Haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN 4G Hakkında Konuştu

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O Zaman Budamı Doğru :kop2:
Avea 3G AÇık

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
5g yi 2 sene beklersek adamlar 6g ye geçecek yine geri kalıcaz bence 4g kurulup adam akıllı bir düzene oturtulmalı peşine 5g için adımlar atılmalı hızlı davranılırsa diğer ülkelere yetişilebilir

Zaten 5G iki sene sonra çıkacak. Cumhurbaşkanı da onu söylüyor. Bu iki seneyi 5G hazırlıkları için kullanalım hiç 4G'ye boşuna yatırım yapmadan 3G ile idare edip iki sene sonrası için 5G'ye hazırlığımızı yapalım ve dünya ile birlikte 5G'ye geçelim diyor.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Madem bir çip bir antene bakıyor bizde 4G'ye geçelim hemen?
Madem O Kadar Mühendislik Bilgin Var Anakarttaki Gerekli Yerelerede Lehimleyecek Ustaliğin Var Yap Neden Duruyorsun?
Zaten 5G iki sene sonra çıkacak. Cumhurbaşkanı da onu söylüyor. Bu iki seneyi 5G hazırlıkları için kullanalım hiç 4G'ye boşuna yatırım yapmadan 3G ile idare edip iki sene sonrası için 5G'ye hazırlığımızı yapalım ve dünya ile birlikte 5G'ye geçelim diyor.
Olmaz Bize Zaten 3G Yetmiyor Her Gün Her Dk 3G İle Kullanıp Devamlı Dosya İndiriyoruz Gelmeli 4G :D Kimse Kimseyi Kandırmasın Nasıl Şarj Getirir Kim Bİlir Birkez AÇan Tekrar Açmaz :oke:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
messevim

messevim

Üye
5G destekli cihaz mı var neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum
Bu adam dedi diye gelmeyecek mi yani?
Bu da benden Turkcell 3G
2 Yıllık bir süreden bahsediyoruz. Sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba.

0MG90

0MG90

Üye
Madem O Kadar Mühendislik Bilgin Var Anakarttaki Gerekli Yerelerede Lehimleyecek Ustaliğin Var Yap Neden Duruyorsun?

Olmaz Bize Zaten 3G Yetmiyor Her Gün Her Dk 3G İle Kullanıp Devamlı Dosya İndiriyoruz Gelmeli 4G :D Kimse Kimseyi Kandırmasın Nasıl Şarj Getirir Kim Bİlir Birkez AÇan Tekrar Açmaz :oke:
Tüm 3G fiyatları aynı mı zannediyorsun sen? 7mbps ile 42 mbps arasında en az 20 lira fark var. Onla da bitmedi sınırsız paket alırsan paket bitiminde hız 96 kbps 'e düşüyor. Bu mu yani? 3G'de çok mu iyiyiz?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
+ Nokia Testlere Başladi 5G Yi Nasıl Test Ediyor Bilemem Fakat Başladılar Zaten 4G Çıkalı 2 Seneye Yaklaşiyor Bu Yil Sonu Yada 2016da 5G İlllaki Çıkacaktır

0MG90

0MG90

Üye
Bilmem ama bu adamın dediği her şeyi doğrulayanlarla aynı kafayı yaşamıyorum.
Eminim ki ülkedeki interneti yerin dibine sokup bu adamın dediklerinden sonra katılmışsınızdır dediklerine.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve H.TOGAN
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tüm 3G fiyatları aynı mı zannediyorsun sen? 7mbps ile 42 mbps arasında en az 20 lira fark var. Onla da bitmedi sınırsız paket alırsan paket bitiminde hız 96 kbps 'e düşüyor. Bu mu yani? 3G'de çok mu iyiyiz?
O Aparatörün Haltyemesi Evindeki PCdede Aynı Şey Var Günlük 25 GByi Geçtinmi Hızın Düşüyor Normal Birşey Bu

messevim

messevim

Üye
Bilmem ama bu adamın dediği her şeyi doğrulayanlarla aynı kafayı yaşamıyorum.
Eminim ki ülkedeki interneti yerin dibine sokup bu adamın dediklerinden sonra katılmışsınızdır dediklerine.
Bu adamın dediği herşeye karşı çıkanlar ile aynı kafayı yaşamadığımız kesin.

Adam daha iyi bir hizmet anlayışı için çabalıyor, 4G de vakit kaybetmeyelim direk 5G ye geçelim diyor. Bunu da hemen yarın yapacağız demiyor. Bu muhalefet neden peki ?

