HTC One S Sahibi Olan Arkadaşlar: Bu telefonu nerden buldunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
HTC One S Sahibi Olan Arkadaşlar: Bu telefonu nerden buldunuz?
Yaklaşık 2 aydır bu telfonu bekliyorum ama resmi olarak satışa sunulmadı hala. Fiyatı konusunda da birşey bilmiyorum ama tahminen 1600 cıvarı olacak. Sahibinden.com'da birsürü satan insan var ama onlara asla güven olmaz. İlk olarak sorun şu arkadaşlar birsürü başlık açmışsınız yok tuşu basmıyor yok şarjı dolmuyor filan :D Bu telefonu nerden aldınız söyler misiniz? ve ne kadara aldınız. İkinci sorum da One s in fiyatının biraz yüksek olması yani ciddi düşünürsem bu telefonu almam zor. O yüzden EVO 3D düşünüyorum özellikleri gayet güzel ama 2 tane kameraya gerek yoktu bence ve çok ağır + kalın. Ama fiyat ve özellikler beni cezbediyor. Siz ne diyorsunuz bu konuda almalı mıyım? Ya da ona eşdeğer bir telefon önerebilir misiniz? Fiyatı fazla olmayan 1000 lira cıvarında. HTC istiyorum çünkü arayüzü çok hoşuma gidiyor ve şunu merak ediyorum EVO 3D'ye HTC Sense 4 güncellemesi geldi diye duydum doğru mu?

Çok soru sordum çünkü aklım çok karışık yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar.

maxxiceppp

Üye
Hocam ben almanyadan getirttim 100 tl iade alamamiza rağmen 1100 tl ye geldi şimdilik sorunsuz kullanıyoruz çok şükür 2 tane evo 3d eder benim gözümde boyut olarak çok kullanışlı x çiler duymasın 2 çekirdekten 4.cekirdek performansı almak çok iyi benchmarklarda ünlü oldu ;) tavsiye ederim seninde dediğin gibi bayağı fiyat farkida var zaten teller arasindada çok fark var

klongs

klongs

Üye
evo 3D ye sense 4.0 gelmeyecek

• Beğen
Tepkiler: nanotex

maxxiceppp

Üye
bu arada ben evoyu kendi klasında beğenmiyorum örneğin optimus 3d ile yarışırken bayagi altta kalıyor sana tavsiyem daha. farkli modellere yonelmen

kelooo

Üye
vallahi bende merakla bekliyorum bu teli nette izledim çok akıcı bir cihaz sesi nasıldır acaba oda iyiyse hiç düşünmeden alırım sıkıldım nokiadanda bellesindende

maxxiceppp

Üye
Ses konusunda kalite var ama ses seviyesi çok düşük fakat iş kulakliga gelince htc nin normal kulaklıyla bile süper ses var. Dr. Dre iyi yapmış aferim:)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
15 haziranda vodafone getiriyormuş fiyat 1700 lira hadi bakalım :D yemiycem içmiycem bu telefonun taksidini ödiycem. zate nevo 3d tam oturmamıştı içime. one s istiyorumm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hocam ben almanyadan getirttim 100 tl iade alamamiza rağmen 1100 tl ye geldi şimdilik sorunsuz kullanıyoruz çok şükür 2 tane evo 3d eder benim gözümde boyut olarak çok kullanışlı x çiler duymasın 2 çekirdekten 4.cekirdek performansı almak çok iyi benchmarklarda ünlü oldu ;) tavsiye ederim seninde dediğin gibi bayağı fiyat farkida var zaten teller arasindada çok fark var

duyduk artık :D quadrant standart skorun kaç?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
indirirsen memnun olurum merak etmiştim.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar atışma yapmayın lütfen konumuz htc one s :D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
One S sahipleri One X sahiplerine karşı :D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar HTC ye sorduğumda ayın 20sinde satışa başlanacak dediler az kaldı heyecanlanıyorum :D 1700 lira fiyat ne diyorsunuz bu konuda

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Arkadaşlar HTC ye sorduğumda ayın 20sinde satışa başlanacak dediler az kaldı heyecanlanıyorum :D 1700 lira fiyat ne diyorsunuz bu konuda
İdeal fiyat :) Ama One X almayı tercih et bance almışken tam al :)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi

İdeal fiyat :) Ama One X almayı tercih et bance almışken tam al :)
Aslında bence ideal olan 1500-1600 arasıydı :D o kadar uçamam yani bunu bile zor alıcam hem o parayı verecek olsaydım S3 alırdım :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aslında bence ideal olan 1500-1600 arasıydı :D o kadar uçamam yani bunu bile zor alıcam hem o parayı verecek olsaydım S3 alırdım :D
Yanlış düşünüyorsun dostum tabi ki tercih meselesi ama One X i daha iyi araştır ;) One S al inşallah sorun yaşamazsın şans işi böyle şeyler :)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi

Yanlış düşünüyorsun dostum tabi ki tercih meselesi ama One X i daha iyi araştır ;) One S al inşallah sorun yaşamazsın şans işi böyle şeyler :)
One X i çok araştırdım denedim de güzel telefon. Ama dediğim gibi o kadar para veremem. İnşallah bir sorun çıkmaz da alırım One S'i. :) Duyduğuma göre şarj konusunda çok sorunluymuş one x

Üst Alt