Arkadaşlar Yurtdışından Ücretsiz Kargo İle Telefon Göndeen Siteler Buldum Alacaklar Baksın

Sponsorlu Bağlantılar

asauult1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yurtdışından Ücretsiz Kargo İle Telefon Göndeen Siteler Buldum Alacaklar Baksın
Benim Önerim : Bu Siteler Yurdışı Siteleri ve Bazılarında Türkiyeye Ücretsiz Kargo var ama 10 15 Günlük Kargo Süreleri Var. Orjıal Telefonlarda Satılmakda. Mesela Bir Galaxy S5 250- 300 Dolar Civari S5 300 Dolar 650 Tl Falan Gelıyor Alsak 650 Tl'ye Sonra Üzerine Turkcell'den İmei Kaydı Yaptırsak Paraport Uzerıne Gumruk Vergısı Falan Toplam 850 Tl Falan Eder Galıba Garantısı İçin Kvk Yada Gıdıp Para Ödesenız Kaydettırsenız 1.000 Tl Yi Geçmez Diye Düşünüyorum.

Düşünenler İçin Paylaştım Konu Alıntıdır . Bı Kısından Aşağısı Virvir.net'den Alıntıdır ......

Internet üzerinden ürün satmak
son zamanlarda gerçekten çok revaçta bir konu çünkü ürünlerin satışındaki kar marjinali çok yüksek, özellikle yurtdışından ürünler getiriliyorsa fiyat olarak daha da yüksek bir kar marjinaline satılabiliyor.

Genellikle ürünler Çin’den alınıyor çünkü Çin dünyada en fazla marka yapan ve satan ülke ucuz iş gücü ile çalışan Çin fabrikaları dünya pazarına çok ucuza mal satabiliyor.

Internet’ten ürün satmakta ki en büyük avantajlardan birisi ürünü getiririp sizin satmanız yani birinci elin sizin olması ayrıca birçok ülke ücretsiz kargo sistemi ile çalışarak bu ürünleri satmaktadır.

Ama standart olarak Çin siteleri ucuzken ABD siteleri ucuz ama kaliteleri satmaktadır. Tabiyki Çin sitelerine göre ucuz olamaz orası ayrı bir mevzudur.


Bu kadar bilgiden sonra sizlere bildiğim ve açıklamaları ile ortaya koyacağım siteleri sıralamak istiyorum umarım işinize yarar ve bir yorum yazarsınız.


Uyarı: burada paylaştığım sitelerden alışverîş yapmadan önce lütfen Türkiye’ye ürün gönderip göndermediğine bakınız bazı sîtelerde gönderiliyor dediği halde gönderilmediği hakkında mail geldi. Alışverişte mutlaka Türkiye seçimini kontrol ederek free shiphing yazıp yazmadığını kontrol ediniz.

Site:




  • Dünyanın en büyük alışveriş sitesi. Amerika’da olan site birçok ürünü avantajlı fiyata vermektedir. Özellikle bazı günlerde 100 dolarlık ürünü 30-40 dolara sattıkları gün olmaktadır. Türkiye fiyatlarına göre ucuz olan site birçok markada satmaktadır.
Kargo yönünden Türkiye’ye direkt olarak ücretsiz kargo sunmamaktadır. Uygun kargo firmaları ile size gönderim yapmaktadır.

Kategori: birçok marka ve ürün bulunmaktadır.

Site:



Dünyanın en büyük çin sitesidir kıyafetten, elektroniğe, ayakkabıdan, her türlü ev malzemesine kadar herşey bu sitede. Ayrıca bu site için dünyanın en ucuz alışveriş sitesi denilebilir. Türkiyeye ücretsiz gönderim yapmaktadır. kargo parası genellikle olmamaktadır. Kendimde alışveriş yaptım buradan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Site




  • Çin alışveriş sitesî genellikle kıyafet ve takıların bulunduğu sitedir. Ürünlerin karşılama seçenekleri alt kısımda yazmaktadır. Genellikle ücretsîz kargo ile gelmektedir. Alışveriş yaptım 15-20 gün içerisînde geldi. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz teşekkürler
Site:




  • Dünyanın en büyük sitelerinden birisi Türkiye’de ki gittigidiyor mantığı ile çalışıyor. Birçok tedarikçinin ürün satışının ve birçok ikinci elin bulunabileceği bir sitedir. En büyük özelliği ikinci el bulabileceğiniz tek sitedir.



  • Türkiye’ye birçok satıcı ücretsiz gönderin yapmaktadır. (Tek sorun çok satış yapanlardan alınız dolandırma sorununa karşı)
Kategori:her türlü ürün bulunmaktadır.

