Galaxy S4ten Iphone 4s E Gecilir Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

tsunmys

Üye
Soru androidden iosa geçilir mi olmalı idi? Bence geçilmez.

Akıncı

Akıncı

Üye
şu telefonu nasıl kastıyorunuz anlamadım
kaymak gibi telefon geçersen büyük hata yaparsın

• Beğen
Tepkiler: .caner.
vic353

vic353

Üye
estafurullah

furkey

Üye
s4 değil de htc one alsaydın daha memnun kalırdın sanki. Neyse olan olmuş :) s4 de fena sayılmaz :)

furkann20

furkann20

Üye
Sıfır telefon almışsın sonuçta değiştirme/satma zarar edersin..
Ama para sıkıntı olmaz diyorsan iphone 5 veya 5s'e geçmeni tavsiye ederim.
Yeni güncellemeyle iphone 4 yavaşladı diyorsun ama aşağı yukarı 4s de kasılacaktır yani aralarında çok fark olmayacaktır, bu yüzden 5 veya üzerine geçmeni öneririm...

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
Ben burda sizden fikir almak icin konu acmisim.Siz gelip ayni model telefonlarla sidik yaristiriyorsunuz :)
S4 le gir bakalim en basitinden minion rusha.Kasmiyorsa helal olsun derim ellerinden operim
Ha ama custom rom mus kernelmis beni orasi ilgilendirmez.Ben riskli islem yaparak kac bin liralik telefonu adam edeceksem benim icin bi degeri olmaz bu telefonun
Ama mecbur bunu kullanicam yaptim bo eseklik.Uzun sureli iPhone kullanmamis kim varsa bende suc buluyor
S4le devam mi? Evet
Bir daha android telefon? ASLA
Marka kotulemekse marka kotulemek,kendi romunda kasan telefon benim icin bitmistir

anilari35

anilari35

Üye
Ben burda sizden fikir almak icin konu acmisim.Siz gelip ayni model telefonlarla sidik yaristiriyorsunuz :)
S4 le gir bakalim en basitinden minion rusha.Kasmiyorsa helal olsun derim ellerinden operim
Ha ama custom rom mus kernelmis beni orasi ilgilendirmez.Ben riskli islem yaparak kac bin liralik telefonu adam edeceksem benim icin bi degeri olmaz bu telefonun
Ama mecbur bunu kullanicam yaptim bo eseklik.Uzun sureli iPhone kullanmamis kim varsa bende suc buluyor
S4le devam mi? Evet
Bir daha android telefon? ASLA
Marka kotulemekse marka kotulemek,kendi romunda kasan telefon benim icin bitmistir
kardeş ben sana söylüyom al discovery kullan D 650 tl 0 kasma D güç koruması modunda butun herşey kasmadan açılıyor D

Akıncı

Akıncı

Üye
Kasmayıyor kardeşim nasıl beceriyorsun root yapmadan öncede kasmıyordu root yaptıktan sonra hiç sıkıntı yok vallaha anlamıyorum s4 kadar iyi twlwfonda nasıl bunlar gerçekleşiyor

• Beğen

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
Bi tane virus programi kurdum.Onbellek falan ne varsa sildim.Sonra da bataryayi cikarip tsktim.Telefonun kaderi degisti

anilari35

anilari35

Üye
virüs programı hangisi? banada lazımda bir tane düzgün çalışan bulamadım

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
MobileCare

uguro

uguro

Üye
Bence büyük hata yaparsın Sen 13 mp kameralı Televizyon kumandalı Benchmark puanları neredeyse 2 ye katlayan telefondan 4S e düşüceksin Ferrari'den sonra Audi 'ye binmek gibi :DAyrıca S4 kullandıktn sonra 4S ekranı sana çok küçük gelicek ve yavaşlığı hissediceksin .... Özellikle İOS 7 den sonra 4S ler acaip kasmaya başlamış arkadaş 4S kullanıyor yavaşlıktan dolayı Girdiğimiz mekanda check'in yapamadığı için benide etiketlesene benimki 10 saatte açılıyor demişti :D bunuda düşün derim...

• Beğen

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
Bence büyük hata yaparsın Sen 13 mp kameralı Televizyon kumandalı Benchmark puanları neredeyse 2 ye katlayan telefondan 4S e düşüceksin Ferrari'den sonra Audi 'ye binmek gibi :DAyrıca S4 kullandıktn sonra 4S ekranı sana çok küçük gelicek ve yavaşlığı hissediceksin .... Özellikle İOS 7 den sonra 4S ler acaip kasmaya başlamış arkadaş 4S kullanıyor yavaşlıktan dolayı Girdiğimiz mekanda check'in yapamadığı için benide etiketlesene benimki 10 saatte açılıyor demişti :D bunuda düşün derim...
O derece yani :D zaten bunda kalmaya karar kıldım simdilik,son cikanin iki alt modelini kullanacagima modelinin en ustunu kullanirim daha iyi

theeternal

theeternal

Üye
büyük hata yaparsın s4 nere 4s nere :D

uguro

uguro

Üye
Aynen katılıyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: theeternal
Lohengram

Lohengram

Üye
Geçilmez :oku

kapakli511

kapakli511

Üye
telefon 8 değil 4 çekirdekli

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Arkadaslar merhaba
Ben 1 yildir iphone kullaniyordum.Son olarak kullandigim cihaz iP 4 tu ve son guncellemeyle cok kastigi icin degistirmeye karar verdim.Hic kullanma imkanim olmadan direk S4 aldim.Hani su 8 cekirdekli olan telefon.Hepsi hikaye.Bu da kasiyor.O kadar para verdigim halde kasan telefonu kullanmak icime sinmiyor.
Ayrica da telefona tam alisamadim.Yani androide alisamadim.iOs daha kolay geliyordu bana.Daha alali 15 gun oldu,tanidiktan aldim 1450 liraya.4 aylik cihaz
Simdi ben bu telefonu 4s le takas yapmak istiyorum sizce mantikli midir?Ve uzerine para alir ya da verir miyim piyasa hakkinda da bilgi verirseniz sevinirim
Tesekkurler

Kardeş aynı sorunu bende yaşamıştım. S3 ile root vs boşa. Şu an 4s sahibiyim. Ama ekran küçük geliyor. Htc one ye geçmek istiyorum ama s3 yüzünden androidden. Forumlarda araştırıyorum yorumlarda ne yazıyor biliyor musun? Androidin ios u. İos kadar stabil olur mu bilmiyorum ama herkes çok stabil olduğunu söylüyor. 4-5 aydır kullananlar varmış. Hiç kastığını görmedim diyorlar. Htc one dünyanın en karizma telefonu onu bilir onu söylerim. Bi araştır derim.

tonjours

tonjours

Üye
hayır.

Üst Alt