Haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN 4G Hakkında Konuştu

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye

Telefon iyo çekmiyor. Tabi birde telefonun internet hızına bağı olarak değişiyor durum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
5G'yi beklemeyi gayet mantıklı buluyorum. Aklın yolu birdir 4G USA gibi teknolojinin aktığı ülkelerde hem ucuz hem hızlı. 5G gelirse zaten 4G'yi beraberinde getirecek buda bizim için çok daha iyi bir avantaj. 4G fiyatlarıda 5G beraberinde gelmesi sebebiyle ucuzlar. Olan teknolojiye değil ileri teknolojiye bakarım her zaman. Bunu cumhur başkanı demiş bir önemi yok benim her zaman ki düşüncemde zaten 5G'ye yönelikti.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, mehsevim ve AHKE
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Anlamadigim sey su operatorler: biz haziriz 4g hazir diye reklam cekti bu adamlarin yatirimlari ne olacak uc bes bin liralik birsey degil sonucta bende isterim hic 4g ile ugrasmayip direk 5g ye gecmeyi mantikli bi dusunce hos bana 3g de yetiyor gerci ama kendi acimdan dusununce 5g bekleyelim biz eyvallahta bu operatorleride dusunmek lazim adamlara 4g dedin adamlar ona gore yatirim yapti

Yokya ne hazır olacaklar! Ayak yapıyor hepsi. Müşteri kapmak için numara onlar. Daha bir ay öncesine kadar kimisi %50 kimisi %25 şarj tasarrufu yaptırıyordu güya. Hangimizin şarjı farketti bunu? Hiç alakası yok.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Neden bizde daha ileriye bakmayalım,bende diyorum ki 5g olsun.

avast

avast

Üye
Yokya ne hazır olacaklar! Ayak yapıyor hepsi. Müşteri kapmak için numara onlar. Daha bir ay öncesine kadar kimisi %50 kimisi %25 şarj tasarrufu yaptırıyordu güya. Hangimizin şarjı farketti bunu? Hiç alakası yok.
Onun sacma oldugu ortadaydi zaten eger iki tarafta zarar gormuyorsa 5g mantikli tabi 5g cikinca hemen gelecekse yine 2 sene sonra bize gelecekse sacma

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Buda benim 3G avea gayet hızlı avea için denilen sövmelere rağmen memnunum. Ayrıca şunuda unutmayın test ettiğiniz cihazda önemli.
iPhone 6 Plus AVEA 3G TESTİ İSTANBUL

ersncak42

Üye
O değilde daha düne kadar bilgisayarda 100kb hız ile nette deli gibi geziyorduk şimdi el kadar telefonlarda 10 mbit olsa ne olur 100 mbit olsa ne olur yaptığımız Facebook twitter whatsapp :)

• Beğen
Tepkiler: oznkrts
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bence mantıklı. Dünya 5g geçecek bizde 4g geçersek boşa masraf.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
İnanmayın Şu Testlere Bunu En Güzel 500 MBlik Tek Part Bir DOsyayı İndirirken Max Hızınıza Bakarak Söylebilirsiniz Yoksa 22Mbps Net Ne Demek Biliyormusunuz Siz? Bildiğin Çift Ban 5.2 GHZ Wifi Demek Uçarsın Hızdan Başka Birşey Değil Ben Evimdeki Netten Bile Max 1.3 MB Çekiyorum Saniyede Oda 10 Mbps Olduğu Halde Bu Adamların Saniyede 3 MB İndirmesi Lazım

hala inanmıyor musun :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bir kez daha ne kadar okumayı çok seven bir millet olduğumuzu hatırlatıyorum. :)

7-Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
13-Kullanıcılar forum içerisinde bir bölüme yazı yazarlarken devleti , milleti ya da herhangi bir marka, firmayı veya kurumu aşağılamayacağı gibi aynı şekilde olduğundan da üstün gösteremezler. Aksi durumda cezai işlem uygulanacaktır.
14-Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşıyıp veya silebilirler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu açılamaz.

15-Forum kurallarına uymayan üyelerin foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.

Maxicep.Com, forum kurallarını değiştirmekte ve kuralların uygulanmasındaki değişim hakkını kendinde saklı tutar.

Son Düzenleme: 20 Temmuz 2011

ANIL

ANIL

Admin
Forum kuralları ortada arkadaşlar. Yorumlarınızı ona göre yapın.

nurullah3373

nurullah3373

Üye
5G'yi beklemeyi gayet mantıklı buluyorum. Aklın yolu birdir 4G USA gibi teknolojinin aktığı ülkelerde hem ucuz hem hızlı. 5G gelirse zaten 4G'yi beraberinde getirecek buda bizim için çok daha iyi bir avantaj. 4G fiyatlarıda 5G beraberinde gelmesi sebebiyle ucuzlar. Olan teknolojiye değil ileri teknolojiye bakarım her zaman. Bunu cumhur başkanı demiş bir önemi yok benim her zaman ki düşüncemde zaten 5G'ye yönelikti.

bence çok mantıksız zaten 5g ye daha 2020 de anca geçilebilecekmiş o kadar sene de geri kalırız ama sizde haklısınız zaten her konuda geriyiz 3-5 senenin lafı olmaz

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve Furkan Emekli
serdar_gs

serdar_gs

Üye
bence çok mantıksız zaten 5g ye daha 2020 de anca geçilebilecekmiş o kadar sene de geri kalırız ama sizde haklısınız zaten her konuda geriyiz 3-5 senenin lafı olmaz
eğer 2020 kesin ise 4g gelsin yok 2 yıla 5g ise 5g derim :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence biz 5g den önce 4g ye geçersek 5 g ye geçmemiz daha fazla gecikir,ama direk 5g yi seçersek daha erken gelir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ismail

ismail

Üye
Herkes işine baksın daha iyi olur

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Furkan Emekli
ismail

ismail

Üye
3g-4g-5g olayından önce çekim sorunu da çözülmeli bodrum katlarda telefon çekmiyor daha. Bizim köy var aydında vodafone biraz diğerleri hiç çekmiyor

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Siz derken ne demek istedin birşey ifade mi etmeye çalışıyorsun? 2020 de geleceğini size kim bildirdi? Ben 4G gelmesin diye bir cümle kurmadım.ADAM gibi oku önce, 5G gelirse 4G fiyatı şuan ki 3G fiyatına denk gelir ayrıca hiçbir cihazım 5G desteği yokkende 5G muhabbeti yapmak çok mantıksız. Her zaman olağan teknolojiye değil ileri teknolojiye bakarım. (Nokta)
Memlekette 5G'yi istemektende çekinir olduk.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
2 yıl sonra 5g li telefon alin

• Beğen
Tepkiler: nurullah3373

Üst Alt