Haber 4G Dönemi Başlıyor Yeni Operatör Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Adil kullanım kotası başlı başına skandal bence. İndirdiğimiz alınan veriler baz olacakken üzerine birde bizden giden verilen de adil kotaya eklenmesi gibi bir garabeti icat eden internet firmalarını da tebrik etmemek için kendimi zor tutuyorum.!

sat s3 al

sat s3 al

Üye
operötörün adı ne??

• Beğen
Tepkiler: Lumia1520
sat s3 al

sat s3 al

Üye
tamam

• Beğen
Tepkiler: Lumia1520
PriZm

PriZm

Üye
Adam gayet doğru yazmış bana kalırsa. Konuyu saptırdığıda söylenemez bence.

• Beğen
Tepkiler: terikcii, 0MG90 ve jotem173
jotem173

jotem173

Üye
Adam haklı bencede
Saptırmıyor konuyu flaan

• Beğen
Tepkiler: terikcii
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tartışma ortamı yapmayınız kurallar bellidir lütfen uyalım.

1-Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, mesajlara ve imzalara tahrik edici, ahlaksız veya siyasi amaçlı yazılar yazmak, Reklam Yapmak yasaktır.

7-Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

8-Yöneticilerin gözünden kaçan uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen, mesajın sağ üst köşesindeki "şikayet et" butonunu kullanınız.

14-Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşıyıp veya silebilirler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu açılamaz.

15-Forum kurallarına uymayan üyelerin foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Nextman, jotem173, muhammed4949 ve 1 kişi daha
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Konu dağılmasın bari... Ben daha 3g den memnun değilim 4g bence rezalet olabilir.

Doğru halen 3g'nin doğru dürüst çekmediği yerler var. Istanbul gibi bir şehirde bile doğru dürüst 3g çalışmıyor bazı semtlerinde. 4g için neler yaptırabileceklerini kestiremiyorum açıkçası. Yalnız LTE destekli bi bant olarak gelirse çok iyi olacaktır geldiği yerler için. Umarım öyle gelir.

• Beğen
Tepkiler: jotem173, muhammed4949 ve Dede
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Doğru halen 3g'nin doğru dürüst çekmediği yerler var. Istanbul gibi bir şehirde bile doğru dürüst 3g çalışmıyor bazı semtlerinde. 4g için neler yaptırabileceklerini kestiremiyorum açıkçası. Yalnız LTE destekli bi bant olarak gelirse çok iyi olacaktır geldiği yerler için. Umarım öyle gelir
B.çekmecenin tepe Tüyapın orda 3g çekmiyor mesela :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
KayraBey

KayraBey

Üye
Tartışma ortamı yapmayınız kurallar bellidir lütfen uyalım.

1-Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, mesajlara ve imzalara tahrik edici, ahlaksız veya siyasi amaçlı yazılar yazmak, Reklam Yapmak yasaktır.

7-Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

8-Yöneticilerin gözünden kaçan uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen, mesajın sağ üst köşesindeki "şikayet et" butonunu kullanınız.

14-Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşıyıp veya silebilirler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu açılamaz.

15-Forum kurallarına uymayan üyelerin foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.
Teşekkürler dostum.

KayraBey

KayraBey

Üye
Doğru halen 3g'nin doğru dürüst çekmediği yerler var. Istanbul gibi bir şehirde bile doğru dürüst 3g çalışmıyor bazı semtlerinde. 4g için neler yaptırabileceklerini kestiremiyorum açıkçası. Yalnız LTE destekli bi bant olarak gelirse çok iyi olacaktır geldiği yerler için. Umarım öyle gelir.
Operatörün biri çıkmış amerika neki looo biz daha iyiyiz diye reklam yapıyor. Millet edge ile nete girmeye çalışıyor :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: jotem173 ve B.A.R.O.N
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Operatörün biri çıkmış amerika neki looo biz daha iyiyiz diye reklam yapıyor. Millet edge ile nete girmeye çalışıyor :D

Ahahaha evet aynen öyle 2013 verilerine göre 2015 çekim gücünü kiyaslanıyor. Sonra da insanımız kanıyor, napalım? :D

• Beğen
Tepkiler: jotem173
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Artık uyarmadan gerekeni yapacağımı bildiririm. Yanlışa yanlışla karşılık vermeye alışmış arkadaşlara son uyarımdır. Bir kural ihlali varsa bildirin gereği yapılsın. Karşılığında konuyu dağıtmak ve forum huzurunu bozmaktan başka bir şeye yaramıyor yazılanlar.

• Beğen
Tepkiler: EroL, Aybin.Kilic ve jotem173

Üst Alt