Esendağlı
Üye
Güncelleme ile gelir 5g2 yıl sonra 5g li telefon alin

Güncelleme ile gelir 5g2 yıl sonra 5g li telefon alin

Donanım lazım onun için yazılım değilGüncelleme ile gelir 5g![]()
Ben lumia 920 yi aldığımda 4g uyumlu değildi,güncelleme ile 4g li oldu,bakarsın 1520 de de aynısı olurDonanım lazım onun için yazılım değil
Biz boşuna 4g li telefon aldık o zaman

Donanım sorunu olur.nerdesin sen4gli cihazlarla 5gye girebilirmiyiz acep ?

forever 3g dostum ben zaten bu ülkeden pahalı cihazlar almama kararı verdim doyuramıyoruz bi türlü birileriniİnce çizgiyi yakalamışsın @oznkrts tebrikler.Bize de telefonu kapatıp çöpe atmak düşer heralde o kadar para veremeyiz..
Ama gerçekten 5g cihaz için ya zengin olacaz ya da artık bi 5 sene beklerizBu arada zaten cihazlarımızı 2 senede bir değişiyoruz neredeyse

Valla boğazımızdan kısarız yine de alırız 5g uyumlu cihazları,etrafımda görüyorum parasızlıktan yada pahalılıktan şikayet edip de okuyan çocuğuna karne hediyesi olarak iphone alanları..Ama gerçekten 5g cihaz için ya zengin olacaz ya da artık bi 5 sene bekleriz![]()
avea değil vodafoneHayırBöyle Birşey Olamaz
Yakarım Aveanin Bayısını
![]()

Arkafaşım 1 ay önc5G destekli cihaz mı var neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum
Bu adam dedi diye gelmeyecek mi yani?
Bu da benden Turkcell 3G
Arkadaşım 1 ay öncesine kadar türkcell kullanıyordum 10 mps. Li geçmiyordu şimdide vodafone kullanıyorum sizlerin verdiği verilere asla çıkamadım Ankaranın göbeğinde yaşıyorum siz bu hıza nasıl erilebiliyorsunuz anlıyamadım. Evde adsl kullanıyorum yine bu hıza ulaşamadım.bir yerlerde bir yanlışlık var.5G destekli cihaz mı var neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum
Bu adam dedi diye gelmeyecek mi yani?
Bu da benden Turkcell 3G