ANIL
Admin
2 yil sonra satmaya kalkistigimda fazla değer kaybetmemis olsun diyorsun.bu yuzden iphone 5 olabilir.veya yeni iphone![]()
32 alırsa hiç değer kaybetmez şuan 2600 lira

2 yil sonra satmaya kalkistigimda fazla değer kaybetmemis olsun diyorsun.bu yuzden iphone 5 olabilir.veya yeni iphone![]()

bende şimdi note 3 ile one max arasındayım 2 side piyasaya çıkmadı çıktıklarında daha iyi karar vereceğim 
birde herkeste vardır kızılaydan dağıtılmış gibi bak s4'e internette hemen 1.500 lere düştü note 3 çıkınca ne olur kim bilir 
çünkü 2de bir telefon çıkartan platform değil 2 yılda 1 çıkartıyor adamlar belki 5s te değişiklik olur çünkü 5'te çok ilgi görmedi...
ses çıkışınıda s3'te s2 ye göre biraz iyileştirmiştiler s4'te de iyileştirilmiş olmasını umuyorum o kasmaları ben hiç yaşamadım belkide sizin test ettiğiniz cihazlar sorunluydu belkide virüs girmişti dünde biriye tartıştım bunun yüzünden adamların gecikme süresi iphone 5'ten bile az yani
ha bug illaki olur olmaz değil ama bir sonraki versiyonda düzeltilir ama nedense samsung rehber bugunu hiç çözemedi 
yakınımın hediyesi olacak acaba ayıp olur mu32 alma şansın varsa tabiki 32![]()
32 istesemgerek yok lte ye falan bildiğimiz burda satılan modelden alınacak. iphone 5 istiyorum gibihTC One bence daha iyidir arayüzünü beğenmiyorsan kaldı ki bende pek sevmedim geliştirilmesi gerek sanki her neyse google edition'unu albende şimdi note 3 ile one max arasındayım 2 side piyasaya çıkmadı çıktıklarında daha iyi karar vereceğim
s4'te iyidir kullanımı v.s rahattır cpu'ları neredeyse s4 ile aynıdır gpu da aynı şekilde ama diğer markalara göre çok çok daha zarar ederbirde herkeste vardır kızılaydan dağıtılmış gibi bak s4'e internette hemen 1.500 lere düştü note 3 çıkınca ne olur kim bilir
iphone 5 ise herşeyi yazılımla halledilmiş bir cihazdır yani ses çıkışı bir hTC kadar olamasa da iyidir + kamerası da kötü değildir ve satarken daha çok para eder yani s4 ve htc one gibi telefonlar piyasadan yok olur iphone 5 halan daha durur piyasadaçünkü 2de bir telefon çıkartan platform değil 2 yılda 1 çıkartıyor adamlar belki 5s te değişiklik olur çünkü 5'te çok ilgi görmedi...
yani ben olsam öyle veya böyle özünde s4 alırım çünkü kullanımı rahat 2600 mAh batarya var + değiştirilebiliyor sonra hafıza kartı takılabiliyor 64GB'ta kadar daha sonra güncelleme açısından en iyi android markası samsung iyi kötü veriyor yani güncelleme s2 bile en son 4.1.2 yi aldı ve yeni arayüze kavuştu yeter daha iyisi can sağlığı,samsung cephesinde canımı sıkan tek şey o berbat ses çıkışı ama bak arkadaşın belki orada S4'ün LTE versiyonunu bulur Türkiye'de yok ondan almasını tavsiye ederim çünkü Snapdragon 800 var belki note 3'te bile kullanılmayabilirses çıkışınıda s3'te s2 ye göre biraz iyileştirmiştiler s4'te de iyileştirilmiş olmasını umuyorum o kasmaları ben hiç yaşamadım belkide sizin test ettiğiniz cihazlar sorunluydu belkide virüs girmişti dünde biriye tartıştım bunun yüzünden adamların gecikme süresi iphone 5'ten bile az yani
ha bug illaki olur olmaz değil ama bir sonraki versiyonda düzeltilir ama nedense samsung rehber bugunu hiç çözemedi
![]()
yakınımın hediyesi olacak acaba ayıp olur mu32 istesem
- - - Eklendi - - -
gerek yok lte ye falan bildiğimiz burda satılan modelden alınacak. iphone 5 istiyorum gibi

???iphone de karar kıldım. ya bu arada son sürümlerde ipadda ve iphoneda klasör oluşturulmuyor

Htc One'ın sesi dışında geri kalan her şey için S4 diyorum ben![]()

one daha pahalı çünküHangi GSM bayisine gittiysem hTC One'ını öneriyorlar. Demek ki bir bildikleri var.![]()

one daha pahalı çünkü![]()

32 alırsa hiç değer kaybetmez şuan 2600 lira![]()

![]()
Bu arada yanilmiyorsam htc onenin 16 gb versiyonu yokki.64te yok. 32 olarak satiliyor![]()

Ben iPhone 5 için söyledim![]()
pardon