iPhone 5 vs Samsung Galaxy S4 vs HTC One vs Xperia Z(Öneri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
:oha:

avcitalip

avcitalip

Üye
hTC One bence daha iyidir arayüzünü beğenmiyorsan kaldı ki bende pek sevmedim geliştirilmesi gerek sanki her neyse google edition'unu al :oke: bende şimdi note 3 ile one max arasındayım 2 side piyasaya çıkmadı çıktıklarında daha iyi karar vereceğim :evet:

s4'te iyidir kullanımı v.s rahattır cpu'ları neredeyse s4 ile aynıdır gpu da aynı şekilde ama diğer markalara göre çok çok daha zarar eder :evet: birde herkeste vardır kızılaydan dağıtılmış gibi bak s4'e internette hemen 1.500 lere düştü note 3 çıkınca ne olur kim bilir :evet:

iphone 5 ise herşeyi yazılımla halledilmiş bir cihazdır yani ses çıkışı bir hTC kadar olamasa da iyidir + kamerası da kötü değildir ve satarken daha çok para eder yani s4 ve htc one gibi telefonlar piyasadan yok olur iphone 5 halan daha durur piyasada :evet: çünkü 2de bir telefon çıkartan platform değil 2 yılda 1 çıkartıyor adamlar belki 5s te değişiklik olur çünkü 5'te çok ilgi görmedi...

yani ben olsam öyle veya böyle özünde s4 alırım çünkü kullanımı rahat 2600 mAh batarya var + değiştirilebiliyor sonra hafıza kartı takılabiliyor 64GB'ta kadar daha sonra güncelleme açısından en iyi android markası samsung iyi kötü veriyor yani güncelleme s2 bile en son 4.1.2 yi aldı ve yeni arayüze kavuştu yeter daha iyisi can sağlığı,samsung cephesinde canımı sıkan tek şey o berbat ses çıkışı ama bak arkadaşın belki orada S4'ün LTE versiyonunu bulur Türkiye'de yok ondan almasını tavsiye ederim çünkü Snapdragon 800 var belki note 3'te bile kullanılmayabilir :evet: ses çıkışınıda s3'te s2 ye göre biraz iyileştirmiştiler s4'te de iyileştirilmiş olmasını umuyorum o kasmaları ben hiç yaşamadım belkide sizin test ettiğiniz cihazlar sorunluydu belkide virüs girmişti dünde biriye tartıştım bunun yüzünden adamların gecikme süresi iphone 5'ten bile az yani :) ha bug illaki olur olmaz değil ama bir sonraki versiyonda düzeltilir ama nedense samsung rehber bugunu hiç çözemedi :zzz:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
32 alma şansın varsa tabiki 32 :oke:
yakınımın hediyesi olacak acaba ayıp olur mu :D 32 istesem

- - - Eklendi - - -

hTC One bence daha iyidir arayüzünü beğenmiyorsan kaldı ki bende pek sevmedim geliştirilmesi gerek sanki her neyse google edition'unu al :oke: bende şimdi note 3 ile one max arasındayım 2 side piyasaya çıkmadı çıktıklarında daha iyi karar vereceğim :evet:

s4'te iyidir kullanımı v.s rahattır cpu'ları neredeyse s4 ile aynıdır gpu da aynı şekilde ama diğer markalara göre çok çok daha zarar eder :evet: birde herkeste vardır kızılaydan dağıtılmış gibi bak s4'e internette hemen 1.500 lere düştü note 3 çıkınca ne olur kim bilir :evet:

iphone 5 ise herşeyi yazılımla halledilmiş bir cihazdır yani ses çıkışı bir hTC kadar olamasa da iyidir + kamerası da kötü değildir ve satarken daha çok para eder yani s4 ve htc one gibi telefonlar piyasadan yok olur iphone 5 halan daha durur piyasada :evet: çünkü 2de bir telefon çıkartan platform değil 2 yılda 1 çıkartıyor adamlar belki 5s te değişiklik olur çünkü 5'te çok ilgi görmedi...

yani ben olsam öyle veya böyle özünde s4 alırım çünkü kullanımı rahat 2600 mAh batarya var + değiştirilebiliyor sonra hafıza kartı takılabiliyor 64GB'ta kadar daha sonra güncelleme açısından en iyi android markası samsung iyi kötü veriyor yani güncelleme s2 bile en son 4.1.2 yi aldı ve yeni arayüze kavuştu yeter daha iyisi can sağlığı,samsung cephesinde canımı sıkan tek şey o berbat ses çıkışı ama bak arkadaşın belki orada S4'ün LTE versiyonunu bulur Türkiye'de yok ondan almasını tavsiye ederim çünkü Snapdragon 800 var belki note 3'te bile kullanılmayabilir :evet: ses çıkışınıda s3'te s2 ye göre biraz iyileştirmiştiler s4'te de iyileştirilmiş olmasını umuyorum o kasmaları ben hiç yaşamadım belkide sizin test ettiğiniz cihazlar sorunluydu belkide virüs girmişti dünde biriye tartıştım bunun yüzünden adamların gecikme süresi iphone 5'ten bile az yani :) ha bug illaki olur olmaz değil ama bir sonraki versiyonda düzeltilir ama nedense samsung rehber bugunu hiç çözemedi :zzz:
gerek yok lte ye falan bildiğimiz burda satılan modelden alınacak. iphone 5 istiyorum gibi

drivenn

Üye
Kesinlikle iphone 5 derim s3 kullanıcısı olarak bir süre sonra androidde donmalar vs çok sinir bozucu

avcitalip

avcitalip

Üye
yakınımın hediyesi olacak acaba ayıp olur mu :D 32 istesem

- - - Eklendi - - -

gerek yok lte ye falan bildiğimiz burda satılan modelden alınacak. iphone 5 istiyorum gibi

farkını verirsen olmaz galiba,lte versiyonunda snapdragon 800 var o yüzden dedim :)

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
iphone de karar kıldım. ya bu rada son sürümlerde ipadda ve iphoneda klasör oluşturulmuyor

- - - Eklendi - - -

iphone de karar kıldım. ya bu arada son sürümlerde ipadda ve iphoneda klasör oluşturulmuyor
???

- - - Eklendi - - -

beyler o kadar yazdınız bi buna yazın ya :D

Türe

Türe

Üye
Nasıl oluşmuyor ?

Invoke

Invoke

Üye
Bu konular hala bitmedi mi, Z'yi ele hacı. i5 güzel telde ios sevene... s4 ile one arasından da ben olsam one alırdım... Ya da cebi büyük pantolonun varsa biraz bekle ZU al :pro:

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
süre 2 hafta daha uzadı. 2 hafta sonra karar vericem. i5 dicem büyük ihtimalle. ama arkadaşlar bi sorun var. kuzenin pasaportu vardı diye biliyodum. doluymus. yani tel kaydedilmş. parayla yapan yok mu bu işi? ya da nasıl pasaportsuz yapıcam

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
bana cevap veren yokmu ? :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Parayla kayıt edeni var ama o işleri yüz,yüze yapmanız lazım
Birde eylül gibi 5s çıkabilir,yakında tahmini konsept resimleri etrafta gezer

Hasand.

Hasand.

Üye
htc one al muhıtıs bır telefon istersen s4 al ben kullanıyorum tavısıyemdır secım senının

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
parayla edenden yapcam. adam ya 6 ay sonra imei kaydını silerse ? :D

- - - Eklendi - - -

beyler fikri olan yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...