C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

asadas74

asadas74

Üye
Arkadaşlar son sürümü yükleyince eski sürüme donmek kolay mı ? yani versiyon 111.030.0609 mu farklı mı ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sorun olmaz düşük versiyona dönsen de.

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
senin bilgisayarın problemli demekki bu kadar sorun çıkarmaması gerekiyor. Başka bir bilgisayarda dene veya bilgisayarı yeniden kur
herhalde, artık pcye format atınca yaparaım ilerde, şimdilik hacklı işimi görüyor. yardım eden arkadaşlarada teşekkür ederim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim yanlızca tel bir sorunum oluyor. o da internet radio ile ilgili. arada bir kanala bağlanırken ana ekrana dönüp reset atıyor. telefon kapanıp açılmıyor sadece widgetler sıfırlanıp yeniden yükleniyor.nadir de olsa can sıkıcı bir durum.bağlantı ile ilgili olduğunu düşündüm ama sonradan farkettim ki gömülü olan programı mağaza güncelleme uyarısı verdiği için üzerine tekrar yüklüyordum.belki de bu sorun yarattı. bir de ilk geldiği gibi deneyeceğim üzerine int radyoyu yüklemeden.umarım tekrar yapmaz.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
benim yanlızca tel bir sorunum oluyor. o da internet radio ile ilgili. arada bir kanala bağlanırken ana ekrana dönüp reset atıyor. telefon kapanıp açılmıyor sadece widgetler sıfırlanıp yeniden yükleniyor.nadir de olsa can sıkıcı bir durum.bağlantı ile ilgili olduğunu düşündüm ama sonradan farkettim ki gömülü olan programı mağaza güncelleme uyarısı verdiği için üzerine tekrar yüklüyordum.belki de bu sorun yarattı. bir de ilk geldiği gibi deneyeceğim üzerine int radyoyu yüklemeden.umarım tekrar yapmaz.

mağazada ki güncelleme zaten romda gömülü yeniden üstüne kürman gerekmiyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tamam yüksek ihtimal o hataya sebep oluyordu sağolasın üstad

• Beğen
Tepkiler: belco2

chatlag18

Üye
belco sana ihtiyacım var .yazdım ama cevap alamadım ya .c6-01 m var. hafıza kartını tanımıor. garantide yapmadı . kamerayı kullanmam için hafıza kartsız yani . bir pack bana yollarmısın _???? lütfen cvp ver

cixbooy

Üye
belco kardeş cfw galiba sıkıntılı birkaç kez rastgeldi telefon kendi kendine tekrar başlatıyo...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
belco kardeş cfw galiba sıkıntılı birkaç kez rastgeldi telefon kendi kendine tekrar başlatıyo...

bende herhangi bir restart olayı yok.sen hangi programları kurdun üzerine?

cixbooy

Üye
fontzoomer, filebrowser, startup değiştirici kurdum üzerine. herzaman değil genelde yapıyo, işlem yaparken takılıyo kendi kendine yeniden başlatıyo.. bende eski belco 2 nin eski firmwareyi kurdum bunda sıkıntı yok. çoğu özelliği aynı..

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​fontzoomer ve startup değiştirici problem yapmış olabilir.

chatlag18

Üye
belco sana ihtiyacım var .yazdım ama cevap alamadım ya .c6-01 m var. hafıza kartını tanımıor. garantide yapmadı . kamerayı kullanmam için hafıza kartsız yani . bir pack bana yollarmısın _???? lütfen cvp ver

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

dostum hafıza kartı modülü bözülmüş tanıdık telefon tamırı yapan varsa rica et hafıza kartının modülünü deyiştirtir bukadar paçla olacık birşey deyil......

doctorrr

doctorrr

Üye
belco şu cfw ni 111.030.610 olan operatör sürümünede yaparmısın acaba? çünkü benim telefonuma downgrade yapılamıyor bir sorun var forumdaki çoğu ustalarla denedik sonuç hüsran rica edersem yapabilirmisin 111.030.610 üzerine bir cfw?

- - - Eklendi - - -

lütfen aydın usta sıkıntı büyük olmuyor nsekiz ve Ottoman TigeR ile denedik sonuç hüsran :hmmm yani diyeceğim operatör sürümü üzerine bir cfw yapabilirmisin sana zahmet yani senden sadece aynı modlamaları operatör sürümünün üstüne yapmanı istiyorum sadece...

Febris

Febris

Üye
Belco2 yazılım güzel ama reset sorunu felan var reset atıyo ara sıra

doctorrr

doctorrr

Üye
cihazı fazla zorlamayın olmaz ben orjinal fw de 30 uygulamaya kadar anca çıkabilmişken belconun cfw de 40 uygulamaya çıktım performans gayet iyi :halay2:

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

yazılımı kurcaladıysan atar rest nokia süteden
yedeyini aldıysan yazılımın flaş atmadan önce ve flaş atıktansonra yedeyi geri yüklersende atar reset
çünkü her güncellemede sytem yenileniyor iyi eylenceler....

doctorrr

doctorrr

Üye
bu reset olayları yine orjinaldede oluyor hem siz cfw yi attıktan sonra soft format attınızmı?!

• Beğen
tipo2000

tipo2000

Üye
aydın abi son cwf de şarj çok çabuk bitiyor . önceki sürümlerde bir haftaya yakın gidiyordu bunda sabah şarja katıyorum akşama bitiyor bi el atsan batarya olayını şimdiden saol

Üst Alt