nanotex
Üye
HTC One S Sahibi Olan Arkadaşlar: Bu telefonu nerden buldunuz?
Yaklaşık 2 aydır bu telfonu bekliyorum ama resmi olarak satışa sunulmadı hala. Fiyatı konusunda da birşey bilmiyorum ama tahminen 1600 cıvarı olacak. Sahibinden.com'da birsürü satan insan var ama onlara asla güven olmaz. İlk olarak sorun şu arkadaşlar birsürü başlık açmışsınız yok tuşu basmıyor yok şarjı dolmuyor filan
Bu telefonu nerden aldınız söyler misiniz? ve ne kadara aldınız. İkinci sorum da One s in fiyatının biraz yüksek olması yani ciddi düşünürsem bu telefonu almam zor. O yüzden EVO 3D düşünüyorum özellikleri gayet güzel ama 2 tane kameraya gerek yoktu bence ve çok ağır + kalın. Ama fiyat ve özellikler beni cezbediyor. Siz ne diyorsunuz bu konuda almalı mıyım? Ya da ona eşdeğer bir telefon önerebilir misiniz? Fiyatı fazla olmayan 1000 lira cıvarında. HTC istiyorum çünkü arayüzü çok hoşuma gidiyor ve şunu merak ediyorum EVO 3D'ye HTC Sense 4 güncellemesi geldi diye duydum doğru mu?
Çok soru sordum çünkü aklım çok karışık yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar.
Bu telefonu nerden aldınız söyler misiniz? ve ne kadara aldınız. İkinci sorum da One s in fiyatının biraz yüksek olması yani ciddi düşünürsem bu telefonu almam zor. O yüzden EVO 3D düşünüyorum özellikleri gayet güzel ama 2 tane kameraya gerek yoktu bence ve çok ağır + kalın. Ama fiyat ve özellikler beni cezbediyor. Siz ne diyorsunuz bu konuda almalı mıyım? Ya da ona eşdeğer bir telefon önerebilir misiniz? Fiyatı fazla olmayan 1000 lira cıvarında. HTC istiyorum çünkü arayüzü çok hoşuma gidiyor ve şunu merak ediyorum EVO 3D'ye HTC Sense 4 güncellemesi geldi diye duydum doğru mu?Çok soru sordum çünkü aklım çok karışık yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar.