Elveda Symbian^3 kulancıları!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Hayırlı olsun.

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
Sagolasin dostum :)

WebStyle

WebStyle

Üye
Sevmesen de alışırsın. Hayırlı olsun.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hayırlı olsun.

cyber

cyber

Üye
bende geçecemde bi gecemedim hayırlı olsun buarada

catdog136

catdog136

Üye
neo v değil neo alın neo daha iyi, hem duyduğuma göre neo v de multi touch yokmuş :s

Jomolocco

Jomolocco

Üye
catdog136' Alıntı:
neo v değil neo alın neo daha iyi, hem duyduğuma göre neo v de multi touch yokmuş :s

yok artik yalan o

cukuleaks

Üye
Evet arkadaşlar az önce SE Xperia Neo V sipariş ettim. 19.07.2011 tarihinde C6-01'imi hevesle almıştım. İyi kötü anılarım oldu telefon ile ama artık Symbian canımı sıkmaya başlamıştı. Uygulama yoktu, telefon yavaştı. Telefonu satmadım, babama verdim. Aslında Windows Phone almayı düşünüyordum ama almak için biraz erken dedim kendi kendime. Android'i ne kadar sevmesemde şimdi ona geçiyorum. Bu bölümde emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ve iyi çalışmalar diliyorum :bye2:

Hikaye ayni sadece aldigim telefon farkli galaxy s. Bende neo v alacaktim vazgectim. Dediklerinin aynisindan dolayi symbiani biraktim. Flash oyunlar vs vs canimi sikmaya basladi. Androiddeyim c6-01 imi sattim. Cag atladim :)

- - - Eklendi - - -

Neo v 3d fotoraf cekebilior ve oyun acisindan neoya ve diger telefonlarin fiyatina kiyaslan cok iyi. Neodan daha iyi yani. Ve neo v nin multitouchu var. Neo v yi incelemek istersen xperia playi incele. Aradaki tek fark surgulu klavye. Digerleri ayni adreno205 snapdragon 1ghz .vede aklima gelmisken multitouch nasil olmasin zaten mantik olarak ters. Adam modern3 oynuyor hem kosma tusuna hem yon tisuna basiyor. Veya hm yurume hem ates etme. Kesinlikle sacma bi sitedir baktiginiz yer. :)

- - - Eklendi - - -

Aynen arc s alıp anroide welcome diyorum ordaki uygulamaları TR yapıyorum

Anaa noss sendemi androide geciyosun? :o. Symbian harbiden oldu ha. Diorum benmi abartiom okadar kotumu die ama oyleymis :)

by*cambaz

Üye
bende kurtulacağım yakında çok yakında

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​foursquare türkçe oldu ama gene ayfon ve android için..symbian a güncelleme yok..iyice unutulduk..sanırım veda vakti yaklaşıyor..

keys1903

keys1903

Üye
bende bir 4s alıyım kurtarıyım canımı

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
Neo V'de de multitouch var hocam. Neo ile arasındaki tek fark kamerası. Neo almayı düşündüm ama bi kamera için 100-150 lira fazla vermeye gerek yok. Diğer arkadaşlara da tekrar teşekkür ediyorum :)

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ben EVO ile arc s arasında çok geldim gittim hem donanım olsun hemde fiyat olsun EVO ya döndüm iyiki yaptım bilmem ama telefon performans olarak harika

jdmsaint

jdmsaint

Üye
benim 1 ay sonra açacağım konuyu açmışsın kardeşm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...