C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

chatlag18

Üye
hafıza kartı okuyucusu bozuk senin
o dogru ama servis bile yapamadı .benimde senden ricam bu hafıza kartını takmadan resım çekebilmem için. telefon hafızasına kayıt etsın diye bir pack yollarmsın ?? ? tek isteqim bu yani

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
o dogru ama servis bile yapamadı .benimde senden ricam bu hafıza kartını takmadan resım çekebilmem için. telefon hafızasına kayıt etsın diye bir pack yollarmsın ?? ? tek isteqim bu yani

seni anlıyorum ama c6-01 satım nokia 701 kulanıyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
öyle bir pack var mı? yabancı forumlarda dahi duymadım..paylaşılsa pekçok kişinin işine yarayabilir

mertc601

Üye
belco2 ben de dead flasha tıklayamıyorum neden ki (cep telefonun hayırlı olsun)

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco2 ben de dead flasha tıklayamıyorum neden ki (cep telefonun hayırlı olsun)

dostum yazmak istediklerini düzgün ve anlaşılacık bi şekilde yazarsan sevinirim ve yardımcı olmaya çalışırım..........

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: belco2

manyaqqq

Üye
4 paket var nasıl kuracaz ?

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şu internet radyo surununu hala çözemedim.telefonu formatladım flash attım hala aynı.arada bir ekrana reset attırıyor.widgetler daire şeklinde yeniden yükleniyor.nadiren yapıyor ama can sıkıcı bir durum. wireless ile dinlerken yapıyor özellikle.bağlantı da orta seviye.

• Beğen

nokialover

Üye
cfwyi kurduktan sonra kurulacak programlar demişsin onları yüklememiz gerekmi birde ovi store'un 2 farklı versiyonunu vermişsin bunların farkı nedir

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
cfwyi kurduktan sonra kurulacak programlar demişsin onları yüklememiz gerekmi birde ovi store'un 2 farklı versiyonunu vermişsin bunların farkı nedir

bu kurulacık

Nokia magaza sürüm 3.30.012

- - - Eklendi - - -

konu güncellendi ilk sayfadan indire bilirsiniz iyi eylenceler...............

doctorrr

doctorrr

Üye
yenilikler neler?

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
önemli degil

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
eline sağlık dostum sağolasin

bir de internet radio dosya yollarını da ekler misin sana zahmet. eski cfwlerde de silmek istiyorum

Febris

Febris

Üye
veri kota gibi uygulamaları nasıl silebilirim. Şu uygulamaları; araç modu poken nokia care veri kota photo browser bunları nasıl silicem?

relling

relling

Üye
iyi geceler arkadaşlar bnm product code 059c260 ama bu cfwde product code seçerken sadece 059c383 çıkıyo onu seçsem bi sorun olur mu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
siyah ve gümüş c6 kodlarına uygun bu yazılım birşey olmaz yükleyebilirsin

• Beğen
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hocam ram kullanımı kac 120 lerde mi yoksa 140 larda mı

Üst Alt