Ben embesil bi körüm o zaman ??bendeki s4 kasmiyor nedense
kardeş ben sana söylüyom al discovery kullan D 650 tl 0 kasma D güç koruması modunda butun herşey kasmadan açılıyor DBen burda sizden fikir almak icin konu acmisim.Siz gelip ayni model telefonlarla sidik yaristiriyorsunuz
S4 le gir bakalim en basitinden minion rusha.Kasmiyorsa helal olsun derim ellerinden operim
Ha ama custom rom mus kernelmis beni orasi ilgilendirmez.Ben riskli islem yaparak kac bin liralik telefonu adam edeceksem benim icin bi degeri olmaz bu telefonun
Ama mecbur bunu kullanicam yaptim bo eseklik.Uzun sureli iPhone kullanmamis kim varsa bende suc buluyor
S4le devam mi? Evet
Bir daha android telefon? ASLA
Marka kotulemekse marka kotulemek,kendi romunda kasan telefon benim icin bitmistir
Ayrıca S4 kullandıktn sonra 4S ekranı sana çok küçük gelicek ve yavaşlığı hissediceksin .... Özellikle İOS 7 den sonra 4S ler acaip kasmaya başlamış arkadaş 4S kullanıyor yavaşlıktan dolayı Girdiğimiz mekanda check'in yapamadığı için benide etiketlesene benimki 10 saatte açılıyor demişti
bunuda düşün derim...O derece yaniBence büyük hata yaparsın Sen 13 mp kameralı Televizyon kumandalı Benchmark puanları neredeyse 2 ye katlayan telefondan 4S e düşüceksin Ferrari'den sonra Audi 'ye binmek gibiAyrıca S4 kullandıktn sonra 4S ekranı sana çok küçük gelicek ve yavaşlığı hissediceksin .... Özellikle İOS 7 den sonra 4S ler acaip kasmaya başlamış arkadaş 4S kullanıyor yavaşlıktan dolayı Girdiğimiz mekanda check'in yapamadığı için benide etiketlesene benimki 10 saatte açılıyor demişti
bunuda düşün derim...
zaten bunda kalmaya karar kıldım simdilik,son cikanin iki alt modelini kullanacagima modelinin en ustunu kullanirim daha iyiArkadaslar merhaba
Ben 1 yildir iphone kullaniyordum.Son olarak kullandigim cihaz iP 4 tu ve son guncellemeyle cok kastigi icin degistirmeye karar verdim.Hic kullanma imkanim olmadan direk S4 aldim.Hani su 8 cekirdekli olan telefon.Hepsi hikaye.Bu da kasiyor.O kadar para verdigim halde kasan telefonu kullanmak icime sinmiyor.
Ayrica da telefona tam alisamadim.Yani androide alisamadim.iOs daha kolay geliyordu bana.Daha alali 15 gun oldu,tanidiktan aldim 1450 liraya.4 aylik cihaz
Simdi ben bu telefonu 4s le takas yapmak istiyorum sizce mantikli midir?Ve uzerine para alir ya da verir miyim piyasa hakkinda da bilgi verirseniz sevinirim
Tesekkurler