arkadaşlarada faydalı olur. ben kararımı verdim. iPhone 5 Siyah 16GB alıyorum. JB yapmam ama oyun işini 25PP ile çözerim diye düşünüyorum. Olmazsa son çare JB olur. Kendinize iyi bakın. 3 Hafta sonra iPhone 5 li bi forumdaşınız olacak :)

- - - Eklendi - - -

fikrim değişti htc one alcam :D

saruman_me

saruman_me

Üye
htc one al kafan rahat olsun gümbür gümbür sesi dinle

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
saruman bi özel mesaj atar mısın ? konuşalım dostum

- - - Eklendi - - -

arkadaslar turkcell bayide calısan kuzen dedi ki. iphonede uygulama hatası varmıs. 4s daha iyiymiş. napsam sizce

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

arkadaslar turkcell bayide calısan kuzen dedi ki. iphonede uygulama hatası varmıs. 4s daha iyiymiş. napsam sizce

Ne hatasi pardon ?

tapatalk

tapatalk

Üye
htc nin mi piyasası iyi buna gülerim işte

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi

Ne hatasi pardon ?
uygulamaları acarken hata varmıs kasma donma varmıs oyunlarda. eski sistem varmış telefonda. önermiyormuş. ve i5 çok iyi bi telefon değilmiş. önerenler prim alıyodur dedi

fk555897

fk555897

Üye

- - - Eklendi - - -

iPhone 5'de bir tek sesi az. Başka hiçbir hatası yok. Onu da bir güncelleme ile düzeltmeye çalıştılar ama olmadı.

Türe

Türe

Üye
uygulamaları acarken hata varmıs kasma donma varmıs oyunlarda. eski sistem varmış telefonda. önermiyormuş. ve i5 çok iyi bi telefon değilmiş. önerenler prim alıyodur dedi

Arkadasina git de ki fazla atmasin. :)

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi

Arkadasina git de ki fazla atmasin. :)
:D tamam söylerim :D

- - - Eklendi - - -

beyler konu baya okundu 8 sayfa konuşma var :D teşekkürler. aslında iphone5 alıp beğenmezsem htc one ile de takas edeblirm?

- - - Eklendi - - -

beyler konu baya okundu 8 sayfa konuşma var :D teşekkürler. aslında iphone5 alıp beğenmezsem htc one ile de takas edeblirm?

- - - Eklendi - - -

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Htc one alma diyenler = teknolojiden anlamayanlar

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
ikisi beni cezbediyor.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar htc one mi iphone 5 mi hadi biraz daha fikir verin. ayrıca s4 yada xperia z yada 3310 demeyin:D sadece htc one ve iphone5 tercihim olabilir

- - - Eklendi - - -

????????

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konu kapatıldı konu sahibi küfür sebebi ile banlandı :locked:

• Beğen
Tepkiler: Türe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...