Haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN 4G Hakkında Konuştu

Sponsorlu Bağlantılar

kadikoy

kadikoy

Üye
Doğru söylemiş,3g,4g,5g nedir bu kandırmaca ,en yüksek hız hangisiyse hükümet olarak karar alırsın ,operatörlerde ... ,,,, getirmek zorunda kalır...:bangin:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Donanım lazım onun için yazılım değil

Biz boşuna 4g li telefon aldık o zaman
Ben lumia 920 yi aldığımda 4g uyumlu değildi,güncelleme ile 4g li oldu,bakarsın 1520 de de aynısı olur:)

xmustx

xmustx

Üye
Bizde bekleyip 5g cihaz mı alacaz yani

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
4gli cihazlarla 5gye girebilirmiyiz acep ?

oznkrts

oznkrts

Üye
desene bu güne kadar "ohooo tekefonda 4g lte de var rahat 5-6 sene kullanırız 4g desteklemeyen telefonlarlada dalga geçeriz " dedik adam düşünüyor acaba ne yaptırsamda şu 40 milyon kişiye 3 milyarlık telefonlardan aldırsam

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve xmustx
xmustx

xmustx

Üye
İnce çizgiyi yakalamışsın @oznkrts tebrikler.Bize de telefonu kapatıp çöpe atmak düşer heralde o kadar para veremeyiz..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Örneğin 5g nin hızı 4 g den bile 50 katmı ne fazla olacakmış,bu hızlara şimdiki cihazlardaki donanımların yeteceğini hiç mi hiç sanmıyorum.

oznkrts

oznkrts

Üye
İnce çizgiyi yakalamışsın @oznkrts tebrikler.Bize de telefonu kapatıp çöpe atmak düşer heralde o kadar para veremeyiz..
forever 3g dostum ben zaten bu ülkeden pahalı cihazlar almama kararı verdim doyuramıyoruz bi türlü birilerini

• Beğen
Tepkiler: xmustx
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada zaten cihazlarımızı 2 senede bir değişiyoruz neredeyse

oznkrts

oznkrts

Üye
mesele cihaz degiştirmek degil ki yurt dışında bile bu tekneloji pahalı olacak ama onların 4g gibi bi altarnatifi var yani adam istemezse 5 degil 4 kullanır zaten mobil için fazlasıyla yetiyor ışınlanmıyacak ya ama bizim ülkemizde 5 g nin hızının 4 g yi dahi geçemeyecegini ve fiyatının çok pahalı olacagı için millet gene 3g kullanıcak hazır her şey hazırken neden 4 g ye geçelim işte

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ama gerçekten 5g cihaz için ya zengin olacaz ya da artık bi 5 sene bekleriz :)
Valla boğazımızdan kısarız yine de alırız 5g uyumlu cihazları,etrafımda görüyorum parasızlıktan yada pahalılıktan şikayet edip de okuyan çocuğuna karne hediyesi olarak iphone alanları..

xmustx

xmustx

Üye
6 ay kira vermeyip tatile giden de gördüm fakat yok bu iş kabak tadı veriyo artık

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
8 çekirdikli 3gb ramli donanımlı cihazlar mı 5G'yi kaldıramıyacak? Ciddi olamazsınız...

yaren_70

Üye
5G destekli cihaz mı var neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum
Bu adam dedi diye gelmeyecek mi yani?
Bu da benden Turkcell 3G
Arkafaşım 1 ay önc
5G destekli cihaz mı var neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum
Bu adam dedi diye gelmeyecek mi yani?
Bu da benden Turkcell 3G
Arkadaşım 1 ay öncesine kadar türkcell kullanıyordum 10 mps. Li geçmiyordu şimdide vodafone kullanıyorum sizlerin verdiği verilere asla çıkamadım Ankaranın göbeğinde yaşıyorum siz bu hıza nasıl erilebiliyorsunuz anlıyamadım. Evde adsl kullanıyorum yine bu hıza ulaşamadım.bir yerlerde bir yanlışlık var.

Baydırman

Baydırman

Moderator
doğru söylemiş. ben haklı buldum.

Üst Alt