DreaMagiC
Üye
Aslında acelem var birazvodafone a gelsin bir bakalım.
Benden söylemesi dostum beklemek en iyisi çok geliyorsa parası
Gitarın ardından fazla yükselişe geçme derim 
Aslında acelem var birazvodafone a gelsin bir bakalım.
Haklısın dostum
![]()
Ama 100 lira fazla verim de S3 almak var 
Seçim seninHaklısın dostumAma 100 lira fazla verim de S3 almak var
![]()

Temmuzun başında elimde olur. Kvk dan alıcağım yurt dışı cihazda sorun çıkar felan güvenmiyorumTİM den de düşündüm ama yok orda da sorunlu oluyor cihazların çoğu niye diceksin adamlar telefona yıl sonuna kadar garanti veriyorlar kendin kırsan bile değiştiririz diyorlar sence mantıklımı bu laf ? Diyo al eline vur kır getir yenisiyle değiştirelim sence bu ne kadar mantıklı var bu işte bi şeyde hadi hayırlısı
Zaten alanlar var ve sorun olduğunu söylüyorlar sürekli değiştimeye çalışıyorlar. En iyisi KVK
![]()
Valla hocam bence lafta kalır değiştirmeleri gibime geliyor teknik servise gönderirler kesin öyle bi şey oldu hemen yenisini değiştir yapmazlar ki eğer teknik servise giderse o cihaz açılırsa ben o cihazdan soğurum çünkü sorunların ardı arkası kesilmez telefonda deneyimlerin olduğu için.Dostum o dedigin garanti degil sigorta bildigim kadarıyla. Benim abimde iphone 4 almıstı golddan aynı sey ordada gecerliydi 1 yıl olmak üzere. Götürmüs abim bi ara degistireceklermis ama vazgecmis. Bi arastır böylesi senin icin en iyisi olur hic olmazsa düstügünde bi tarafına bi darbe filan aldıgında degistirme imkanın olur.
Valla hocam bence lafta kalır değiştirmeleri gibime geliyor teknik servise gönderirler kesin öyle bi şey oldu hemen yenisini değiştir yapmazlar ki eğer teknik servise giderse o cihaz açılırsa ben o cihazdan soğurum çünkü sorunların ardı arkası kesilmez telefonda deneyimlerin olduğu için.
Yanlış bildiklerine göre söylüyorlar hocam neye göreDostum sen daha iyi bilirsin tabi. Ama onun bi anlasması filan imzalanıyordur. Birde bi kac yorumda gördüm S3ün simkartına micro degil demisler ama oda micro neye göre söylüyolar bunu.S
Bi şeyler bildiğini zannedip bilmeyen çok forumda 
Dostum onu bırak One X haberine bak sen harika bi haberArkadaşlar onu bunu bırakın da vatan bilgisayar hala resim koyamadı şu one serisine
Ve vodafone a hala gelmedi One S !!

Dostum ya ben işin maddi yönüne bakıyorum
Dostum onu bırak One X haberine bak sen harika bi haber![]()
o kadar sorunlu telefonu niye sürmüş piyasaya htc.
o kadar güncelleme ile toparlıyorlar ancaYok be dostum abartıldığı kadar problemi yok maddi boyut diyosunda S3 almayı da düşünüyorum diyosunDostum ya ben işin maddi yönüne bakıyorumo kadar sorunlu telefonu niye sürmüş piyasaya htc.
o kadar güncelleme ile toparlıyorlar anca

One S te kararlıyım ya büyük telefon istemiyorum
Yok be dostum abartıldığı kadar problemi yok maddi boyut diyosunda S3 almayı da düşünüyorum diyosun![]()
4.3" ekran güzel 
Sen vatanda niye resim bekliyorsun adamlar satmaktan daha resim bile çekemediler koş git alOne S te kararlıyım ya büyük telefon istemiyorum4.3" ekran güzel
![]()

Canlı varmı diye sorsana?
Sen vatanda niye resim bekliyorsun adamlar satmaktan daha resim bile çekemediler koş git al![]()
almak için karta ihtiyacım var kartlar dolu
vodafone un satmasını bekliyorum 24 ay sözleşmeli alıcam 
AnladımCanlı varmı diye sorsana?almak için karta ihtiyacım var kartlar dolu
![]()

Al senin için resim koydular dostum bak vatanaCanlı varmı diye sorsana?almak için karta ihtiyacım var kartlar dolu
![]()

Aynen gördüm şimdi
Al senin için resim koydular dostum bak vatana![]()
ama vodafone da hala yok
htc ye sorduğumda 20sinde satılacak dediler resmi olarak.5-10 güne duyurur bence.. az daha sabret.. ama 24 ay kampanyalı tel sana çok pahalıya patlıcak amaArkadaşlar vodafone hala kampanya duyurmadı yahu benim acelem var![]()