iPhone 5 vs Samsung Galaxy S4 vs HTC One vs Xperia Z(Öneri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gje

gje

Üye
    Konu Sahibi

ANIL

ANIL

Admin
Ya aslinda iphone nin akiciligi haticenin sesi gorunumu s4 un de cekirdegi ceZbediyo beni. Napsam ya

8 çekirdek yok telefonda. 2 farklı 4 çekirdekli işlemci var. Biri düşük işlemlerde diğeri performans gerektiren işlemlerde çalışıyor.

enterneoll

enterneoll

Üye
bence s4 :) hiç problem yaratmaya gerek yok ne istersen var

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi

8 çekirdek yok telefonda. 2 farklı 4 çekirdekli işlemci var. Biri düşük işlemlerde diğeri performans gerektiren işlemlerde çalışıyor.

Ya arayuz falan htc den iyi. Ne bilim. Ama gonlumden s4 gecmiyor

- - - Eklendi - - -

şunu biliyrum ki iphone kasmayacak ama tel kucucuk havasi yok:))

- - - Eklendi - - -

bence s4 :) hiç problem yaratmaya gerek yok ne istersen var

Ya bide ben androidin gicikligini tattim. İos istiyorum yani. S4 alsam bi fark yok gibi hissedcem. Eski teli kullaniyorum gibi hissedecem

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
iphone 4.3 inc üstü çıkarana kadar alınmaz.Ne oyundan nede videodan zevk alırsın

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Android'den (s3) iPhone'a geçtim (4s) ve 5'i almanı öneriyorum.

ANIL

ANIL

Admin
iOS istiyorsan iPhone 5 yada yeni telefonu bekleyeceksin.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Şahsım adına konuşuyorum bir daha Samsung almam. Bu nedenle s4 almamanı öneriyorum.

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Ayfon yada hatice alcam gardaslar :D

- - - Eklendi - - -

Ayfon yada hatice alcam gardaslar :D

- - - Eklendi - - -

evet onerilere devaammmm

Puck

Puck

Üye
Ya arayuz falan htc den iyi. Ne bilim. Ama gonlumden s4 gecmiyor

- - - Eklendi - - -

şunu biliyrum ki iphone kasmayacak ama tel kucucuk havasi yok:))

- - - Eklendi - - -

Ya bide ben androidin gicikligini tattim. İos istiyorum yani. S4 alsam bi fark yok gibi hissedcem. Eski teli kullaniyorum gibi hissedecem

büyük ekran daha büyük hava demekse s4 .

not:hava atmak nedir ya tabi kaç yaşındasın bunada bağlı ...

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
büyük ekran daha büyük hava demekse s4 .

not:hava atmak nedir ya tabi kaç yaşındasın bunada bağlı ...
hava dediğim karizması falan yok. :) yaşım 17 bu arada. lise ortamı falan :) o yüzden dedim hava diye. biraz da kuzene hava atıcam benden 2 yaş büyük :D bu ne lan aldığın telefona bak demesin :D

• Beğen
Tepkiler: Puck
ultrayer6

ultrayer6

Üye
iPhone 5 ve karizması yok ha??

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 ve karizması yok ha??

Varda s4kadar degil. Bide su var. Ben android kadar ozgur olmak istiyorum ve androidin fonksiyon cesidini istiyorum ( goz algilama gibi ) bunlarin yanisira androidin siradan olusunu daha dogrusu s4un siradan olusunu istemiyorum ve androidin ios kadar stabil olmamasini istemiyorum. Cok kasiyor yav. İos da da isim ve stabilize var. Yarin karar vercem ve hala kararsizimmmm!!

ANIL

ANIL

Admin

Varda s4kadar degil. Bide su var. Ben android kadar ozgur olmak istiyorum ve androidin fonksiyon cesidini istiyorum ( goz algilama gibi ) bunlarin yanisira androidin siradan olusunu daha dogrusu s4un siradan olusunu istemiyorum ve androidin ios kadar stabil olmamasini istemiyorum. Cok kasiyor yav. İos da da isim ve stabilize var. Yarin karar vercem ve hala kararsizimmmm!!

:D

Bir karar vermen gerekiyor iOS mi, Android mi?

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
ikisideee :((((

- - - Eklendi - - -

ayfondo bana ayoes i sevdirdi. Antırt da ne fonksyon olursa olsun ayoes akanziiyy yyy :) stabilize ve epıl diyoruz surda;))

LimePie

LimePie

Üye
htc one :)

ANIL

ANIL

Admin
32 alma şansın varsa tabiki 32 :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
2 yil sonra satmaya kalkistigimda fazla değer kaybetmemis olsun diyorsun.bu yuzden iphone 5 olabilir.veya yeni iphone :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...