gje
Üye
iPhone 5 ve Htc One arasından ihtiyacına uygun olanı al.
Ya aslinda iphone nin akiciligi haticenin sesi gorunumu s4 un de cekirdegi ceZbediyo beni. Napsam ya
iPhone 5 ve Htc One arasından ihtiyacına uygun olanı al.
Ya aslinda iphone nin akiciligi haticenin sesi gorunumu s4 un de cekirdegi ceZbediyo beni. Napsam ya
8 çekirdek yok telefonda. 2 farklı 4 çekirdekli işlemci var. Biri düşük işlemlerde diğeri performans gerektiren işlemlerde çalışıyor.
)bence s4hiç problem yaratmaya gerek yok ne istersen var
Ya arayuz falan htc den iyi. Ne bilim. Ama gonlumden s4 gecmiyor
- - - Eklendi - - -
şunu biliyrum ki iphone kasmayacak ama tel kucucuk havasi yok)
- - - Eklendi - - -
Ya bide ben androidin gicikligini tattim. İos istiyorum yani. S4 alsam bi fark yok gibi hissedcem. Eski teli kullaniyorum gibi hissedecem
hava dediğim karizması falan yok.büyük ekran daha büyük hava demekse s4 .
not:hava atmak nedir ya tabi kaç yaşındasın bunada bağlı ...
yaşım 17 bu arada. lise ortamı falan
o yüzden dedim hava diye. biraz da kuzene hava atıcam benden 2 yaş büyük
bu ne lan aldığın telefona bak demesin 
iPhone 5 ve karizması yok ha??
Ya bide ben androidin gicikligini tattim. İos istiyorum yani. S4 alsam bi fark yok gibi hissedcem. Eski teli kullaniyorum gibi hissedecem
Varda s4kadar degil. Bide su var. Ben android kadar ozgur olmak istiyorum ve androidin fonksiyon cesidini istiyorum ( goz algilama gibi ) bunlarin yanisira androidin siradan olusunu daha dogrusu s4un siradan olusunu istemiyorum ve androidin ios kadar stabil olmamasini istemiyorum. Cok kasiyor yav. İos da da isim ve stabilize var. Yarin karar vercem ve hala kararsizimmmm!!
dostum antırt tan bi tırt çıkmazhtc one![]()
o yüzden ayoes forevır diyoruz
yalnız kac gb olanı keser beni? 32 keser de 16 keser mi? oyun film falan yüklicem. bide müzik