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İndirme ve yükleme hızları zaten telefonun Maximum alacağı değerler yazıyor resimde. Bi tersik var ama diğer resimler doğru
İnanmayın Şu Testlere Bunu En Güzel 500 MBlik Tek Part Bir DOsyayı İndirirken Max Hızınıza Bakarak Söylebilirsiniz Yoksa 22Mbps Net Ne Demek Biliyormusunuz Siz? Bildiğin Çift Ban 5.2 GHZ Wifi Demek Uçarsın Hızdan Başka Birşey Değil Ben Evimdeki Netten Bile Max 1.3 MB Çekiyorum Saniyede Oda 10 Mbps Olduğu Halde Bu Adamların Saniyede 3 MB İndirmesi Lazım

0MG90

0MG90

Üye
O Aparatörün Haltyemesi Evindeki PCdede Aynı Şey Var Günlük 25 GByi Geçtinmi Hızın Düşüyor Normal Birşey Bu
Burada normal diğer ülkelerde değil. 4G gelseydi EDGE fiyatları düşecekti operatörlerde bunu kaldıramaz tabi kazıklayamıyor ya o yüzden kıvırma başladı. Geç bunları.

messevim

messevim

Üye
Konu parti kavgasına dönecek az kaldı
Parti kavgası mı ? Birşeylerin kafasını yaşadığın kesin. Ortada Cumhurbaşkanının açıklamaları var, Parti genel başkanlarının açıklamaları değil.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bide ben deneyim bekleyin. Banada çok fazla geldi 17-18 mb dur bakalım

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Burada normal diğer ülkelerde değil. 4G gelseydi EDGE fiyatları düşecekti operatörlerde bunu kaldıramaz tabi kazıklayamıyor ya o yüzden kıvırma başladı. Geç bunları.
Peki Sinyal Verdim Uygun Hız İle Devrimi Alıp ve Uygun Momenti Yakalayıp Geçtim Hadi Selametle Yİne Bu Konu Uzar Vaktim Yok Selametle :D

0MG90

0MG90

Üye
+ Nokia Testlere Başladi 5G Yi Nasıl Test Ediyor Bilemem Fakat Başladılar Zaten 4G Çıkalı 2 Seneye Yaklaşiyor Bu Yil Sonu Yada 2016da 5G İlllaki Çıkacaktır
Başlatma Nokia'ya şimdi. Bunlar sadece test kullanımına başlaması en az 1-2 yıl alacak. Yayılması da 2 yıl olsa al sana en az 4-5 yıl. 2 yıl sonra biz mi alıcaz 5G'yi? Çok beklersin. Her söylenene inanma seni çok kandırmışlar herhalde çocukken gel sana şeker vericem diye.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bide ben deneyim bekleyin. Banada çok fazla geldi 17-18 mb dur bakalım
Dediğim Gibi İndirme Hızına Göre Netin Hızı Belli Olur 1 MBPS Netin Varsa Max 130 KB Çekersin Saniyede Hesapla İşte Hadi 150 KB Olsun 1 MBPSDe 18 MBPS Netin Varsa Saniyede 2.7 MB Dosya Çekmen Lazım O Zaman İnanırım Size :cigara:

avast

avast

Üye
Anlamadigim sey su operatorler: biz haziriz 4g hazir diye reklam cekti bu adamlarin yatirimlari ne olacak uc bes bin liralik birsey degil sonucta bende isterim hic 4g ile ugrasmayip direk 5g ye gecmeyi mantikli bi dusunce hos bana 3g de yetiyor gerci ama kendi acimdan dusununce 5g bekleyelim biz eyvallahta bu operatorleride dusunmek lazim adamlara 4g dedin adamlar ona gore yatirim yapti

• Beğen
Tepkiler: yavuzbey07
messevim

messevim

Üye
Anlamadigim sey su operatorler: biz haziriz 4g hazir diye reklam cekti bu adamlarin yatirimlari ne olacak uc bes bin liralik birsey degil sonucta bende isterim hic 4g ile ugrasmayip direk 5g ye gecmeyi mantikli bi dusunce hos bana 3g de yetiyor gerci ama kendi acimdan dusununce 5g bekleyelim biz eyvallahta bu operatorleride dusunmek lazim adamlara 4g dedin adamlar ona gore yatirim yapti
Bakma sen Operatörlerin 4G ye hazırız ayaklarına. Hala doğru düzgün 3G nin çekmediği yerler var. Bırak 3G yi normal şebekenin çekmediği birçok yer var. Onların 4G ye hazırız demeleri sadece reklam progpagandasından başka birşey değil.

Yaptığı yatırımlarda zaten kablo yatırımları. Kaybedecekleri birşey olmayacak.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ya gençler konu siyaset değil. Ama şu da bir gerçek ki ; 4G'ye o kadar yatırım yapan firmalar var. Onlara yazık. Tabi firma sizin olmadığı için böyle rahat konuşuyorsunuz. Bunu yapan yakınım da olsa , akrabam da olsa sonuç değişmeyecek. Çünkü ortada bir haksızlık var. Ayrıca arkadaşların da dediği gibi 5G'li bir cihaz olmadan 5G internet kullanmak mükemmel derecede trajikomik olur. Gerçi burası Türkiye. Normal...

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN

Üst Alt