Site :




  • Çin sitesidir. Ücretsiz Kargo ile çalışır. Genellikle teknolojik ürünler vardır. Türkiye fiyatlarına göre ucuz Çin siteleri arasında pahalı bir sitedir.



  • Ulaşım süresi : En az 2 Haftadır
Site:




  • Giyim üzerine satış yapılan yurtdışı internet sitesi kıyafetleri genel ve ucuzdur
Site:




  • Kıyafet üzerine satışın oluğu Çin sitesi Türkiye’ye gönderimi bulunmakta ve ucuz ürünler satmaktadır.
Site:




  • Çin sitesidir birçok ürünün ucuz satıldığı bir sitedir. Ücretsiz kargo sistemi ile çalışır. Dealextremeye göre daha hızlı gönderim yapmaktadır.
Kategori: genellikle elektronik ürünler bulunmaktadır.

Site:




  • Ayakkabı ürünlerinin satıldığı bir site Türkiye’ye ürün gönderimi bulunmakta ama fiyatları Türkiye’ye aynı seviyededir.
Site:




  • Çin sitesi genellikle ucuz elektronik ürünler satılmakta güvenilir bir site Türkiye’ye ücretsiz gönderimi bulunmaktadır.
Site:




  • Birçok ayakkabının bulunduğu Amerikan sitesidir Türkiye’ye gönderimi bulunmaktadır.
Site:




  • Giyim üzerine birçok markanın satıldığı ve kargonun ücretsiz olduğu alışveriş sitesi
Site:




  • Genellikle çanta ve valizlerin satıldığı Amerikan sitesi Türkiye’de satışı bulunmaktadır.
Site:



Güneş gözlüğü için yapılan internet sitesi Türkiye’ye ücretsiz gönderimi bulunmaktadır.

Site:




  • Değişik ürünlerin bulunduğu alışveriş sitesi Amerikan sitesi Türkiye’ye ücretsiz gönderim bulunmaktadır.
Site:




  • Çok kaliteli ve ucuz bir site saatten ayakkabıya tekstil ürünlerine birçok ürün var 10 gün içerisinde ürün gönderimi yapılmaktadır.
Site:




  • Giyim üzerine çok uygun bir Çin sitesi ama siteyi google chorme de açıp dilini İngilizce yapmayı unutmayınız. Ücretsiz Türkiye’ye gönderimi bulunmaktadır.
Site:




  • Kozmetik ve parfüm sitesi ürünleri gayet ve Türkiye’ye ücretsiz kargo sağlamaktadır.
Site:




  • Spor malzemeleri satan internet sitesi uygun fiyatı ürünler bulunmaktadır.
Site:




  • Her türlü eşyanın satıldığı internet sitesi herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.
Site:



Marka ayakkabıların satıldığı Amerikan sitesidir. Türkiye’ye gönderimi bulunmaktadır.

Site:




  • Ayakkabı sitesidir
Site:


Ayakkabı sitesidir ucuz bir sitedir.

yurtdısından alışveriş yaparken alışveriş yaptıgınız site hangi ödeme yöntemlerini kabul ediyor bunlara dikkat ediniz. örnegin paypal, moneybookers, gibi güvenli olan alışveriş öncesi ve snrasında müşteriyi herzaman koruyan ödeme kanalların olup olmadıgına dikkat ediniz. Eğer bu tip ödemeleri kabul etmiyor sadece westernunion, banktransfer, moneygram gibi ödeme kanallarını kabul ediyor ve sitedeki elemanlar bu kanallarda ısrarcı oluyorlar kesinlikle o sitelerden kacının, cunku bu tip ödeme kanallarından ödeme yaparsanız kesinlikle hiç bir şey ispatlayamazsınız paranız yanar. zaten kendine güvenen firmalar özellikle dünyaya satış yapıyorsa öncelikle paypal ve moneybookers gibi ödeme kanallarını kullanır. Cunku bu tip ödeme kanalları çok güvenlidir. hiç bir satıcı kendini riske atamaz. Özellikle Paypal bu konuda çok titizdir. Urunleri alırken malın fiyatlarınada cok dikkat ediniz, özellikle alibaba.com gibi internet sitelerinde bir cok dolandırıcı mevcuttur. Genelde paypal ödeme kabul eden yerleri tercih etmeye calısın. Aksi taktirde paranızı kaybedebilirsiniz. Simdilik benden bu kadar, umarım faydalı olması dileğiyle… Gümrük mevzuatlarında her gecen gün değişiklik oluyor onlarıda takip etmenizde fayda vardır. Alıntıdır :
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: xpprox


Üst Alt