galaxy s mi alıyım iPhone 4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
ayfon 4 acık ara tabıkı fakat aradakı fıyat farkıda cok açık :)
ayron 4 her acıdan ustun parasıda dahil
ayfon3gs olsa neysede 4 ıle kıyaslanmaz bile

----------Eklendi @ 02:03:00 ---------- Yazıldı @ 01:54:41 ----------

ios cok daha ıyı bir işletım sıstemı,tam anlamıyla oturmuş bir sistem android kullanıcısı olarak android in daha cok yol alması gerektıgını dusunuyorum ha memnunum.suankı butcem ıle alabılecegım en ıyı telefon ve ısletım sıstemını kullanıyorum
ımkanım olsa ios lu bır telefonda alabılırım fakat kafamdakı ''ayfon kullanıcısı'' kimliği nedeniyle tercıhte etmeyebılırım.utanırım resmen mıllet bana hava atma meraklısı gozuyle baksın istemem,ama telefon ve sıstemı cok ıyı ona lafım yok

Ocean258

Ocean258

Üye
İlla ıkısındne bırını alacagım dıyorsan Android'ci olmama ragmen Iphone 4 al derım hocam ben sana..
Samsung Galaxy S'te ekranla ılgıı bı cok sorunu var.. bide s2 ile karşılaştırma yaparsan donanım olarak s2 çok daha güçlü ancak yazılım stabilitesi iPhone'un daha iyi olduğu için yine eziyor..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iPhone 4S

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
iphone 4 4s hangisi olursa olsun gerçekten şiddetle tavsiye edeceğim telefonlar tamm kabul ediyorum şarj dayanma olayı çok zayıf kalıyor telefon elinden düşmüyorsa bir günü zor buluyor ama gerek yazılım desteği olsun gerekse marketindeki düzen 370 000 oyun, uygulamasıyla apple bir başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...