operötörün adı ne??
Konu dağılmasın bari... Ben daha 3g den memnun değilim 4g bence rezalet olabilir.
B.çekmecenin tepe Tüyapın orda 3g çekmiyor meselaDoğru halen 3g'nin doğru dürüst çekmediği yerler var. Istanbul gibi bir şehirde bile doğru dürüst 3g çalışmıyor bazı semtlerinde. 4g için neler yaptırabileceklerini kestiremiyorum açıkçası. Yalnız LTE destekli bi bant olarak gelirse çok iyi olacaktır geldiği yerler için. Umarım öyle gelir
Teşekkürler dostum.Tartışma ortamı yapmayınız kurallar bellidir lütfen uyalım.
1-Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, mesajlara ve imzalara tahrik edici, ahlaksız veya siyasi amaçlı yazılar yazmak, Reklam Yapmak yasaktır.
7-Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
8-Yöneticilerin gözünden kaçan uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen, mesajın sağ üst köşesindeki "şikayet et" butonunu kullanınız.
14-Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşıyıp veya silebilirler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu açılamaz.
15-Forum kurallarına uymayan üyelerin foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.
Sadece belirtmek istedim.Teşekkürler dostum.
Operatörün biri çıkmış amerika neki looo biz daha iyiyiz diye reklam yapıyor. Millet edge ile nete girmeye çalışıyorDoğru halen 3g'nin doğru dürüst çekmediği yerler var. Istanbul gibi bir şehirde bile doğru dürüst 3g çalışmıyor bazı semtlerinde. 4g için neler yaptırabileceklerini kestiremiyorum açıkçası. Yalnız LTE destekli bi bant olarak gelirse çok iyi olacaktır geldiği yerler için. Umarım öyle gelir.
B.çekmecenin tepe Tüyapın orda 3g çekmiyor mesela
2g DDOperatörün biri çıkmış amerika neki looo biz daha iyiyiz diye reklam yapıyor. Millet edge ile nete girmeye çalışıyor
1.5g
Operatörün biri çıkmış amerika neki looo biz daha iyiyiz diye reklam yapıyor. Millet edge ile nete girmeye çalışıyor