cemsidar
Üye
-
Konu Sahibi
-
Beyler bende C7 var şuan. Sade bildiğin dokunmatik bi telefon. Kamerası orta haLLi bişe. Zoom u yok. Video manyak çekio ama cok yer kaplıo.Sesi ne çok iyi ne çok kötü. Tasarım süper. Hele dokunmatik manyak bişe. Güç tasarrufu modunda int. girmiyosanız oyun oynamıosanız 1 Hafta gidio ( denedim ). Diğer türlü ortalama 3 gün gibi bişe.
Gelelim asıl konuya. Annemin telefonu bozulduuuuu.Tamir edecegine yeni tel almayı düşünüo.Bende C7 tasarımı onun için kullanışlı olur diye düşündüm ve kendi telimi ona verip yeni teli kendime almayo düşünüyorum. Zaten annemde kendine N8 aLmayı düşünüyormuş.
Çooookkk uzaattım. Şöyle söyliyeyim C7 Kullanmaya devam mı edeyim N8 mi aLayım ???
YorumLarrrrr (Lütfen yorumlarda N8 kullanıcısıysanız + ları ve - leri belirtin)
N8 güzel telefon fakat batarya konusu adamı tereddütte bırakıyor.Tel donarsa şarjın bitmesini beklemek garip yanii. Donma sorunu var mı onuda belirtirseniz sevnirim.
N8 le C7 nin arasında dağlar kadar fark yok. N8 video çekimi yapıldığı zaman '' çooooook '' yer kaplamadığını mı sanıyorsun ? Bence alıcaksan eğer illaki N8 alma ikiside aynı şeyin laciverti gibi birşey. Andorid deneyimi yaşa birde.
N8 ++++arkadasmda c7 var kullandm, C7den sonra n8 sana baska bi dünya gibi gelicek özellikle kamerası ÜStüne birde belle kurdun mu dadından yinmez Telefon belle ile bambaska oluyor ama birde S^3 uyg. azlıgından bıktım falan dersen 500tl fazla ver sgs2 al (yanlıs anlamayın android fanı değilim ama gerçekler var belle olmadan telefon tam bi işkence androiddeki oyunlar bunda yok o ayrı bişey ama oyun vs vs pek önemli değil dersen kesinlkle n8 )
Bana soracak olursan C7, N8'den sadece iki yönüyle üstün. O da TASARIM ve NFC teknolojisi.
N8'in C7'ye göre artıları;
-12 MP kamera, Carl Zeiss lens, Xenon flash.
-16 GB dahili hafıza( C7'de 8 GB )
-HDMI.
-Alüminyum kasa.
Diğer donanımları aynı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?