HTC One S Sahibi Olan Arkadaşlar: Bu telefonu nerden buldunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
legend_hellfire

legend_hellfire

Üye

Temmuzun başında elimde olur. Kvk dan alıcağım yurt dışı cihazda sorun çıkar felan güvenmiyorum ;) TİM den de düşündüm ama yok orda da sorunlu oluyor cihazların çoğu niye diceksin adamlar telefona yıl sonuna kadar garanti veriyorlar kendin kırsan bile değiştiririz diyorlar sence mantıklımı bu laf ? Diyo al eline vur kır getir yenisiyle değiştirelim sence bu ne kadar mantıklı var bu işte bi şeyde hadi hayırlısı :) Zaten alanlar var ve sorun olduğunu söylüyorlar sürekli değiştimeye çalışıyorlar.
En iyisi KVK :oke:

Dostum o dedigin garanti degil sigorta bildigim kadarıyla. Benim abimde iphone 4 almıstı golddan aynı sey ordada gecerliydi 1 yıl olmak üzere. Götürmüs abim bi ara degistireceklermis ama vazgecmis. Bi arastır böylesi senin icin en iyisi olur hic olmazsa düstügünde bi tarafına bi darbe filan aldıgında degistirme imkanın olur.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Dostum o dedigin garanti degil sigorta bildigim kadarıyla. Benim abimde iphone 4 almıstı golddan aynı sey ordada gecerliydi 1 yıl olmak üzere. Götürmüs abim bi ara degistireceklermis ama vazgecmis. Bi arastır böylesi senin icin en iyisi olur hic olmazsa düstügünde bi tarafına bi darbe filan aldıgında degistirme imkanın olur.
Valla hocam bence lafta kalır değiştirmeleri gibime geliyor teknik servise gönderirler kesin öyle bi şey oldu hemen yenisini değiştir yapmazlar ki eğer teknik servise giderse o cihaz açılırsa ben o cihazdan soğurum çünkü sorunların ardı arkası kesilmez telefonda deneyimlerin olduğu için.

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye

Valla hocam bence lafta kalır değiştirmeleri gibime geliyor teknik servise gönderirler kesin öyle bi şey oldu hemen yenisini değiştir yapmazlar ki eğer teknik servise giderse o cihaz açılırsa ben o cihazdan soğurum çünkü sorunların ardı arkası kesilmez telefonda deneyimlerin olduğu için.

Dostum sen daha iyi bilirsin tabi. Ama onun bi anlasması filan imzalanıyordur. Birde bi kac yorumda gördüm S3ün simkartına micro degil demisler ama oda micro neye göre söylüyolar bunu.S

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Dostum sen daha iyi bilirsin tabi. Ama onun bi anlasması filan imzalanıyordur. Birde bi kac yorumda gördüm S3ün simkartına micro degil demisler ama oda micro neye göre söylüyolar bunu.S
Yanlış bildiklerine göre söylüyorlar hocam neye göre :) Bi şeyler bildiğini zannedip bilmeyen çok forumda :)

saynesim

saynesim

Üye
ben bu gün altım arkadaşın birine 2000 tlye kendim nokiacı olduğum için yanaşmadım kesinlikle iphone ve samsungdan güzeldir

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar onu bunu bırakın da vatan bilgisayar hala resim koyamadı şu one serisine :D
Ve vodafone a hala gelmedi One S !!

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Arkadaşlar onu bunu bırakın da vatan bilgisayar hala resim koyamadı şu one serisine :D
Ve vodafone a hala gelmedi One S !!
Dostum onu bırak One X haberine bak sen harika bi haber :D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi

Dostum onu bırak One X haberine bak sen harika bi haber :D
Dostum ya ben işin maddi yönüne bakıyorum :D o kadar sorunlu telefonu niye sürmüş piyasaya htc. :D o kadar güncelleme ile toparlıyorlar anca

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Dostum ya ben işin maddi yönüne bakıyorum :D o kadar sorunlu telefonu niye sürmüş piyasaya htc. :D o kadar güncelleme ile toparlıyorlar anca
Yok be dostum abartıldığı kadar problemi yok maddi boyut diyosunda S3 almayı da düşünüyorum diyosun :D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi

Sen vatanda niye resim bekliyorsun adamlar satmaktan daha resim bile çekemediler koş git al :D
Canlı varmı diye sorsana? :D almak için karta ihtiyacım var kartlar dolu :D vodafone un satmasını bekliyorum 24 ay sözleşmeli alıcam :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Canlı varmı diye sorsana? :D almak için karta ihtiyacım var kartlar dolu :D vodafone un satmasını bekliyorum 24 ay sözleşmeli alıcam :D
Al senin için resim koydular dostum bak vatana :)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar vodafone hala kampanya duyurmadı yahu benim acelem var :(

Üst Alt