Aynen arc s alıp anroide welcome diyorum ordaki uygulamaları TR yapıyorum
o cihazı ben de almayı düşünüyorum..hayırlı olsun kardeş....Aynen arc s alıp anroide welcome diyorum ordaki uygulamaları TR yapıyorum
catdog136' Alıntı:neo v değil neo alın neo daha iyi, hem duyduğuma göre neo v de multi touch yokmuş![]()
Evet arkadaşlar az önce SE Xperia Neo V sipariş ettim. 19.07.2011 tarihinde C6-01'imi hevesle almıştım. İyi kötü anılarım oldu telefon ile ama artık Symbian canımı sıkmaya başlamıştı. Uygulama yoktu, telefon yavaştı. Telefonu satmadım, babama verdim. Aslında Windows Phone almayı düşünüyordum ama almak için biraz erken dedim kendi kendime. Android'i ne kadar sevmesemde şimdi ona geçiyorum. Bu bölümde emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ve iyi çalışmalar diliyorum![]()

neo v değil neo alın neo daha iyi, hem duyduğuma göre neo v de multi touch yokmuş![]()

Aynen arc s alıp anroide welcome diyorum ordaki uygulamaları TR yapıyorum
. Symbian harbiden oldu ha. Diorum benmi abartiom okadar kotumu die ama oyleymis 
Neo V'de de multitouch var hocam. Neo ile arasındaki tek fark kamerası. Neo almayı düşündüm ama bi kamera için 100-150 lira fazla vermeye gerek yok. Diğer arkadaşlara da tekrar teşekkür ediyorumneo v değil neo alın neo daha iyi, hem duyduğuma göre neo v de multi touch yokmuş![]()

'' takoz ''en kisa zamanda su 1000 tl lik takoz n8imi satip arc s alacagim,smbaian goedugum yere 10m den uzak duracam

'' takoz ''![]()

deme öyle ustafoursquare türkçe oldu ama gene ayfon ve android için..symbian a güncelleme yok..iyice unutulduk..sanırım veda vakti yaklaşıyor..

'' takoz ''
- - - Eklendi - - -
c7 le gurur duyyorum![]()
aynen bendeBende C7'mden çok memnunum, şimdilik symbian'dayım. Lumia'lar hele bir gelsin o zaman bakacağım ...