HTC One S Sahibi Olan Arkadaşlar: Bu telefonu nerden buldunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Ah be dostlar paranın gözü kör olsun :( 24 aydan başka çarem yok ödüycem paşa paşa

n000k

n000k

Üye
Ah be dostlar paranın gözü kör olsun :( 24 aydan başka çarem yok ödüycem paşa paşa
iyide bu sekilde aylik taksitlerin yine yuksek olcak.ben olsam senin yerine biraz kredi cekerdim.emin ol cok tuzluya gelicek kampanya..2000 lira kredi yeter bence sana.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
iyide bu sekilde aylik taksitlerin yine yuksek olcak.ben olsam senin yerine biraz kredi cekerdim.emin ol cok tuzluya gelicek kampanya..2000 lira kredi yeter bence sana.
aynen dostum kredi çekmeye karar vermiştim bende :oke: 2bin fazla gelir ama 1700 çekicem tam. kalanı da kokoreç parası :naughty:

Olsun be üzülme telefonu alınca unutursun bunları :)
Aynen unuturum ama öderken de daha fazla hissettirir :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Hadi hayırlısı benim telefon bu akşam elimde :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Vay be babaya bak benim baba diyor hayallerde yaşıyorsun :)
Bende zor bela ikna ettim bi de üni. kazandım hediye alamadı ya o yüzden istediğim şeyi almak istiyor ya o yüzden yoksa benimki de aynısını der :)

n000k

n000k

Üye
aynen dostum kredi çekmeye karar vermiştim bende :oke: 2bin fazla gelir ama 1700 çekicem tam. kalanı da kokoreç parası :naughty:
Aynen unuturum ama öderken de daha fazla hissettirir :D
aynen 1700 de yeter.. ben zaten 2000 lirayı yan masraflarıyla birlikte demiştim ;) .. bence en iyisini yaparsın.. kampanyalara bel bağlama, belini daha çok büker..

- - - Eklendi - - -

Bende zor bela ikna ettim bi de üni. kazandım hediye alamadı ya o yüzden istediğim şeyi almak istiyor ya o yüzden yoksa benimki de aynısını der :)
hayırlsı olsun kardeşim güle güle kullan :) ahh bende bi alsam.. ama şimdi değil en geç ağustos sonu inşallah..

- - - Eklendi - - -

Baba saolsun Avea dan alıyorum dedi telefon açtı bende tamam dedim mecbur 1930 TL :)
ayıptır sorması hangi rengi sipariş verdin?? :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
aynen 1700 de yeter.. ben zaten 2000 lirayı yan masraflarıyla birlikte demiştim ;) .. bence en iyisini yaparsın.. kampanyalara bel bağlama, belini daha çok büker..

- - - Eklendi - - -

hayırlsı olsun kardeşim güle güle kullan :) ahh bende bi alsam.. ama şimdi değil en geç ağustos sonu inşallah..

- - - Eklendi - - -

ayıptır sorması hangi rengi sipariş verdin?? :)
Teşekkürler hocam beyaz rengini sipariş verdim bence siyaha göre çok daha güzel bir görüntüsü var :) Size de şimdiden hayırlı olsun abim :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
ahhh aynenn.. beyaz yiyip bitiriyor beni..inşallah kardeşim en yakın zamanda bende elime alabilirim bu teli.. noldu aldınmı telini eline?? hala yakında htc one x yazıyor telefon kısmında ?? :)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
ahhh aynenn.. beyaz yiyip bitiriyor beni..inşallah kardeşim en yakın zamanda bende elime alabilirim bu teli.. noldu aldınmı telini eline?? hala yakında htc one x yazıyor telefon kısmında ?? :)

Bu mesajı One X imden atıyorum hocam bu telefon bi harika yaw :D Darısı senin başına inşallah :)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
aynen bende merak ettim :D belki de arkadaş htc sini almış güzel anlar yaşıyordur :D :D

- - - Eklendi - - -

Bu mesajı One X imden atıyorum hocam bu telefon bi harika yaw :D Darısı senin başına inşallah :)
Adam kavuştu telefonuna :) darısı bizim başımıza :) hayırlı olsun :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
aynen bende merak ettim :D belki de arkadaş htc sini almış güzel anlar yaşıyordur :D :D

- - - Eklendi - - -

Adam kavuştu telefonuna :) darısı bizim başımıza :) hayırlı olsun :)
Aynen dostum telefon bildiğimden çok daha güzelmiş :D Kurcalıyorum çözmeye çalışıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
abandonware

abandonware

Üye
gençler ben bizim telefoncuda one x i 1600 tkye gördüm 1700 tl ye one s i napcanız? (bu arada telefoncu şehirde tanınan saygın ve yamuk yapmayan biri = afyonkarahisar; alo shop mobile)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
gençler ben bizim telefoncuda one x i 1600 tkye gördüm 1700 tl ye one s i napcanız? (bu arada telefoncu şehirde tanınan saygın ve yamuk yapmayan biri = afyonkarahisar; alo shop mobile)
Aynen abi ya fiyatlarda bi düzensizlik var bu nedir? S3 1800 lira?

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
yahu htc'ye büyük merakım vardı, one s bekler dururdum ya, görüntülü görüşme özelliği yokmuş. bu benim için çok önemliydi. o olmayınca asla almam. yav ben bu adamlara kıl oluyorum, bu kadar para alacaksın benden, ama bir görüntülü görüşmeyi koymayacaksın. yok böyle bişey ya!

bi zamanlar sony'nin arc'ini da bu yüzden son anda vazgeçmiştim almaktan.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
yahu htc'ye büyük merakım vardı, one s bekler dururdum ya, görüntülü görüşme özelliği yokmuş. bu benim için çok önemliydi. o olmayınca asla almam. yav ben bu adamlara kıl oluyorum, bu kadar para alacaksın benden, ama bir görüntülü görüşmeyi koymayacaksın. yok böyle bişey ya!

bi zamanlar sony'nin arc'ini da bu yüzden son anda vazgeçmiştim almaktan.
Oha bunu bilmiyordum. ne kadar saçma :D

Üst Alt