Haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN 4G Hakkında Konuştu

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
'İstemezük' baska bi aciklamasi yok bu yorumlarin.
Adam dünyayi yakalayalim demis ama bazilari neyse.
Bugun guclu devlet dendiginde siz Türkiye'yi nerde goruyorsunuz bilmiyorum ama ilk 5 Türkiye icin cok rahat.Bu siyasi guc niye teknoloji ve uretime yansimasin? Senin bu TT Vodafone ve Turkcell'den umudun varmi 3G altyapisiyla sana 4G hizi mi sunacaklar saniyosun?
Insaf biraz ulkenize guvenin adamlar iki is adami gorse agizlarindan ilk cikan laf 'yerli' biraz destek verin destek vestel dendi yerli dendi yerin dibine soktunuz.O Samsung o Apple anasinin karnindan ciktiginda üretmedi o iphonelari.

• Beğen
Tepkiler: AHKE, Mesut Aktaş, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaşlar alt yapi olmadığını düşünüyorum şuan Vodafone kullanıyorum türkcell hattımda var telefon ile görüşme yapimca Vodafone ve Avea internet bağlantısını kapatıyor ve türkcell e göre yavaş. Rizedeyim merkezde. İstanbul'dayken Vodafone daha hızlı geliyordu semte göre Değişiyor Hız testi yapınca 8megabiti buluyor ama internette dolaşim yavaş. Bence 5g geçsek daha iyi olacağini düşünüyorum çünkü 4g yatırım yapılacak.masraf sonra 5g yatırımları. Birde cihazlar 3G ile şarj durumu ortada 5g ile Yada 4g ne olacak. Bence biraz daha zaman var. 3G yi en iyi şekilde kullansak yeter diye düşünüyorum. 5g Yada 4g gelsin fiyatlar kitlicekler. 3G yavaş gelecek 4g Yada 5g maliyetli olucağini düşünüyorum ilk süreçlerde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
4G için yaklaşık olarak 4 yıl kadar geç kaldı bu ülke. şimdi sayılı ay var hizmete sunulmasına. Cumhurbaşkanı doğru veya yanlış önemli bir tartışmayı başlattı. çok iyi hatırlıyorum 4G gelişmiş ülkelerde yeni yeni yaygınlaşırken burada yorum yapanların tamamı bize kaç sene sonra gelir bilinmez diyordu. Ama şimdi bakıyorum da yorum yapanlar yarıya ikiye bölünmüş. En azından bu çalışmaların bir an önce başlayarak 5G'nin en kısa sürede ülkede kullanıma sunulması için çalışma yapılması gerektiğini düşünenler var. eskiden olsa 'ne 5G'si daha doğru düzgün 4G'miz yok' derdi herkes.

Şimdi iki yılda 5G hazır olur mu? Olmasın! üç yıl olsun dört yıl olsun ama dünyayı bir şekilde teknoloji olarak yakalamanın mücadelesini de vermeye bir yerlerden başlayalım artık.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve B.A.R.O.N

osicik

Üye
çok şey yazar derdimde neyse konu siyasete kaymasın 4g 5g üzerinden devam etsin... bencede süper güç olarak 5g den devam edelim 3g miz adam akıllı yok ama yatırımlar 5g ye olsun 2025 te geçmiş oluruz direk 5g ye....

The Pancar

The Pancar

Üye
çok şey yazar derdimde neyse konu siyasete kaymasın 4g 5g üzerinden devam etsin... bencede süper güç olarak 5g den devam edelim 3g miz adam akıllı yok ama yatırımlar 5g ye olsun 2025 te geçmiş oluruz direk 5g ye....
2023

Üst Alt