DreaMagiC
Üye
Beklemekten başka çare yok dostumArkadaşlar vodafone hala kampanya duyurmadı yahu benim acelem var![]()

Beklemekten başka çare yok dostumArkadaşlar vodafone hala kampanya duyurmadı yahu benim acelem var![]()

iyide bu sekilde aylik taksitlerin yine yuksek olcak.ben olsam senin yerine biraz kredi cekerdim.emin ol cok tuzluya gelicek kampanya..2000 lira kredi yeter bence sana.Ah be dostlar paranın gözü kör olsun24 aydan başka çarem yok ödüycem paşa paşa
Olsun be üzülme telefonu alınca unutursun bunlarıAh be dostlar paranın gözü kör olsun24 aydan başka çarem yok ödüycem paşa paşa

aynen dostum kredi çekmeye karar vermiştim bendeiyide bu sekilde aylik taksitlerin yine yuksek olcak.ben olsam senin yerine biraz kredi cekerdim.emin ol cok tuzluya gelicek kampanya..2000 lira kredi yeter bence sana.
2bin fazla gelir ama 1700 çekicem tam. kalanı da kokoreç parası
Aynen unuturum ama öderken de daha fazla hissettirir
Olsun be üzülme telefonu alınca unutursun bunları![]()

Hayırlı olsun dostum nerden aldınHadi hayırlısı benim telefon bu akşam elimde![]()
Baba saolsun Avea dan alıyorum dedi telefon açtı bende tamam dedim mecbur 1930 TLHayırlı olsun dostum nerden aldın

Vay be babaya bak benim baba diyor hayallerde yaşıyorsun
Baba saolsun Avea dan alıyorum dedi telefon açtı bende tamam dedim mecbur 1930 TL![]()

Bende zor bela ikna ettim bi de üni. kazandım hediye alamadı ya o yüzden istediğim şeyi almak istiyor ya o yüzden yoksa benimki de aynısını derVay be babaya bak benim baba diyor hayallerde yaşıyorsun![]()

aynen 1700 de yeter.. ben zaten 2000 lirayı yan masraflarıyla birlikte demiştimaynen dostum kredi çekmeye karar vermiştim bende2bin fazla gelir ama 1700 çekicem tam. kalanı da kokoreç parası
Aynen unuturum ama öderken de daha fazla hissettirir![]()
hayırlsı olsun kardeşim güle güle kullan
Bende zor bela ikna ettim bi de üni. kazandım hediye alamadı ya o yüzden istediğim şeyi almak istiyor ya o yüzden yoksa benimki de aynısını der![]()
ahh bende bi alsam.. ama şimdi değil en geç ağustos sonu inşallah..ayıptır sorması hangi rengi sipariş verdin??
Baba saolsun Avea dan alıyorum dedi telefon açtı bende tamam dedim mecbur 1930 TL![]()

Teşekkürler hocam beyaz rengini sipariş verdim bence siyaha göre çok daha güzel bir görüntüsü varaynen 1700 de yeter.. ben zaten 2000 lirayı yan masraflarıyla birlikte demiştim.. bence en iyisini yaparsın.. kampanyalara bel bağlama, belini daha çok büker..
- - - Eklendi - - -
hayırlsı olsun kardeşim güle güle kullanahh bende bi alsam.. ama şimdi değil en geç ağustos sonu inşallah..
- - - Eklendi - - -
ayıptır sorması hangi rengi sipariş verdin??![]()
Size de şimdiden hayırlı olsun abim 
ahhh aynenn.. beyaz yiyip bitiriyor beni..inşallah kardeşim en yakın zamanda bende elime alabilirim bu teli.. noldu aldınmı telini eline?? hala yakında htc one x yazıyor telefon kısmında ??![]()
Darısı senin başına inşallah 
aynen bende merak ettimahhh aynenn.. beyaz yiyip bitiriyor beni..inşallah kardeşim en yakın zamanda bende elime alabilirim bu teli.. noldu aldınmı telini eline?? hala yakında htc one x yazıyor telefon kısmında ??![]()
belki de arkadaş htc sini almış güzel anlar yaşıyordur

Adam kavuştu telefonuna
Bu mesajı One X imden atıyorum hocam bu telefon bi harika yawDarısı senin başına inşallah
![]()
darısı bizim başımıza
hayırlı olsun 
Aynen dostum telefon bildiğimden çok daha güzelmişaynen bende merak ettimbelki de arkadaş htc sini almış güzel anlar yaşıyordur
![]()
- - - Eklendi - - -
Adam kavuştu telefonunadarısı bizim başımıza
hayırlı olsun
![]()
Kurcalıyorum çözmeye çalışıyorum 
Aynen abi ya fiyatlarda bi düzensizlik var bu nedir? S3 1800 lira?gençler ben bizim telefoncuda one x i 1600 tkye gördüm 1700 tl ye one s i napcanız? (bu arada telefoncu şehirde tanınan saygın ve yamuk yapmayan biri = afyonkarahisar; alo shop mobile)
Oha bunu bilmiyordum. ne kadar saçmayahu htc'ye büyük merakım vardı, one s bekler dururdum ya, görüntülü görüşme özelliği yokmuş. bu benim için çok önemliydi. o olmayınca asla almam. yav ben bu adamlara kıl oluyorum, bu kadar para alacaksın benden, ama bir görüntülü görüşmeyi koymayacaksın. yok böyle bişey ya!
bi zamanlar sony'nin arc'ini da bu yüzden son anda vazgeçmiştim almaktan.