Kullandığın paketin hızına göre değişir
Telefon iyo çekmiyor. Tabi birde telefonun internet hızına bağı olarak değişiyor durum
Anlamadigim sey su operatorler: biz haziriz 4g hazir diye reklam cekti bu adamlarin yatirimlari ne olacak uc bes bin liralik birsey degil sonucta bende isterim hic 4g ile ugrasmayip direk 5g ye gecmeyi mantikli bi dusunce hos bana 3g de yetiyor gerci ama kendi acimdan dusununce 5g bekleyelim biz eyvallahta bu operatorleride dusunmek lazim adamlara 4g dedin adamlar ona gore yatirim yapti
Onun sacma oldugu ortadaydi zaten eger iki tarafta zarar gormuyorsa 5g mantikli tabi 5g cikinca hemen gelecekse yine 2 sene sonra bize gelecekse sacmaYokya ne hazır olacaklar! Ayak yapıyor hepsi. Müşteri kapmak için numara onlar. Daha bir ay öncesine kadar kimisi %50 kimisi %25 şarj tasarrufu yaptırıyordu güya. Hangimizin şarjı farketti bunu? Hiç alakası yok.
İnanmayın Şu Testlere Bunu En Güzel 500 MBlik Tek Part Bir DOsyayı İndirirken Max Hızınıza Bakarak Söylebilirsiniz Yoksa 22Mbps Net Ne Demek Biliyormusunuz Siz? Bildiğin Çift Ban 5.2 GHZ Wifi Demek Uçarsın Hızdan Başka Birşey Değil Ben Evimdeki Netten Bile Max 1.3 MB Çekiyorum Saniyede Oda 10 Mbps Olduğu Halde Bu Adamların Saniyede 3 MB İndirmesi Lazım

HayırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hala inanmıyor musun![]()
Böyle Birşey Olamaz
Yakarım Aveanin Bayısını 
5G'yi beklemeyi gayet mantıklı buluyorum. Aklın yolu birdir 4G USA gibi teknolojinin aktığı ülkelerde hem ucuz hem hızlı. 5G gelirse zaten 4G'yi beraberinde getirecek buda bizim için çok daha iyi bir avantaj. 4G fiyatlarıda 5G beraberinde gelmesi sebebiyle ucuzlar. Olan teknolojiye değil ileri teknolojiye bakarım her zaman. Bunu cumhur başkanı demiş bir önemi yok benim her zaman ki düşüncemde zaten 5G'ye yönelikti.
eğer 2020 kesin ise 4g gelsin yok 2 yıla 5g ise 5g derimbence çok mantıksız zaten 5g ye daha 2020 de anca geçilebilecekmiş o kadar sene de geri kalırız ama sizde haklısınız zaten her konuda geriyiz 3-5 senenin lafı olmaz

Siz derken ne demek istedin birşey ifade mi etmeye çalışıyorsun? 2020 de geleceğini size kim bildirdi? Ben 4G gelmesin diye bir cümle kurmadım.ADAM gibi oku önce, 5G gelirse 4G fiyatı şuan ki 3G fiyatına denk gelir ayrıca hiçbir cihazım 5G desteği yokkende 5G muhabbeti yapmak çok mantıksız. Her zaman olağan teknolojiye değil ileri teknolojiye bakarım. (Nokta)bence çok mantıksız zaten 5g ye daha 2020 de anca geçilebilecekmiş o kadar sene de geri kalırız ama sizde haklısınız zaten her konuda geriyiz 3-5 senenin lafı olmaz